Demekki vergi indirimli hâli üzerinden hesaplayıp indirim uyguluyorlar ne bileyimGecen sene vergili hali 70 tl idi onu anlatamadım sanırım
Vesveselenme tatlımValla on yılı aşkındır idareci yanlış yapmaz diye ümit ediyorum
Kaç olursa olsun bereketli olsun inşallah harcayalım harcayalım bitmesinDemekki vergi indirimli hâli üzerinden hesaplayıp indirim uyguluyorlar ne bileyimsonuç olarak 89,69 ya da Varyemez yazdığı gibi 89,73..sonuca bakalım
Hoşbulduk İyiyim canım sen nasılsınHoşgeldinPurpplee nasılsın ?
Çok şükür ben de iyiyimHoşbulduk İyiyim canım sen nasılsın
Bel ağrılı bir sabaha uyandım diyelim.
Bu maaşla 4 gram altın alıp gün arkadaşlarima stok yapmayı planlıyorum.Bir de 12 bin TL kişiye borcumu ödemek istiyorum bakalım
Ne için bu ödeme?Benim bu ay ödemem çok yüksek eksi hesaplar da kapanacak borsadaki hesabımdan çekeceğim artık yapacak bişey Yok 100 bin ödeme
20 bin eksi hesapNe için bu ödeme?
Allah ödeme kolaylığı versin canım20 bin eksi hesap
60 bin kredi kartları(telefon almıştım)
Kira faturalar vs
100 oluyor
Amin cümlemize ablacımAllah ödeme kolaylığı versin canım
Kredi kartı ödemeleri taksitli değil mi20 bin eksi hesap
60 bin kredi kartları(telefon almıştım)
Kira faturalar vs
100 oluyor
Hayır maalesef bu ayki ödeme bu halledeceğim inşallahKredi kartı ödemeleri taksitli değil mi
Birikimin mi var,zor olacak yuvarlak hesap 100 bini odemekHayır maalesef bu ayki ödeme bu halledeceğim inşallah
Borsada değerlendirdiğim bir miktar yatırım var ordan destekleyeceğim maaştan kalanıBirikimin mi var,zor olacak yuvarlak hesap 100 bini odemek
Afiyet şifa olsun ablacım, tembellik de lazım aradaBugün çamaşır katlama ve yemek dışında hiçbirşey yapmadım
Tam bir tembel teneke idimiyi dinlendim ama
Hava bugün de buz gibi dışarı çıkmadım
Bugünkü menüm
Mercimek çorbası
Kıymalı bezelye
Pirinç pilav
Yoğurt
Erik kompostosu
Sütlaç