Babası oğlana harçlık gönderiyor mu ?Bu ay maaş 51000 yattı ek ödemeyle ..farkta dediğim gibi 8000 civarı . kiradan 4500 geliyor onada 500 daha katıp oğlana yolluyorum ekstra giyim vs bir ihtiyacı varsa alıyorum yoksa aylik 5000 TL gönderiyorum
Eşinin toplam geliri ne kadar ?Bu ay maaş 51000 yattı ek ödemeyle ..farkta dediğim gibi 8000 civarı . kiradan 4500 geliyor onada 500 daha katıp oğlana yolluyorum ekstra giyim vs bir ihtiyacı varsa alıyorum yoksa aylik 5000 TL gönderiyorum
İki tane.Harcligi ben yolluyorum dediğim gibi birde işe girdiği için asgari ücret alıyor oğlum .geçen sene bazı ihtiyaçları varfi eşim almisti ama ayrıca harçlık yollamiyor gerek kalmıyorBabası oğlana harçlık gönderiyor mu ?
Eksiğini vs alıyor mu ?
Kaç tane çocuğunuz var
Istişare yaptıkça bir yol bulacağız elbetteHadi bana bir el at bir akıl verSen olsan ne yapardin nasıl toparlariz bu durumu sence
Allah bağışlasınİki tane.Harcligi ben yolluyorum dediğim gibi birde işe girdiği için asgari ücret alıyor oğlum .geçen sene bazı ihtiyaçları varfi eşim almisti ama ayrıca harçlık yollamiyor gerek kalmıyor
Yazdığım gibi .zamla 30000 TL civari olur 7500 10000 olur oburude 20000 olsa 30000 yuvarlak .net ne alacak henüz belli değilEşinin toplam geliri ne kadar ?
Amin cumlemizinAllah bağışlasın
Annen hayatta değil mi?Bu arada babamda bizimle kaliyor onun maasiylada altın alıyoruz
Aslında her kadinin kenarinda köşesinde ayrı bir birikimi olmalı Dünya hali.Ben yapamıyorum ama neyim varsa eşim biliyor kimi maaşını eksik şöyler ben ne aliyirsam ne harciyorsam bilir şimdiye kadarda eşimden ayrı bir birikim yapmadim zaten aldıklarım genelde borca ev gecimine gidiyor iki kere konut kredisi çektim birini bitirdim on sene sürdü o.o bitince buna başladım.burkac kere araba kredisi çektim ödedim.ömrüm borç ödemeyle ev ocak olmayla geçtiYine bir kadın hikayesi vardı beni etkileyen
Kadın kocasından aldığı harcliklarla çeyrek altin aliyor gizlice birikim yapıyor sonra kocası bunu boşuyor
Kadın öyle bir birikim yapmışki boşanınca o altınlarla kendine ev alıyordu vs
Böyle yaşanmış hayat hikayeleri bana çok ders verir
Yaşanılan durumları kendimden uzak görmem
Her an herşey bizim için diye düşünürüm
Yok .O vefat edince babami yanımıza aldık yalnız kalmasini istemedik.Annen hayatta değil mi?
Aynen insan herşeye hazırlıklı olmalı helede kadinsa ve çocuğu varsa.Dünya hali herşey bizim için imtihan dünyasıYine bir kadın hikayesi vardı beni etkileyen
Kadın kocasından aldığı harcliklarla çeyrek altin aliyor gizlice birikim yapıyor sonra kocası bunu boşuyor
Kadın öyle bir birikim yapmışki boşanınca o altınlarla kendine ev alıyordu vs
Böyle yaşanmış hayat hikayeleri bana çok ders verir
Yaşanılan durumları kendimden uzak görmem
Her an herşey bizim için diye düşünürüm
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet olsunYok .O vefat edince babami yanımıza aldık yalnız kalmasini istemedik.
Gönül isterki eşler birbirine sadık olsun ,güvensin ,saygı duysunAynen insan herşeye hazırlıklı olmalı helede kadinsa ve çocuğu varsa.Dünya hali herşey bizim için imtihan dünyası
Amin canımAllah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet olsun
Iyi geceler canım Allah'a emanet ol her daimSaat gece 1 e yaklasmis sohbete daldık saati unuttukHayırlı geceler