- 16 Şubat 2012
- 6.253
- 10.167
Dün okuldan çıktım annemin parasını çektim, 2 cumhuriyet altını alıverdim ,ona cheesecake götürdüm
Sonra küçük oğlanın işi vardı onun işlerini halletmek için buluştuk öğle vakti olduğu için aç olup olmadığını sordum istiyorsa gidip bir yere yemek yiyebileceğimizi söyledim
Hayır dedi karnım aç değil aç olsa ben birşeyler sipariş eder ve babamın üzerine yazdırırım ,senin evde yemek hazırlaman daha ucuza mal olur
Olsun varsın ne olacak dedim
Anne zaten sen bizim için herşeyi fazlasıyla yapıyorsun demez mi
Güle güle kullan ablacimBir tane daha portföy çanta sipariş ettim ,severek kullanıyorum
İyi günlerde kullan canımBir tane daha portföy çanta sipariş ettim ,severek kullanıyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKorona zamanında korona tedavisi görmüş ciğerlerde sıkıntı meydana gelmiş duyduğum kadarıyla
Listeyi tam almıs mı :)Merhabalar iyi haftasonlariBugün bayağı uyudum iyi geldi kahvaltiyida 12 gibi yaptım.Dun gecedende eşime watsaptan sipariş listesi vermiştim.Eksik olanları almış getirmiş mutfağa yerlestirmis şimdi uyuyor .Uyumadan sipariş verdiğimde iyi olmuş hiç pazara gidilecek hava yokmuş bayağı bir yağmur yağıyor .Birazdanda ev işlerine başlarım çamaşır vs akşama balık yaparım
Çoğunu almış tam değil. kıvırcık yok mesela oda çok acil değil ben onu sonra aldiririm bu hafta markete gitmeyeceğim kararlıyım .Listeyi tam almıs mı :)
Süpersin aynı kararlılıkla devamÇoğunu almış tam değil. kıvırcık yok mesela oda çok acil değil ben onu sonra aldiririm bu hafta markete gitmeyeceğim kararlıyım .
İnat edip terste tepebilir sankiSüpersin aynı kararlılıkla devam
Aslında pazara bi daha mı göndersen? Böylece unutmamayı da öğrenir
Hayır hayır sakın bugünlük yeter yoksa sonu facia olabilirSüpersin aynı kararlılıkla devam
Aslında pazara bi daha mı göndersen? Böylece unutmamayı da öğrenir
Ben tecrübeli değilim tabi sizler daha iyi bilirsinizİnat edip terste tepebilir sanki
Tamam o zaman ben de bişeyler öğreniyorumHayır hayır sakın bugünlük yeter yoksa sonu facia olabilir
Başka bir sefere ihtiyaç listesini verirken tembih eder düzgünce
Keratalar öyledirlerMaşallah çok akıllı düşünceli evlatların var
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan ablacim
Çok teşekkür ederim canımİyi günlerde kullan canım
Aşırı doz yüklemesi yapmaya gerek yokAhh çok tatlısınız kizlarBencede bugünlük aldıkları yeter.Bir kıvırcık için beni bu yağmurda disarimi yolluyorsun bana kastinmi var diyebilir Aksi gibi yağmur hiç durmuyor da gitse sudan çıkmış balığa döner . Alıştıra alıştıra ufaktan ufaktan gitmeli onu daha çook harcamali günler bekliyor bunlar iyi günleri dermişim
İlahi çok yaşaAşırı doz yüklemesi yapmaya gerek yok
Zira bünyesi bugün yaşadıklarını bi tolere etsin
Allah sağlıklı uzun ömürler versin birlikte daha neler neler aldırırsın
Amin Allah hepimizi güldürsünİlahi çok yaşaAllahda seni güldürsün adamı aşırı dozdan bayiltmayalim .Amin canım cümlemize Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Sizin yavrular kaç yaşında ne ile meşgullerOğlanlar yemeğe geldiler ve gittiler dünün etkisinden kurtulamamışlar hala epey bi lafını ettiler
Bugün para harcamadım
Büyük oğlana 500 tl küçüğe 200 tl verdim
Büyük oğlana şubatta giderken 6500 tl havale edeceğim küçük oğlana da 400 tl veririm
Gün paralarını öder , kredi kartı borcunu sıfırlar, faturaları öder ve kendimle yaptığım gün için de 7 gr altın almaya çalışırım nasipse
Kendime biraz da harçlık ayırırım böylece şubat ayını da kaba taslak planladım
Allah muvaffak etsin, amin