- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.866
Bin olmasın o milyon olsa duramazsınEvet canım
Kız niye duramayayımBin olmasın o milyon olsa duramazsın
Amin ablacım yanlış anlama 35 milyonu duyunca tum algılarım açıldı yok bindir falan dedimdiKız niye duramayayımvekaleti verdik avukata 10 yıldır uğraşıyorlar sonuçta mahkemenin verdiği karar
Mutlaka bir açıklaması vardır
Ben çoktan ne bu malların ne de annemin mallarının üzerine hayal kurmamayı öğrendim
Bana benim kendi kazandığım daha sevimli geliyor
Çok mal mülk delisi olsaydım başımdan attığım çocukların babasının malını söke söke benim cevval avukatın almasına müsade ederdim ama sebebi var onunla kesinlikle burada ödemek istemiyorum ahirette almak istiyorum haklarımı
Allah bana sağlığın her türlüsünü versin ,devlete zeval vermesin ,rızkımı helal , bol ve bereketli kılsın Amin
Yerim seni benAmin ablacım yanlış anlama 35 milyonu duyunca tum algılarım açıldı yok bindir falan dedimdi
Ya para delisi bir insan olmadım hiç. Bursla okudum okul bitti çalıştım. Çocukluğum gençliğim zorlukla geçti. Memur baba 6 çocuk herkese yetirmeye uğraşan anne. Cok şükür hepimiz memur öğretmen Polis olarak atandik. Ama atandım atanalı borç ödüyorum rahat bir nefes aldığımızı bilmem. Valla söyle milyonluk bir miras kalsa hiçte hayır demezdim. Hayali bile tatlıYerim seni ben
Canım ya niyetini biliyorum
Çöpün yanına koyar yarın gider yenisini alırdınAkşam misafirim vardı kahve yaparken cezve halıya döküldü hali beyaz yarın yıkamaya vericem sildim çıkmadı. Moralim bozuldu ama milyonlarım olsa böyle mi olurdu
Bu da mantikliÇöpün yanına koyar yarın gider yenisini alırdın
Tatlım o saatten sonra halıyı mı düşüneceksin hizmetçiye söylersin çöpün yanına koyarsın sen yenisini alır piyasaya can verirsinBu da mantikli
Ama ben hizmetçi halleder diye dusundumdu
Hem fakir hem vizyonsuz işte napcanTatlım o saatten sonra halıyı mı düşüneceksin hizmetçiye söylersin çöpün yanına koyarsın sen yenisini alır piyasaya can verirsin
Maksat ekonomi dönsün
Senin için de değişiklik olsun
Iyi geceler tatlımNeyse ben yatar iyi geceler
Ay hadi inşallahIyi geceler tatlım
Belki yukarıda yazdığım gibi devam eden dava dosyalarında bu sefer mahkeme bana direk kıyak geçer
Bizden çok güzel ekonomi uzmanı olurHem fakir hem vizyonsuz işte napcan
takıldım kaldım mirasaEvet canım
Nasip meselesi canım başka birşey değiltakıldım kaldım mirasa
Ve Babanın Dedesine,
biz de birikim yapıyoruz öngörülüyüz diye övünüyoruz.
Öngörü nedir nasıl yapılır isimli çalışma
Canım neden öngörülü olmayalım, bizlere de maşaallah barekellahbiz de birikim yapıyoruz öngörülüyüz diye övünüyoruz.
Öngörü nedir nasıl yapılır isimli çalışma
Kız niye duramayayımvekaleti verdik avukata 10 yıldır uğraşıyorlar sonuçta mahkemenin verdiği karar
Mutlaka bir açıklaması vardır
Ben çoktan ne bu malların ne de annemin mallarının üzerine hayal kurmamayı öğrendim
Bana benim kendi kazandığım daha sevimli geliyor
Çok mal mülk delisi olsaydım başımdan attığım çocukların babasının malını söke söke benim cevval avukatın almasına müsade ederdim ama sebebi var onunla kesinlikle burada ödeşmek istemiyorum ahirette almak istiyorum haklarımı
Allah bana sağlığın her türlüsünü versin ,devlete zeval vermesin ,rızkımı helal , bol ve bereketli kılsın Amin
Evet evet,Nasip meselesi canım başka birşey değil
Bak çalışmış kazanmış ama 5 evlat paylaşamamış hiç görmediği bana bile pay düşmüş
Asıl mal sahibi dedem kazandığı gibi harcamasını da bildi mi bilmiyorum
Allah hepsine sonsuz rahmet ve merhamet eylesin mekanları cennet makamları âli olsun
Benim birikim yapma alışkanlığımın kimlere çektiği belli oldu