Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoşgeldiniz önce kredi karti borçlarını ödeyebildiğıniz kadar ödeyin onların faizleri çok yükseldi çünkü eliniz rahatlayincada altın borcunuzu ödemeye başlarsınız

Hoşgeldiniz nihayet maaş zamanı geldi bereketli olsun

İyi akşamlar akşam dörtte evden çıktım daha yeni eve girebildim.Kendime kışlık kıyafet alışverişi yaptım.Geçen hafta aldığım eşofmanı saymazsak 6 aydır kendime kıyafet almamıştım.En son yazlık gömlek kot gömlek pantalon ayakkabi çanta alışverişi yapmıştım. Bu alışverişte 2500 TL'ye deri bot ,1500 TL'ye kışlık kapşonlu mont,5200 TL yede diğerlerini aldım.4 tane kışlık kadife pantolon,birkaç hırka birkaç kazak ,oduncu gömlek 200 TL yede ki parça ev için birşeyler aldım masa örtüsü gibi Toplam alisveris 9400 TL tuttu.

Güzel günlerde kullan hayırlı olsun

Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım, iyi yapmışsın

Yalnız benim ayaklarımmı büyümüş ne anlamadım.40 bazen 41 giyiyorum Birkaç mağaza gezdim.Bir tane ayakkabı zoraoldu.Diğerlerini giyemedim bile.40 numara kadınlarda en büyük numaraymis 41 yoktu. .Oda yanlardan sıkıyor.Babamda değiştir boşver diyor .Gidip erkek ayakkabısını alsam ne yapsam

Güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım, iyi yapmışsın
Teşekkür ederim canımözrengin sen Venüs marka bot almıştın ve memnundum diye hatırlıyorum.internette bir model beğendim .Nasıl kalıpları genismi güzelmi oradan bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum 41 numara kahverengi bot 4o numara siyah bot görmüştüm

Evet canım ben yıllardır venüs markayı çok severek kullanıyorum bir de gön deriyi
Tam numaramı alıyorum bu zamana kadar hiç sürpriz yaşamadım

Güle güle kullan aldıklarını canim

Ay yarın muhteşem pazartesi
Ise Gidemde bi dinlenem
Sabah kahvaltıya peynirli börek istediler yanına pattis kizarttim yediler mutfağı topladıktan sonra nevresimleri değiştirdim.
Temizliğe başladım ben süpürdüm kizceğizim toz aldı yerleri viledaladi sagolsun. Normalde yapmaz ama çarşıya götüreyim diye yapmış meger
Banyo wc yıkadim derken 2 oldu saat
Bi kahve içip çıktık alınacaklar varmis gratise takiciya telefoncuya lcwya uğrayıp birazcık para harcayıp döndük
Herkes acıkmış kıyma çıkardım airfryda köfte kizarttim ekmek arası ayranla yedik oturmam 7yi buldu tatlı istediler en son dedim gücüm kalmadı artık dinlencem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…