- 16 Şubat 2012
- 6.276
- 10.222
Faturalar, aidat ,benzin masrafı ,araba sigorta muayene masrafı gibi şeyler birde aylık aldığımız ilaçlar oluyor onların farklarıEşin evin hangi giderlerini üstleniyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faturalar, aidat ,benzin masrafı ,araba sigorta muayene masrafı gibi şeyler birde aylık aldığımız ilaçlar oluyor onların farklarıEşin evin hangi giderlerini üstleniyor?
Enişte bey pazarda fazla yorum yapmasın aldıklarına hanım gerekli gördüyse ihtiyaçtır vardır bir bildiği deyip taşıma ve para harcama konusuna el atsın yeterliBugün beraber gittik bugün birşey demedi alışveriş güzel gectide beraber pazara gitmeyi sevmiyorum.O benim bazı almak istediklerime gereksiz vs der .Mutfak yemek işini ben yaptığım içinde o neyin gerekli olup olmadığından pek anlamaz
GüzelFaturalar, aidat ,benzin masrafı ,araba sigorta muayene masrafı gibi şeyler birde aylık aldığımız ilaçlar oluyor onların farkları
Tabiki benim. Arada uçurum var. Ona 5000 TL gelmiş sadeceGüzel
Hanginizin kart harcaması daha fazla geliyor?
O şoförlük ve taşıma kısmını üstlendiBugün beraber gittik mesela ben yine kendi kredi kartımı uzattım onunla ödedim Gelenek haline geldi
Senin kartın ne kadar geldi ?Tabiki benim. Arada uçurum var. Ona 5000 TL gelmiş sadece
Senin kartın ne kadar geldi ?
Yok canım ben bilakis seviniyorum akıl akıldan üstündür senin gibi akıllı zeki yatırımcı tutumlu bir kişiden tavsiye almak isterimpenceremden canım soru sordukça kendim rahatsız oldum nedense
Sanki seni sorguya çekmişim gibi hissettim
İş bankasi 14000 garanti 2500 Vakıfbank 1800 yapı kredi 44000 başka varmiydi hatirlamaya çalışıyorum.Bunlardan hariç 7500 konut kredisi ödüyorumYok canım ben bilakis seviniyorum akıl akıldan üstündür senin gibi akıllı zeki yatırımcı tutumlu bir kişiden tavsiye almak isterim
Seneler önce trt 'de bir emekli öğretmen hanım anlatıyorduYok canım ben bilakis seviniyorum akıl akıldan üstündür senin gibi akıllı zeki yatırımcı tutumlu bir kişiden tavsiye almak isterim
Konut kimin üzerine?İş bankasi 14000 garanti 2500 Vakıfbank 1800 yapı kredi 44000 başka varmiydi hatirlamaya çalışıyorum.Bunlardan hariç 7500 konut kredisi ödüyorum
Bu borçlar ne borcu ?İş bankasi 14000 garanti 2500 Vakıfbank 1800 yapı kredi 44000 başka varmiydi hatirlamaya çalışıyorum.Bunlardan hariç 7500 konut kredisi ödüyorum
Benim krediyi ben çektiğim için onun üzerine ev vardı sattı peşinata saydık üstüne ben 9 yıllık kredi çektim 2 yıl bitti yazın 3 bitecekKonut kimin üzerine?