Evet ablasının kızını almak istemiş üstelik eski kocadan 3 yaş büyükmüşBüyümü çok şaşırdım Allah kurtarmış seni gerçekten Seni niye istemiyorduki akraba kızini falanmi alacaktı ya da evde beraber oturacağı diş geçireceği birinimi
Keske benim kocada evde oturan çalışmayan bir eş alsaymista benim günahıma girmeseymis evlilikten beklentilerimiz çok farklı .tek güzel yanı cocuklarimiz İyiki varlar yoksa zerre çekilmez bu evlilik dedikleri şeyEvet ablasının kızını almak istemiş üstelik eski kocadan 3 yaş büyükmüş
Keşke hiç bana bulaşmadan evlenselermiş
Bunlar narsist kişilik o kadar benciller ki herkes bunlara bağlı kalsınOkudukça hayret ediyorum ne doymaz adammış .o kadar varlığın içerisinde hala gözü senin malvarlığında.acaba içten içe sen para biriktirdin diye bu onlarami bilenmiş
Seni yönetmeye çalışmış kompleksli insanlar genelde öyle yapıyor. kendindeki eksikliği ezerek göstermeye çalışıyorBunlar narsist kişilik o kadar benciller ki herkes bunlara bağlı kalsın
Benim kazanca ipotek koyup benim rahat bir şekilde hareket edebilmemin önünü kesmek istemekten başka birşey değil
Bir evde üç aile kadınların hepsi evKeske benim kocada evde oturan çalışmayan bir eş alsaymista benim günahıma girmeseymis evlilikten beklentilerimiz çok farklı .tek güzel yanı cocuklarimiz İyiki varlar yoksa zerre çekilmez bu evlilik dedikleri şey
Bunlar narsist kişilik o kadar benciller ki herkes bunlara bağlı kalsın
Benim kazanca ipotek koyup benim rahat bir şekilde hareket edebilmemin önünü kesmek istemekten başka birşey değil
ucundan kurtulmuşsun böyle gitmezmis . gelmiş geçmiş olsunBunlar narsist kişilik o kadar benciller ki herkes bunlara bağlı kalsın
Aynen öyleSeni yönetmeye çalışmış kompleksli insanlar genelde öyle yapıyor. kendindeki eksikliği ezerek göstermeye çalışıyor
Ben oradan çıktım kendi evimi inşaattan kurtardımEn çok kayınvalide ile kayınpederi merak ettim ne haldeler ayırmaya calismislarya ne büyük günah
Market aidat faturalar ondaThwicther sanırım senin yöntemlerini uygulamalıyım.Bundan sonra onun kartıyla almalı.ufak bir kriz çıkabilir ama umrumda değil yılbaşından önce konuşmuştuk market vb sen yaoacaktin bendekinide biriktirecektik tamam demiştin derim Kesin onu alma bunu alma bu pahalı bu gereksiz diyecek .Keşke sadece kartını verse kendi olmasa alisvesi ağız tadıyla yapsam
Evet ablasının kızını almak istemiş üstelik eski kocadan 3 yaş büyükmüş
Keşke hiç bana bulaşmadan evlenselermiş
İlahi adaletBen oradan çıktım kendi evimi inşaattan kurtardım
Sıfırdan döşedim yerleştim
Bir sabah vakti pandemi dönemi online ders öncesi en az 2 saat önce kalkıyordum sabah namazından önce ve sonrasında üzerimde bir hüzün anlam veremediğim bir ağlama krizi adeta
Allah'a yalvardım Yarabbi ben artık dayanamıyorum bıçak kemiği geçti iliğe dayandı sana havale ediyorum bunları ve zalimliklerini ne olur bildiğin gibi son ver diye ağlaya ağlaya yalvardım ,gözümün yaşını sildim
Kahvaltıyı hazırladım küçük oğlanı uyandırdım
Kahvaltimizi yaptik topladim
Ikimiz de farklı odalara çekildik online ders başına geçtik
Benim telefon mutfakta idi dikkatimi dağıtmasın diye koymuştum
Saat 10.30 11.00 arası oğlan salonun kapısında belirdi
Ben öğrencilerden müsade istedim ne oldu diye sordum oğlana
Anne anneannem seni aramış ulaşamamış beni aradı
Babaannem ölmüş dedi
Tamam dedim dersime devam ettim
Ders bitince telefona baktım bir sürü kişi aramış telefon sessizde oldugu icin duymadim
Neyse evlerinin altında büro vardı orada şeker komasına girmiş atilmıs gitmis kafasini carpmis kafatasi sanirim catlamıs ortalik kan olmus gorenler anlatiyordu
Otopsiye filan gönderilmiş 3 gün sonra defnedilmiş
Ben evime yerleştikten 14 ay sonra oldu bu
olay
Iyi demişsin ,kendine gelivermiştirMarket aidat faturalar onda
Pazar ve çocuklar bende
Öyle anlaştık
Bir keresinde marketi de sen yap dedi
Yaparım sen eşyalarını topla annenin evine git ozaman, hem kahrını cekecem hem seni mi besleyecem dedim bi daha lafını etmedi
Biliyorki ona minnetim yok istersem yüzüne bakmam Selam vermem.
Kimsenin hakkını kimsede bırakmayan yüce Rabbime şükürler olsun layığıyla gitmiş cehennemeBen oradan çıktım kendi evimi inşaattan kurtardım
Sıfırdan döşedim yerleştim
Bir sabah vakti pandemi dönemi online ders öncesi en az 2 saat önce kalkıyordum sabah namazından önce ve sonrasında üzerimde bir hüzün anlam veremediğim bir ağlama krizi adeta
Allah'a yalvardım Yarabbi ben artık dayanamıyorum bıçak kemiği geçti iliğe dayandı sana havale ediyorum bunları ve zalimliklerini ne olur bildiğin gibi son ver diye ağlaya ağlaya yalvardım ,gözümün yaşını sildim
Kahvaltıyı hazırladım küçük oğlanı uyandırdım
Kahvaltimizi yaptik topladim
Ikimiz de farklı odalara çekildik online ders başına geçtik
Benim telefon mutfakta idi dikkatimi dağıtmasın diye koymuştum
Saat 10.30 11.00 arası oğlan salonun kapısında belirdi
Ben öğrencilerden müsade istedim ne oldu diye sordum oğlana
Anne anneannem seni aramış ulaşamamış beni aradı
Babaannem ölmüş dedi
Tamam dedim dersime devam ettim
Ders bitince telefona baktım bir sürü kişi aramış telefon sessizde oldugu icin duymadim
Neyse evlerinin altında büro vardı orada şeker komasına girmiş atilmıs gitmis kafasini carpmis kafatasi sanirim catlamıs ortalik kan olmus gorenler anlatiyordu
Otopsiye filan gönderilmiş 3 gün sonra defnedilmiş
Ben evime yerleştikten 14 ay sonra oldu bu olay
Allah öyle şeytan işleriyle kimseyi sınamasınKimsenin hakkını kimsede bırakmayan yüce Rabbime şükürler olsun layığıyla gitmiş cehenneme
Büyü işleri sıkıntılı
Gel kız gel yanına bir nescafe ya da salep yapayım
Amiiiiinnn inşallahAllah öyle şeytan işleriyle kimseyi sınamasın
Insanda denge bırakmayan gerçeklik algısını yitirmesine neden olabilecek türde pis işler
Allah hepimizi korusun
Yazılarınızı dikkatle okuyorum uzun süredir siz çok mantıklı birisiniz. Grubunuza birden dalmak istemedim kusuruma bakmayın rahatsız olmayacaksanız bende katılmak isterimAllah öyle şeytan işleriyle kimseyi sınamasın
Insanda denge bırakmayan gerçeklik algısını yitirmesine neden olabilecek türde pis işler
Allah hepimizi korusun
Çay iyi giderGel kız gel yanına bir nescafe ya da salep yapayım