Bu konunun ismini zamanında bu şekilde vermemin nedeniBu konuyu yeni gordum isminden dolayi bakiyim dedim ama taa 2014te açılmış
Konu basligi Mert Basaranin kitabinin ismine benziyor
Hosbuldum balimHoşgeldin gelin hanımevet başlığı onu anımsatıyor okudum o kitabını ama ikincisini almadım sen ikinciyi okudun mu?
Ben de ilkini okudum da ikincisi pahalı geldi bi de kargo falan da çıkıyo en sevmediğim şey aldığım ürüne kargo ödemekHosbuldum balimyok okumadim alacagim ikisini de baya pahaliymis kitaplar
Bir cok videosunu izledim kafa yapisi babamin bize öğrettiğine benziyor
Maşallah ablaBu konunun ismini zamanında bu şekilde vermemin nedeni
Birikim yaptım ev aldım 2008 'de
Evi sattım
Birikim yaptım araba aldım 2010 'da
Kalan parayı altına çevirdim üzerine birikim yapmaya devam ettim ev aldım projeden 2014 'te bir yandan birikime devam ettim bir taraftan ev bitince sıfırdan eve eşya alıp döşedim birikime devam ettim dükkan aldım 2021 'de
Halen birikime devam
Arada lüzumsuz termal devremülk üç kağıtlarına sene 2012 de 275 gr altın parası değerinde para kaptırdım aldığım yerin tapusu olsa da şu anda hiçbir şeye yaramıyor
Yahu benim etim ne budum ne nasıl ödeyeyim yüksek faturalarıO fatura gelmemiş
Maşallah ablaAllah ağız tadıyla kullanmayı faydalanmayı nasip etsin
Allah razı olsun canımMaşallah ablaAllah ağız tadıyla kullanmayı faydalanmayı nasip etsin
Aminnn inşallahAllah razı olsun canım
Allah hepimize sağlık ve huzurla kazançlarımızı yemeyi yedirmeyi nasip etsin
Çok güzellerBebeklerim
Son iki günOcak ayı birikimi için ay sonunu bekliyorum.
Gelirden sonunda ne kalacak bakalım.
Artık ne çıkarsa keseden
1150 geldi bize
Epey çok gelmiş1150 geldi bize
Maşallah maşallahBu konunun ismini zamanında bu şekilde vermemin nedeni
Birikim yaptım ev aldım 2008 'de
Evi sattım
Birikim yaptım araba aldım 2010 'da
Kalan parayı altına çevirdim üzerine birikim yapmaya devam ettim ev aldım projeden 2014 'te bir yandan birikime devam ettim bir taraftan ev bitince sıfırdan eve eşya alıp döşedim birikime devam ettim dükkan aldım 2021 'de
Halen birikime devam
Arada lüzumsuz termal devremülk üç kağıtlarına sene 2012 de 275 gr altın parası değerinde para kaptırdım aldığım yerin tapusu olsa da şu anda hiçbir şeye yaramıyor
Amin amin çok daha güzelleri ağırları hepimizin olsunÇok güzellerDarısı başımıza Allah daha çok versin bol bol bileziklerin olsun
merhaba abla (abla desem olur muMerhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...
Olmazzzz yaşım geceleri saymazsak henüz 23.5merhaba abla (abla desem olur mu)
Keyifli huzurlu haftasonlarımız olsun
Merkezi sistem gelen fatura 48 daireye paylastiriliyorAnooooww o neydi gız
Bereketli olsun güle güle kullanBebeklerim
Bence havalar iyi giderken bu kadar gelmemesi gerekirdi 3 gündür hava buz gibi şubatta 2 bini geçer saniyorumSon iki gün
Epey çok gelmiş
Aldıkların bereketli olsunMutlu haftasonlari genşler
Sabah pazara gittim buzzzz gibiydi hasta olmam insallah
Balık yeşillik pattis soğan mandalin muz portakal cennet hurması karnabahar pırasa ıspanak domates salatalık brokoli 450tl verdim Geldim.
Bacım diyim o zamanOlmazzzz yaşım geceleri saymazsak henüz 23.5
Şaka bir yana tabiki tatlım nasıl hitap etmek istersen öyle et
Bereketli olsun şifa olsunMutlu haftasonlari genşler
Sabah pazara gittim buzzzz gibiydi hasta olmam insallah
Balık yeşillik pattis soğan mandalin muz portakal cennet hurması karnabahar pırasa ıspanak domates salatalık brokoli 450tl verdim Geldim.
Aldıkların bereketli olsun
Afiyet şifa olsun canım
Burada güneş var ama hava öyle böyle buz değil
Söz meclisten dışarı buranın tabiriyle "eşek öldüren günü "
Teşekkür ederimBereketli olsun şifa olsun
Meyve deme bana