Allah razı olsun canımAfiyet şifa olsun ablacım, tembellik de lazım arada
Hoşgeldiniz önce kredi karti borçlarını ödeyebildiğıniz kadar ödeyin onların faizleri çok yükseldi çünkü eliniz rahatlayincada altın borcunuzu ödemeye başlarsınızHanımlar size bir sorum var bir miktar altin bir miktar da kredi kartı borcum var. Altını aldığım kişiler ailem,acelesi yok ne zaman ödersen o zaman ödersin dediler. Sizce hem kredi kartı asgarisini ödeyip kenara altin atmak mı mantıklı yoksa önce kredi kartlarından ve faizlerinden kurtulup altin almaya öyle başlamak mı ne dersiniz ?
Kredi kartı borcum 100 bin civarı
Altında aynı şekildedir
Hoşgeldiniz nihayet maaş zamanı geldi bereketli olsunİyi geceler hanımlar herkes iyidir inşallah,ince konulara girilmiş
Bence de evlilik erkeğe ve hatta ailesine konfor sağlıyor, kadınlara çile.Bir narsist de bende vardi, ayrılınca hayattan keyif almaya başladım yaşadığımı hissettim.
Bu arada bu ayın maaşını merak ediyordum bordrodan gördüm Allah bereket versinOğlus geç kaldı uyumakta uyusun da bir hesap yapayım en keyifli iş
Güzel günlerde kullan hayırlı olsunİyi akşamlar akşam dörtte evden çıktım daha yeni eve girebildim.Kendime kışlık kıyafet alışverişi yaptım.Geçen hafta aldığım eşofmanı saymazsak 6 aydır kendime kıyafet almamıştım.En son yazlık gömlek kot gömlek pantalon ayakkabi çanta alışverişi yapmıştım. Bu alışverişte 2500 TL'ye deri bot ,1500 TL'ye kışlık kapşonlu mont,5200 TL yede diğerlerini aldım.4 tane kışlık kadife pantolon,birkaç hırka birkaç kazak ,oduncu gömlek 200 TL yede ki parça ev için birşeyler aldım masa örtüsü gibi Toplam alisveris 9400 TL tuttu.
Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım, iyi yapmışsınİyi akşamlar akşam dörtte evden çıktım daha yeni eve girebildim.Kendime kışlık kıyafet alışverişi yaptım.Geçen hafta aldığım eşofmanı saymazsak 6 aydır kendime kıyafet almamıştım.En son yazlık gömlek kot gömlek pantalon ayakkabi çanta alışverişi yapmıştım. Bu alışverişte 2500 TL'ye deri bot ,1500 TL'ye kışlık kapşonlu mont,5200 TL yede diğerlerini aldım.4 tane kışlık kadife pantolon,birkaç hırka birkaç kazak ,oduncu gömlek 200 TL yede ki parça ev için birşeyler aldım masa örtüsü gibi Toplam alisveris 9400 TL tuttu.
Teşekkür ederim canımGüle güle güzel günlerde huzurla kullan canım, iyi yapmışsın
Teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullan hayırlı olsun
HoşbuldukHoşgeldiniz nihayet maaş zamanı geldi bereketli olsun
Evet canım ben yıllardır venüs markayı çok severek kullanıyorum bir de gön deriyiTeşekkür ederim canımözrengin sen Venüs marka bot almıştın ve memnundum diye hatırlıyorum.internette bir model beğendim .Nasıl kalıpları genismi güzelmi oradan bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum 41 numara kahverengi bot 4o numara siyah bot görmüştüm
Teşekkür ederim canimHoşbulduk
Amin inşallah..Aralık ek dersini erken alınca maaş zamanıni beklemek zor oldu
Bereketli olsun.
Ne güzel biz aralıkta aldık Aralık ayında iki ekders aldık diye 1100 tl vergi verdikBizim burada ek ders 3 ocak 'ta yatırıldı
Branşın ne ?Ne güzel biz aralıkta aldık Aralık ayında iki ekders aldık diye 1100 tl vergi verdik
PdrBranşın ne ?
Güle güle kullan aldıklarını canimİyi akşamlar akşam dörtte evden çıktım daha yeni eve girebildim.Kendime kışlık kıyafet alışverişi yaptım.Geçen hafta aldığım eşofmanı saymazsak 6 aydır kendime kıyafet almamıştım.En son yazlık gömlek kot gömlek pantalon ayakkabi çanta alışverişi yapmıştım. Bu alışverişte 2500 TL'ye deri bot ,1500 TL'ye kışlık kapşonlu mont,5200 TL yede diğerlerini aldım.4 tane kışlık kadife pantolon,birkaç hırka birkaç kazak ,oduncu gömlek 200 TL yede ki parça ev için birşeyler aldım masa örtüsü gibi Toplam alisveris 9400 TL tuttu.
Ocakta ek ders almadık geri odensin bariNe güzel biz aralıkta aldık Aralık ayında iki ekders aldık diye 1100 tl vergi verdik