Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Büyümü çok şaşırdım Allah kurtarmış seni gerçekten Seni niye istemiyorduki akraba kızini falanmi alacaktı ya da evde beraber oturacağı diş geçireceği birinimi
Evet ablasının kızını almak istemiş üstelik eski kocadan 3 yaş büyükmüş
Keşke hiç bana bulaşmadan evlenselermiş

Evleneceksenizde oğlanın ailesine mutlaka bakın.Armut dibine düşüyor .Baba anneye çocuklarına nasil davraniyorsa oğlanda eşine cocuguna aynı şekilde.Benim babam melek gibi bir insandır iki erkek kardeşimde eşlerine prenses gibi davranırlar bencillik yapmazlar .Benim eşimse babası gibi el iyisi .disaridakilere herseyini verir bize gelince pintiligi tutar

Keske benim kocada evde oturan çalışmayan bir eş alsaymista benim günahıma girmeseymis evlilikten beklentilerimiz çok farklı .tek güzel yanı cocuklarimiz İyiki varlar yoksa zerre çekilmez bu evlilik dedikleri şey

Okudukça hayret ediyorum ne doymaz adammış .o kadar varlığın içerisinde hala gözü senin malvarlığında.acaba içten içe sen para biriktirdin diye bu onlarami bilenmiş
Bunlar narsist kişilik o kadar benciller ki herkes bunlara bağlı kalsın
Benim kazanca ipotek koyup benim rahat bir şekilde hareket edebilmemin önünü kesmek istemekten başka birşey değil

Benim kazanca ipotek koyup benim rahat bir şekilde hareket edebilmemin önünü kesmek istemekten başka birşey değil
Seni yönetmeye çalışmış kompleksli insanlar genelde öyle yapıyor. kendindeki eksikliği ezerek göstermeye çalışıyor

Bir evde üç aile kadınların hepsi ev
ucundan kurtulmuşsun böyle gitmezmis . gelmiş geçmiş olsun sen kendini kurtardın o düşünsün dursun

Seni yönetmeye çalışmış kompleksli insanlar genelde öyle yapıyor. kendindeki eksikliği ezerek göstermeye çalışıyor
Aynen öyle

Doğuştan patron ; yönetir yönetilmez
Elbette bu kabağın da bir sahibi var göremediği ya da hafife aldığı

En çok kayınvalide ile kayınpederi merak ettim ne haldeler ayırmaya calismislarya ne büyük günah
Ben oradan çıktım kendi evimi inşaattan kurtardım
Sıfırdan döşedim yerleştim
Bir sabah vakti pandemi dönemi online ders öncesi en az 2 saat önce kalkıyordum sabah namazından önce ve sonrasında üzerimde bir hüzün anlam veremediğim bir ağlama krizi adeta
Allah'a yalvardım Yarabbi ben artık dayanamıyorum bıçak kemiği geçti iliğe dayandı sana havale ediyorum bunları ve zalimliklerini ne olur bildiğin gibi son ver diye ağlaya ağlaya yalvardım ,gözümün yaşını sildim
Kahvaltıyı hazırladım küçük oğlanı uyandırdım
Kahvaltimizi yaptik topladim
Ikimiz de farklı odalara çekildik online ders başına geçtik

Benim telefon mutfakta idi dikkatimi dağıtmasın diye koymuştum
Saat 10.30 11.00 arası oğlan salonun kapısında belirdi
Ben öğrencilerden müsade istedim ne oldu diye sordum oğlana
Anne anneannem seni aramış ulaşamamış beni aradı
Babaannem ölmüş dedi
Tamam dedim dersime devam ettim

Ders bitince telefona baktım bir sürü kişi aramış telefon sessizde oldugu icin duymadim

Neyse evlerinin altında büro vardı orada şeker komasına girmiş atilmıs gitmis kafasini carpmis kafatasi sanirim catlamıs ortalik kan olmus gorenler anlatiyordu
Otopsiye filan gönderilmiş 3 gün sonra defnedilmiş
Ben evime yerleştikten 14 ay sonra oldu bu olay

Market aidat faturalar onda
Pazar ve çocuklar bende
Öyle anlaştık
Bir keresinde marketi de sen yap dedi
Yaparım sen eşyalarını topla annenin evine git ozaman, hem kahrını cekecem hem seni mi besleyecem dedim bi daha lafını etmedi
Biliyorki ona minnetim yok istersem yüzüne bakmam Selam vermem.

İlahi adalet Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz

Iyi demişsin ,kendine gelivermiştir
Sana yoklama çekmiştir şansını denemek için ama olmamış

Kimsenin hakkını kimsede bırakmayan yüce Rabbime şükürler olsun layığıyla gitmiş cehenneme
Büyü işleri sıkıntılı

Kimsenin hakkını kimsede bırakmayan yüce Rabbime şükürler olsun layığıyla gitmiş cehenneme
Büyü işleri sıkıntılı
Allah öyle şeytan işleriyle kimseyi sınamasın
Insanda denge bırakmayan gerçeklik algısını yitirmesine neden olabilecek türde pis işler
Allah hepimizi korusun

Insanda denge bırakmayan gerçeklik algısını yitirmesine neden olabilecek türde pis işler
Allah hepimizi korusun
Amiiiiinnn inşallah
Ben çok küçükken teyzeme musallat olmuslardı
Gözlerimin önünde annemi boğmaya çalışmıştı
Ay şu an çok kötü oldum Rabbim hepimizi insani cinni şerlerden korusun

Allah hepimizi korusun
Yazılarınızı dikkatle okuyorum uzun süredir siz çok mantıklı birisiniz. Grubunuza birden dalmak istemedim kusuruma bakmayın rahatsız olmayacaksanız bende katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…