Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu ay maaş 51000 yattı ek ödemeyle ..farkta dediğim gibi 8000 civarı . kiradan 4500 geliyor onada 500 daha katıp oğlana yolluyorum ekstra giyim vs bir ihtiyacı varsa alıyorum yoksa aylik 5000 TL gönderiyorum
Babası oğlana harçlık gönderiyor mu ?
Eksiğini vs alıyor mu ?

Kaç tane çocuğunuz var

Yine bir kadın hikayesi vardı beni etkileyen
Kadın kocasından aldığı harcliklarla çeyrek altin aliyor gizlice birikim yapıyor sonra kocası bunu boşuyor
Kadın öyle bir birikim yapmışki boşanınca o altınlarla kendine ev alıyordu vs

Böyle yaşanmış hayat hikayeleri bana çok ders verir

Yaşanılan durumları kendimden uzak görmem
Her an herşey bizim için diye düşünürüm

Aslında her kadinin kenarinda köşesinde ayrı bir birikimi olmalı Dünya hali.Ben yapamıyorum ama neyim varsa eşim biliyor kimi maaşını eksik şöyler ben ne aliyirsam ne harciyorsam bilir şimdiye kadarda eşimden ayrı bir birikim yapmadim zaten aldıklarım genelde borca ev gecimine gidiyor iki kere konut kredisi çektim birini bitirdim on sene sürdü o.o bitince buna başladım.burkac kere araba kredisi çektim ödedim.ömrüm borç ödemeyle ev ocak olmayla geçti

Aynen insan herşeye hazırlıklı olmalı helede kadinsa ve çocuğu varsa.Dünya hali herşey bizim için imtihan dünyası

Aynen insan herşeye hazırlıklı olmalı helede kadinsa ve çocuğu varsa.Dünya hali herşey bizim için imtihan dünyası
Gönül isterki eşler birbirine sadık olsun ,güvensin ,saygı duysun
Her iki taraf da asla birbirine karşı en ufak maddi manevi art niyet beslemesin

Öyle olunca maddi manevi her konuda birlikte hareket edip hayat yolculuğunda birbirlerine güzel bir yol arkadaşı olmuş olurlar
Evlilikten anlaşılan keşke bunlar olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…