Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Nasıl o kadar yüksek olmuş ki
Bende kızlara bes yapmak istiyorum ama bilmediğim için beklemedeyim
El atıver bana

En dusukten oduyorum bi de
Ocak'ta zam geliyor sadece otomatik değişiyor ödeme
Bes danışmanı otomatik en düşük olanı ayarliyor
Hemen uygulamadan girip fon değişikliği seçip yüzde 50 altın yüzde 50 hisse yapın oldu bi iş :)

Hissede birkaç çeşit var ya temettü hisse fonu yabancı hisse fonu BIST 30 hisse fonu gibi .Belli seçtiğiniz bir hisse fonu oldumu yoksa tamamen onlarami biraktiniz?

Borsadaki fonlarda öyle hisse fonları vardı bes için ayrıca incelemedim oda aynı fonlardir herhalde

Borsadaki fonlardan almıştım ben
Mesela aft fonu vardı yurt disindaki teknoloji sirketlerinden oluşuyordu

Dediğiniz gibi sayısız fon var orada

Beste öyle degil bence fon dağılımı değişikliği kısmına gidiyorum altın hisse dış borclanma araçları vs vs diye daha sınırlı şeyler çıkıyor

(Belki garanti bankasindan bes yaptirip hisse secince farkli, ziraat bankasindan bes yaptirip hisse secince farkli olabilir onun dışında borsa gibi değil)

Allah razı olsun canım
En güzeli ölüm hak miras helal deyip zamanında mal paylaşımını yapmak bu yaşananlardan çıkacak en güzel ders bence bu
Biz üç kardeşiz iki tane erkek kardeşim var babam erkek kardeşlerime daha çok miras bırakmak istiyor bana büyük haksızlık yapıyor.üstelik kız çocuğu okutuyorum tek başıma bekar anneyim bunlara rağmen böyle söylüyor.
Bir sorunumuz yok aramızda ama cahil bir babam var malesef şimdilik sesimi çıkarmıyorum ama araştırıcam eğer mahkeme yolu ile hakkım var ise isticem ve eşit bölünmesini talep edicem.

Evlatlar arasına nifak sokmaktan başka birşey değil
Allah amcaya bir an önce bu durumdan geri durdursun
Allah yardımcınız olsun canım

Merhaba yorumunuzu okuyunca yazmak ıstedim öncelikle Allah kolaylık versin hayırlısını nasip etsin bizzat yakın arkadasımın dedesi noterden vasiyet yoluyla çocukları arasında eşit olmayan şekılde miras paylasımı yaptı yani oran olarak bıle ucurum öyle söyleyeyim. Ölümünün ardından mahkemeye verdıler noterden vasiyet olmasına ragmen kızları, istedıkleri sekılde paylasım yapılarak aldılar. Ama bu tarz mıras davaları malıyetlı oluyor yani yüzde olarak genelde avukat teklıf edıyormus atıyorum aldıgının yuzde 15i gibi.

Çok teşekkür ederim inşallah bende hakkımı almak istiyorum zamanı gelince.

Allah razı olsun canım benim
Güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı
Ne demek sen benim örnek aldıklarımdasın hele haftasonu yavrularının sevdiklerini hazırlıyorsun ya nası hosuma gıdıyor en önemlisi eşinle huzursuz evliliğini bitirmen cocuklarına emin ol en buyuk iyilik. Mutsuz bı evlı anne babanın cocugu olarak, 6senedır ayrılar, bu yasta ayrılsalar ne dıye dusunulur ama gercekten oh be dunya varmıs dedik. En azından ayrı ayrı ılgılenıyor gönüllerini yapıyoruz

Babanın Dedesi, 330 küsür hissedar, sonuçlanıp sizlere pay düşmesi,
Öncelikle mekanları cennet olsun zamanında düşünüp alıp bir kenara atanların,
İki güzel evlat yetiştiren size hayatta iken düşmesi üzerinizde bir koruyucu el olduğunu gösteriyor diye düşündüm bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…