- 15 Nisan 2017
- 13.278
- 15.673
Maaş ile aynı oranda zam gelir diye biliyorum ama sen yazınca hesap yaptım şimdi.Yuzde 49 zam geldi ve yüzde 15 lik vergi indirimi uygulandı 89 olduZam oranını biliyor musun 70 liraydı 100 olur diye düşünüyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaş ile aynı oranda zam gelir diye biliyorum ama sen yazınca hesap yaptım şimdi.Yuzde 49 zam geldi ve yüzde 15 lik vergi indirimi uygulandı 89 olduZam oranını biliyor musun 70 liraydı 100 olur diye düşünüyordum
Bilemedim nasıl oldu neyse ekders yatınca anlarız kaç lira olmusMaaş ile aynı oranda zam gelir diye biliyorum ama sen yazınca hesap yaptım şimdi.Yuzde 49 zam geldi ve yüzde 15 lik vergi indirimi uygulandı 89 oldu
70×0.49=104 TLBilemedim nasıl oldu neyse ekders yatınca anlarız kaç lira olmus
Rabbim bereketini arttırsın
Gecen sene vergili hali 70 tl idi onu anlatamadım sanırım70×0.49=104 TL
104×0.15= 15,6 TL
104-15,6=88,4 TL
Kusuratlar var, onlarla uğraşmadım ama ek ders 89,69 TL.Ders saatini bu miktarla çarpıyoruz artık.
Amin
Açıldı şükür amma nazlandı he
ekderslere ne kadar zam gelmiş acaba
Geçen sene ekders ile burası tutmuyordu abla detay vermeyeyimMAHEP 2024 (Memur ve Öğretmen Maaş Hesaplama Programı)
2024 MAHEP (Memur ve Öğretmen Maaş Hesaplama Programı), Tabip, Mühendis, Mimar, Şef, Memur, Sayman, VHKI, Teknisyen, Hizmetli, 250'den fazla ünvanwww.ozkansoft.com
Ekders ve maaş hesaplamada bu programdan faydalanıyorum
Benim de ekdersim ortalama 500 tl burada hep eksik idiGeçen sene ekders ile burası tutmuyordu abla detay vermeyeyim
7 şubatta net rakamı öğreniriz bakalım yatsın daBenim de ekdersim ortalama 500 tl burada hep eksik idi
Zamlı maaş aynı geldi
O programda ekders saatine 1 saat dediğimizde 1 saatlik ekders ücretini 89.73 tl gösteriyor7 şubatta net rakamı öğreniriz bakalım yatsın da
Doğrudur ben hesaba yatana bakarım aralıktaki ekdersinde saat ücreti ne kadardı ablaO programda ekders saatine 1 saat dediğimizde 1 saatlik ekders ücretini 89.73 tl gösteriyor
60 tl civarıydı sanırımDoğrudur ben hesaba yatana bakarım aralıktaki ekdersinde saat ücreti ne kadardı abla
Allah Allah en korktuğun şey devletten fazla ücret almak. Sonra faiziyle geri ödemek zorunda kalınıyor ilk arandığın okulda bir arkadaşım çocuk ücretini komik bi rakam fazla almış dört yıl sonra baya faiz ödemişti60 tl civarıydı sanırım
Ben de müdür beye sorarım her hangibir yanlışlık olmasın diyeAllah Allah en korktuğun şey devletten fazla ücret almak. Sonra faiziyle geri ödemek zorunda kalınıyor ilk arandığın okulda bir arkadaşım çocuk ücretini komik bi rakam fazla almış dört yıl sonra baya faiz ödemişti
Bilmiyorum ben de o konuyu inşallah canım idarecim hata yapmıyordurBir de vergiden muafiyeti hesaplaması oluyor ya maaştan ya ekdersten pek anlamıyorum
Dikkat etmeye çalışıyorlardırBilmiyorum ben de o konuyu inşallah canım idarecim hata yapmıyordur
Valla on yılı aşkındır idareci yanlış yapmaz diye ümit ediyorumDikkat etmeye çalışıyorlardır
Onlar açısından da kötü bir durum işten anlamayan biri durumuna düşmek