Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhabalar bir aya yakındır sizi takip ediyorum, okuyorum... Çok güzel yatırımlar yapıyorsunuz gerçekten sizleri gördükçe çok fazla gereksiz harcama yaptığımı gördüm
Merhaba hoş geldin canım
Bütün mesele sorunu görmek çözüm üretmek yol yakınken
Ne mutlu farkına varmışsın
Ne zaman çözüm ürettik o zaman birikmeye başladı
Aramızda görmek isterim
Tecrübelerini bizlerle paylaş akıl akıldan üstündür

Cok teşekkür ederim benim biraz yüklü miktarda borcum var eşimle onu ödemeye çalışıyoruz bir yandan da ben gram biriktirmeye çalışıyorum geçen ay 3 gram almıştım bu ay da maaş farkının yatmasını bekliyorum 1 gram alacağım sanirim

Bugün yapı kredinin hesap ejtresi çıktı.46500 TL borç.29000 TL ödedim 10.000 tTl sini eşimden aldim.Bir dahaiki ay yapi kredinin borcunu kapatırım Birkaç gündür hiç para harcamıyorum ne güzel bir duyguymus .Geçen kasaptan kelle paça aldırdım 260 TL tuttu Bugünde peynir domates patates sarmısak kaşar ekmek almış gelmiş peynirler 230 tutmuş diğerlerini sormadim.

İş bankasina ek hesap + kredi kart toplam 30 bin yapı kredi bankasina ek hesap + kregi kartı 55 bin ziraat bankasına 10 bin borcum kaldı .Toplam borç 95 bin birde ziraat bankasına aylık 7500 konut kredisi birde 700 TL bes var .Tahminim borçlar Mart'ta sifirlanir bir konut kredisi kalır marttan sonrada onu kapatmaya calisagim erken ödersem 250 bin civarı bir karım olabilir

Borçlarından Allah tez vakitte kurtarsın canım
Aldıklarının fiyatını soruyor musun ,sorma yarın öbür gün sen mi ödeyeceksin gibi lafla karşılaşabilirsin o nedenle sorma
Ihtiyaç olanı söyle bitsin sen önlerine pişir ,hazırla koy
Öyle sadece malzeme almakla olmuyor sen olmasan ya iş başa düşecek, ya dışarıda yiyecek ki etmez şeylere kaç kat para verecek eve hizmetçi tutsa bedava gelmiyecek
Laf etmeye kalkarsa "yaptığım işleri ücretli yaptırsan maaşın yetmez "deyip incitmeden gülerek her şeyin farkında olduğunu ve de farkında olmasını sağlarsın

Son düzenleme:
Yakınımda olsaydın keşke seninle ilgilenirdim
Allah razı olsun abla
Komşum tavuk çorbası getirdi akşam onu içtim sıcacık çok iyi geldi sagolsun
Annemde hastalanmış kafam orda birazda çabucak iyileşir insallah kardeşim iyi ki gitmiş onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…