- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.252
Türk erkekleri genelde ataerkil zihniyette oldukları için yorucular .Evlilik erkekler için güzel kadinlar için değil bence .Bugün babamla mutfakta konuşuyorduk.Amcamin eşi vefat etmiş olduğundan amcam evlenmek istiyor .Babamda bu devirde kadınlar evlenmiyor helede maaşı parası varsa dedi.Valla en iyisini yapıyorlar dedim evlenipte elin adamina hizmet edeceklerine keyif sürüyorlar dedim .Cocugu varsa maaşida varsa dertsiz başına dert almaya gerek yokYahu öyle deme kafa dengi anlaşabildiğin bir eş olursa evlilik de güzeldir
Aynı fikirdeyim evlilik erkeğe konfor kadına eziyetTürk erkekleri genelde ataerkil zihniyette oldukları için yorucular .Evlilik erkekler için güzel kadinlar için değil bence .Bugün babamla mutfakta konuşuyorduk.Amcamin eşi vefat etmiş olduğundan amcam evlenmek istiyor .Babamda bu devirde kadınlar evlenmiyor helede maaşı parası varsa dedi.Valla en iyisini yapıyorlar dedim evlenipte elin adamina hizmet edeceklerine keyif sürüyorlar dedim .Cocugu varsa maaşida varsa dertsiz başına dert almaya gerek yok
Bekarlik sultanlık boşver abla erkekler kendine hizmet edecek birini arıyor geneldeAynı fikirdeyim evlilik erkeğe konfor kadına eziyet
Kadının geçimini sağlayacağı işi gücü olduktan sonra erkeğin hizmetine girmek istemiyor özellikle de başından sıkıntılı bir evlilik geçmişse benim gibi
Birkaç ay önce bekar benim yaşlarımda öğretmen bir bey evlenmek istedi kabul etmedim
Kasım ayında bir tanıdık daire amirlerinden birini tavsiye etti eşinden ayrılmış çocukları evlenmiş vs benden 4 yaş büyük yine kabul etmedim
Aynen ablacım bir de kadir kıymet bilselerBekarlik sultanlık boşver abla erkekler kendine hizmet edecek birini arıyor genelde
Ben olsam önce borçlardan kurtulmayı sonra kafam rahat birikim yapmayı tercih ederdimHanımlar size bir sorum var bir miktar altin bir miktar da kredi kartı borcum var. Altını aldığım kişiler ailem,acelesi yok ne zaman ödersen o zaman ödersin dediler. Sizce hem kredi kartı asgarisini ödeyip kenara altin atmak mı mantıklı yoksa önce kredi kartlarından ve faizlerinden kurtulup altin almaya öyle başlamak mı ne dersiniz ?
Kredi kartı borcum 100 bin civarı
Altında aynı şekildedir
Altin da birikim olmayacak keşke birikim olsa o da borçBen olsam önce borçlardan kurtulmayı sonra kafam rahat birikim yapmayı tercih ederdim
Hanımlar size bir sorum var bir miktar altin bir miktar da kredi kartı borcum var. Altını aldığım kişiler ailem,acelesi yok ne zaman ödersen o zaman ödersin dediler. Sizce hem kredi kartı asgarisini ödeyip kenara altin atmak mı mantıklı yoksa önce kredi kartlarından ve faizlerinden kurtulup altin almaya öyle başlamak mı ne dersiniz ?
Kredi kartı borcum 100 bin civarı
Altında aynı şekildedir
Kesinlikle yasal tefecilerden öncelikle kurtulmaya bak derimAltin da birikim olmayacak keşke birikim olsa o da borçben önce kredi kartlarından kurtulayım dediğiniz gibi.
Bu ay zamlı maaş ve fark alacağız Allah'tan. Odeyebildigim kadarını ödeyip şubatta da aynı şekilde yapıp en azından 1 kredi kartından kurtulayımEskiden asgariyi ödeme mantıklı olabilirdi
Şu an aşırı mantiksiz faizler çok yüksek
Mümkünse borcun tamamını mümkün değilse olabildigi kadarını odeyin
Aynen öyle okulda eşi narsist olan arkadaşlarım var Allah kurtarsın diyorum gerçekten çok zor bi durum bir narsistle yaşamak. Normal erkeklere de yaranılmıyor gerçekten baktığım zaman kocasına hayatı zindan edenler el üstünde tutuluyor anlaması güçAynen ablacım bir de kadir kıymet bilseler
Hem hizmet ettirirler hem de insanın ruhunu örselerler
Özellikle narsist kişilik bozukluğu olana denk getirmesin Allah
gerçekten doğduğuna pişman ediyorlar insanın
Hemen bakimE bordrolar yayınlanmış
Cumartesi pazarına gittim geldim.Bu hafta fazla birşey almadım.Kıvırcık,maydanoz,domates,salatalık,ıspanak,mantar,mandalina,bir tane somun ekmeği ,bir kilo hamsi iki tanede levrek aldım. Bu hafta balıklar indirimdeydi.Baliklar 280 tuttu.Diğerleride 175 toplam 475 TL tuttu. Hamsinin kilosu geçen hafta aynı balıkçıda 150 TL idi bu hafta 80 TL olmuş .levrek tanesi 100 t idi.Mantardada indirim vardı .
Teşekkür ederim canım sana da bereketli olsun afiyetle yiyin bende 80den aldım hamsiyiBereketli olsun canım
Hiçte bikeremYahu öyle deme kafa dengi anlaşabildiğin bir eş olursa evlilik de güzeldir
Sana da rahatlik batıyor ellaamAynı fikirdeyim evlilik erkeğe konfor kadına eziyet
Kadının geçimini sağlayacağı işi gücü olduktan sonra erkeğin hizmetine girmek istemiyor özellikle de başından sıkıntılı bir evlilik geçmişse benim gibi
Birkaç ay önce bekar benim yaşlarımda öğretmen bir bey evlenmek istedi kabul etmedim
Kasım ayında bir tanıdık daire amirlerinden birini tavsiye etti eşinden ayrılmış çocukları evlenmiş vs benden 4 yaş büyük yine kabul etmedim
Aman maaş gelmeden bitti napim bordroyuE bordrolar yayınlanmış
Açıldı şükür amma nazlandı heAçılmıyor bordro :)
89,69 TL olduAçıldı şükür amma nazlandı he
ekderslere ne kadar zam gelmiş acaba
Zam oranını biliyor musun 70 liraydı 100 olur diye düşünüyordum89,69 TL oldu