Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Diğerlerinede bakarım senin tavsiyelerine güveniyorum
Aslında hotiçle yollarımın ayrılması 24 25 sene önce benim bulunduğum yerde yoktu
Sonra da geldi mi il merkezine gidip araştırmadım bile
Ben venüs ile il merkezinde bir ayakkabıcıda karşılaştım
Sonra da hep internetten getirttim

Lüzumsuz şeyler alınca hem evde koyacak yer bulunmuyor hemde paramız boşa gidiyor .Bu seferde ev doldu taştı diye aldığımızdan kurtulmaya çalışıyoruz .İhtiyaçmı değilmi diye çok düşünmemiz lazım.

penceremden bana göz kırpan bu

Şu an için ihtiyaç mı istek mi diye sorarsan kesinlikle istekkkkk

Eklentiler

• 20241115_120434.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 19

Onun benzerini koyu kahvesini kendim sipariş verdim bir tanede eşime siyahını sipariş verdirdimama tabi bir tanede benim sipariş verdiğimden haberi yokiki tane olacağını bilse almazdı.Ona birşeyler aldırtmaya başladım ondan çıktıkçada içimin yağları eriyorhep devletten beklemesin

lindalinda bugün gelirimin %56 sını birikime ayırmışım

Ama aslında güne ayırdığım para da birikim

geçen ocak ayında ilk sıra benimdi ben altını aldım attım kenara ve ondan sonra her ay gelen maaşla gün bedeli ödedim

Onu da sayıp hesaplayınca ben gelirimin %73.5 'ni birikime ayırmışım

Ne kadar anlamlı bir diyalog...
Maşallah evlatlarından misliyle hayırlar göresin konfor alanlarımız artsın azalmasin .. hayırlı cumalar amin

Merhaba tatlım hoş geldin
Botlarını güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Ev hediyesi olarak uyku seti daha iyi olur bence
Henüz almadım kartımın 16 singecince gunungececek..

Bu aylık somut birikimimi yine 30 Kasım.gibinyazarim..
3.5 gram altın günüm 2 tane çeyrek altın günlerim ödendi zaten gitti bitti maaş ,kredi kartimida yatirip duze çıkınca olaki kalırsa bir ikingrammalirim ki bu ay zor.
Kuzenin çocuğuna düğün için bir gr almalıyım ... Vizelere sebep gidiş geliş yapacağım uçak biletimi gidiş aldım geliş yok. 3 gün rapor alacağım aile hekimim vermezse özele gideceğim bu sefer izin isteme luksumde yok durumların karışık kalan maaşım 8 bin tlcik ne etsem bbilemedim

penceremden bana göz kırpan bu

Şu an için ihtiyaç mı istek mi diye sorarsan kesinlikle istekkkkk
Bizim ev halkida ahtapotmusun sen her koluna ayakkabı alıyorsun adeta ... Ama bilmiyorum güzelce aldık n11 den 5000 TL'den 2899 aninmisti 200 de kuponnvardi Kasım indirimi aldım aşırı rahat karda buzda kaymaz deri mamamia mi neydi

Bazen aman ölümlü dünya ye iç gez diyorum... Sonra birden böylesi kaliteli bir diyalog ile emekliliğe yaşlılığa birikimmyap İdil diyorum... Sonra yok yaa ben yaslanmadan ölürüm yaşamaya bak diyorum..sonra yok hastalikda bile paran olsun özel e gidiyorsun devlette sıra gelmiyir diyorum garip bir döngüdeyim.kotu bir haleti ruhiyedeyim.. ama Aralık bambaşka olacakkk ocak zaten mükemmel olacak nasipse

yatırım işleri senden sorulur senin üstüne kimseyi tanımıyorummaliye bakanı olacak kadınsın vesselam

iyi indirim olmuş güle güle kullan canım mamaiaya baktım ondada güzel modeller varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…