Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aslında temizlik yapacaktım bugün ama ancak Ütü yapabildim. Yarın nevresimleri değiştirir bi süpürür silerim artikBugün mutfak dolapları ,duşakabin ,lavabo temizliği yaptım
Temiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı hiç sevmiyorum
Haklısın canım yalnız olunca yaptığım temizlik beni epey götürüyorBende aslında temizlik yapacaktım bugün ama ancak Ütü yapabildim. Yarın nevresimleri değiştirir bi süpürür silerim artik
Sen yalnız olunca çok kirlenmiyordur. Haftasonundan haftasonuna yapınca ben evdekilerde pasaklı olduklarından mütevellit evi b.k götürüyor
Enişte bey yapmaz mı listeyi eline versen?Birde market listesi yaptım yarın ya da hafta içi markete çıkmalıyım bakalım kaç milyon milyar tutacak
Ah bekarlık sultanlık yaBende aslında temizlik yapacaktım bugün ama ancak Ütü yapabildim. Yarın nevresimleri değiştirir bi süpürür silerim artik
Sen yalnız olunca çok kirlenmiyordur. Haftasonundan haftasonuna yapınca ben evdekilerde pasaklı olduklarından mütevellit evi b.k götürüyor
Çok şükürAh bekarlık sultanlık ya
Bereketli olsun canım, afiyet şifa olsunCumartesi pazarına gittim geldim.Bu hafta fazla birşey almadım.Kıvırcık,maydanoz,domates,salatalık,ıspanak,mantar,mandalina,bir tane somun ekmeği ,bir kilo hamsi iki tanede levrek aldım. Bu hafta balıklar indirimdeydi.Baliklar 280 tuttu.Diğerleride 175 toplam 475 TL tuttu. Hamsinin kilosu geçen hafta aynı balıkçıda 150 TL idi bu hafta 80 TL olmuş .levrek tanesi 100 t idi.Mantardada indirim vardı .
Afiyet şifa olsun bereketli olsunCumartesi pazarına gittim geldim.Bu hafta fazla birşey almadım.Kıvırcık,maydanoz,domates,salatalık,ıspanak,mantar,mandalina,bir tane somun ekmeği ,bir kilo hamsi iki tanede levrek aldım. Bu hafta balıklar indirimdeydi.Baliklar 280 tuttu.Diğerleride 175 toplam 475 TL tuttu. Hamsinin kilosu geçen hafta aynı balıkçıda 150 TL idi bu hafta 80 TL olmuş .levrek tanesi 100 t idi.Mantardada indirim vardı .
Teşekkür ederimAfiyet şifa olsun bereketli olsun
Teşekkür ederimBereketli olsun canım, afiyet şifa olsun
Bereketli olsun canımMutlu haftasonlari genşler
Sabah pazara gittim buzzzz gibiydi hasta olmam insallah
Balık yeşillik pattis soğan mandalin muz portakal cennet hurması karnabahar pırasa ıspanak domates salatalık brokoli 450tl verdim Geldim.
Buraya da buranın ilk karı yağdı .Tam kar gibide değildi belli belirsiz sepeliyordu..Uzun zamandır kar görmediğim için sevindim.Ayaz çok kışın geldiğini anladık.Aldıkların bereketli olsun
Afiyet şifa olsun canım
Burada güneş var ama hava öyle böyle buz değil
Söz meclisten dışarı buranın tabiriyle "eşek öldüren günü "
Yağış olsa iyi olur hava ılık olur ama kuru ayaz müthiş zorluyor dışarıya çıkmak zorunda olanlarıBuraya da buranın ilk karı yağdı .Tam kar gibide değildi belli belirsiz sepeliyordu..Uzun zamandır kar görmediğim için sevindim.Ayaz çok kışın geldiğini anladık.
Aynen dışarı soğuk olunca insanın disari çikasi gelmiyor .Ama dışarı çıkmak iyi geldi .Bugün fazla birşey yapmadım .Benim oğlanın da finalleri var o yüzden gelemiyor nasipse sınavları bitince gelecek oda gelince görmediği arkadaslariyla buluşuyor liseden falan.Allah hepsine zihin açıklığı versin derslerinde kolaylıklarYağış olsa iyi olur hava ılık olur ama kuru ayaz müthiş zorluyor dışarıya çıkmak zorunda olanları
Bütün gün evden dışarı çıkmadım kendimi evde oyaladım
Mutfak dolaplarını sildim, banyoyu özellikle duşakabindeki kireç lekelerini temizledim
Temizlik sonrası duş alınca sıcacık evde kalmak cazip geldi ,dışarıda işim yoktu iyi oldu sonra da yemek yaptım ,oğlan geldi yemeğini yedi arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
Aynı fikirdeyim ama bekar değilimBekarlik sultanlık gerçektenAh bekarlık sultanlık ya
Yahu öyle deme kafa dengi anlaşabildiğin bir eş olursa evlilik de güzeldirAynı fikirdeyim ama bekar değilimBekarlik sultanlık gerçekten
Neyse evliysen de sahip çık elindekine lazım oluyo arada o daAynı fikirdeyim ama bekar değilimBekarlik sultanlık gerçekten
Allah yardımcısı olsunAynen dışarı soğuk olunca insanın disari çikasi gelmiyor .Ama dışarı çıkmak iyi geldi .Bugün fazla birşey yapmadım .Benim oğlanın da finalleri var o yüzden gelemiyor nasipse sınavları bitince gelecek oda gelince görmediği arkadaslariyla buluşuyor liseden falan.Allah hepsine zihin açıklığı versin derslerinde kolaylıklar