Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün esimi almaya gitmistim iş çıkışı arabanın lastiği patlamış fark etmemişim Allah korumuş verilmiş sadakam varmış lastikli başka seylerdi derken 550 lira tamire gitti bir de yarın merkeze gideceğiz arabanin ekranı için yeni ekran almamız gerekebilirmis yine masraf az önce de maaş farkları yatmış 5700 umduğumdan az... Ya borç bitirmeye çalıştıkça borç çıkıyor valla canım sıkıldı

Allah korumuş ama bi sadaka verin siz yine de
Araba gerçekten masraf ya hiç gerek yok çocuk yoksa tabii

Çok çok geçmiş olsunAllah korumuş gerçekten

Cana geleceğine mala gelsin derler ya yeterki size birşey olmasın araba demek masraf demek zaten

Geçen kayinbiraderinmn oğlu yurtdışından gelmişti izindeyken arabayı babadan almış kullanmis sonra geri gitti.Arabanin balatalari bilmem.nereleri bozulmuş Baba 19 milyar para vermiş tamirciye
Arabayı kullanmamış anasını ağlatmış desene yazık babaya 19 bin ciddi para Allah bilir emeklidir

İki tane çocuk var araba şart aynen bende öyle düşündüm canım sadaka olayini
Çocuk varsa ihtiyaç o zaman size mecbur masraflara göz yummak lazım
İyi düşünmüşsün canım sadaka bşn türlü belayı def eder Allah’ın izniyle

Emekli aynı yerdede calismaya devam ediyor.Esim abim arabanın başında durmadigi icin tamirci onu kaziklamistir diyor.Gerci o araba çok sık arıza veriyordu otomatik vites.
Olabilir tamircilere asla güvenmez babam da başında durur
Arabalardan çok anlamam otomatik çok mu sıkıntı çıkarıyor

Olabilir tamircilere asla güvenmez babam da başında durur
Arabalardan çok anlamam otomatik çok mu sıkıntı çıkarıyor
Benim eşimde tamir işi oldumu akşama kadar başında durur .Onun demesine göre 19 milyar masraf cikmazmis .ustalar arabanın başında abim olmadığı için fiyatı sişirmislerdir dedi .Arabadan bende anlamıyorum duyduğum kadarıyla otomatikler daha çabuk bozuluyormus

Geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür

Çocuk varsa ihtiyaç o zaman size mecbur masraflara göz yummak lazım
İyi düşünmüşsün canım sadaka bşn türlü belayı def eder Allah’ın izniyle
Kesinlikle ve bence zaten bir şey olmasını verdiğimiz sadakalar engelledi cunku rahat 15 kimden fazla gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…