Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yahu öyle deme kafa dengi anlaşabildiğin bir eş olursa evlilik de güzeldir
Türk erkekleri genelde ataerkil zihniyette oldukları için yorucular .Evlilik erkekler için güzel kadinlar için değil bence .Bugün babamla mutfakta konuşuyorduk.Amcamin eşi vefat etmiş olduğundan amcam evlenmek istiyor .Babamda bu devirde kadınlar evlenmiyor helede maaşı parası varsa dedi.Valla en iyisini yapıyorlar dedim evlenipte elin adamina hizmet edeceklerine keyif sürüyorlar dedim .Cocugu varsa maaşida varsa dertsiz başına dert almaya gerek yok

Aynı fikirdeyim evlilik erkeğe konfor kadına eziyet
Kadının geçimini sağlayacağı işi gücü olduktan sonra erkeğin hizmetine girmek istemiyor özellikle de başından sıkıntılı bir evlilik geçmişse benim gibi

Birkaç ay önce bekar benim yaşlarımda öğretmen bir bey evlenmek istedi kabul etmedim

Kasım ayında bir tanıdık daire amirlerinden birini tavsiye etti eşinden ayrılmış çocukları evlenmiş vs benden 4 yaş büyük yine kabul etmedim

Bekarlik sultanlık boşver abla erkekler kendine hizmet edecek birini arıyor genelde

Bekarlik sultanlık boşver abla erkekler kendine hizmet edecek birini arıyor genelde
Aynen ablacım bir de kadir kıymet bilseler
Hem hizmet ettirirler hem de insanın ruhunu örselerler
Özellikle narsist kişilik bozukluğu olana denk getirmesin Allah
gerçekten doğduğuna pişman ediyorlar insanın

Hanımlar size bir sorum var bir miktar altin bir miktar da kredi kartı borcum var. Altını aldığım kişiler ailem,acelesi yok ne zaman ödersen o zaman ödersin dediler. Sizce hem kredi kartı asgarisini ödeyip kenara altin atmak mı mantıklı yoksa önce kredi kartlarından ve faizlerinden kurtulup altin almaya öyle başlamak mı ne dersiniz ?
Kredi kartı borcum 100 bin civarı
Altında aynı şekildedir

Ben olsam önce borçlardan kurtulmayı sonra kafam rahat birikim yapmayı tercih ederdim

Eskiden asgariyi ödeme mantıklı olabilirdi

Şu an aşırı mantiksiz faizler çok yüksek

Mümkünse borcun tamamını mümkün değilse olabildigi kadarını odeyin

Altin da birikim olmayacak keşke birikim olsa o da borç ben önce kredi kartlarından kurtulayım dediğiniz gibi.
Kesinlikle yasal tefecilerden öncelikle kurtulmaya bak derim
Sonra da altın borcuna geçersin

2021 de cumhuriyet 3000 tl idi 2023 te en son cumhuriyet altınını öderken 11700 tl den aldım
Kayıp olarak görmüyorum Allah razı olsun bana borç verenlerden
Sonuçta aldığım dükkan da 2 senede 10 kat arttı

Eskiden asgariyi ödeme mantıklı olabilirdi

Şu an aşırı mantiksiz faizler çok yüksek

Mümkünse borcun tamamını mümkün değilse olabildigi kadarını odeyin
Bu ay zamlı maaş ve fark alacağız Allah'tan. Odeyebildigim kadarını ödeyip şubatta da aynı şekilde yapıp en azından 1 kredi kartından kurtulayım

Aynen ablacım bir de kadir kıymet bilseler
Hem hizmet ettirirler hem de insanın ruhunu örselerler
Özellikle narsist kişilik bozukluğu olana denk getirmesin Allah
gerçekten doğduğuna pişman ediyorlar insanın
Aynen öyle okulda eşi narsist olan arkadaşlarım var Allah kurtarsın diyorum gerçekten çok zor bi durum bir narsistle yaşamak. Normal erkeklere de yaranılmıyor gerçekten baktığım zaman kocasına hayatı zindan edenler el üstünde tutuluyor anlaması güç

Bereketli olsun canım
Teşekkür ederim canım sana da bereketli olsun afiyetle yiyin bende 80den aldım hamsiyi
Yahu öyle deme kafa dengi anlaşabildiğin bir eş olursa evlilik de güzeldir
Hiçte bikerem
Valla düzenimi bozmak istemiyorum yoksa 100 kere 1000kere bekarligi tercih ederim.
Sana da rahatlik batıyor ellaam kabul etme tabi napcan kurtulmussun mis gibi kahir cekmeye mi geldik ayol

İyi geceler hanımlar herkes iyidir inşallah,ince konulara girilmiş
Bence de evlilik erkeğe ve hatta ailesine konfor sağlıyor, kadınlara çile.Bir narsist de bende vardi, ayrılınca hayattan keyif almaya başladım yaşadığımı hissettim.

Bu arada bu ayın maaşını merak ediyordum bordrodan gördüm Allah bereket versin Oğlus geç kaldı uyumakta uyusun da bir hesap yapayım en keyifli iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…