Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bin olmasın o milyon olsa duramazsın
Kız niye duramayayım vekaleti verdik avukata 10 yıldır uğraşıyorlar sonuçta mahkemenin verdiği karar
Mutlaka bir açıklaması vardır
Ben çoktan ne bu malların ne de annemin mallarının üzerine hayal kurmamayı öğrendim
Bana benim kendi kazandığım daha sevimli geliyor
Çok mal mülk delisi olsaydım başımdan attığım çocukların babasının malını söke söke benim cevval avukatın almasına müsade ederdim ama sebebi var onunla kesinlikle burada ödeşmek istemiyorum ahirette almak istiyorum haklarımı
Allah bana sağlığın her türlüsünü versin ,devlete zeval vermesin ,rızkımı helal , bol ve bereketli kılsın Amin

Son düzenleme:
Amin ablacım yanlış anlama 35 milyonu duyunca tum algılarım açıldı yok bindir falan dedimdi

Amin ablacım yanlış anlama 35 milyonu duyunca tum algılarım açıldı yok bindir falan dedimdi
Yerim seni ben
Canım ya niyetini biliyorum

Normaldir o rakamlar 170 adet arsa
Hala davası süren dosyalar var
Arsa vasfı kazanmadan önce muhtelif yerlerde 10000 lerce dönüm tarlalar
Allah razı olsun gene de atalarımdan çalışmışlar kendilerine faydası olmamış
Allah hepsini de cennetine alsın

Yerim seni ben
Canım ya niyetini biliyorum
Ya para delisi bir insan olmadım hiç. Bursla okudum okul bitti çalıştım. Çocukluğum gençliğim zorlukla geçti. Memur baba 6 çocuk herkese yetirmeye uğraşan anne. Cok şükür hepimiz memur öğretmen Polis olarak atandik. Ama atandım atanalı borç ödüyorum rahat bir nefes aldığımızı bilmem. Valla söyle milyonluk bir miras kalsa hiçte hayır demezdim. Hayali bile tatlı

takıldım kaldım mirasa
Ve Babanın Dedesine,
biz de birikim yapıyoruz öngörülüyüz diye övünüyoruz.
Öngörü nedir nasıl yapılır isimli çalışma
Nasip meselesi canım başka birşey değil
Bak çalışmış kazanmış ama 5 evlat paylaşamamış hiç görmediği bana bile pay düşmüş
Asıl mal sahibi dedem kazandığı gibi harcamasını da bildi mi bilmiyorum
Allah hepsine sonsuz rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet makamları âli olsun

Benim birikim yapma alışkanlığımın kimlere çektiği belli oldu

biz de birikim yapıyoruz öngörülüyüz diye övünüyoruz.
Öngörü nedir nasıl yapılır isimli çalışma
Canım neden öngörülü olmayalım, bizlere de maşaallah barekellah
Bizler de günümüzün şartlarında elimizden geldiğince hayat mücadelesi veriyoruz kazançlarımızdan birikim yapmaya çalışıyoruz kendimiz ve evlatlarımız için
Ve de onlara bu konuda örnek olmaya çalışıyoruz
Hayatı dengelemeye çalışıyoruz daha ne olsun
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Bereket matematiğin izahını yapamadığı bir kavram benim için

Seni çok iyi anlıyorum.
Bizlerde de var böyle mal mülk davaları,
zamanında şeriata göre dağıtılan arsalar mallar mı dersin, kız çocuklarını hiç sayıp tek kuruş vermemeler mi dersin,
anlat anlat bitmez.
Rahmetli babacığım sağ olsun ne kendi kız kardeşlerini ne bizleri ayırmadı bu konuda,
Herkese aynı oranda pay etti.

Fakat annemin malları ayrımcılık yaparak dağıtıldı, kabul etmeyip almadık davalık durumda,
Hiiç uğraşmıyorum, ilgilenmiyorum.

Kendi kazandığım en güzeli en cefalısı en vefalısı en huzurlusu en bereketlisi Şükür

Evet evet,
dedim içimden
Dedesinin Kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…