- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.267
AminEvet Allah hepsinin mekanını cennet makamlarını âli etsin
Allah hepsinden ebediyen razı olsun
Nasıl o kadar yüksek olmuş ki
Bende kızlara bes yapmak istiyorum ama bilmediğim için beklemedeyim
El atıver bana
Hissede birkaç çeşit var ya temettü hisse fonu yabancı hisse fonu BIST 30 hisse fonu gibi .Belli seçtiğiniz bir hisse fonu oldumu yoksa tamamen onlarami biraktiniz?En dusukten oduyorum bi de
Ocak'ta zam geliyor sadece otomatik değişiyor ödeme
Bes danışmanı otomatik en düşük olanı ayarliyor
Hemen uygulamadan girip fon değişikliği seçip yüzde 50 altın yüzde 50 hisse yapın oldu bi iş :)
Bes toplam kazanç 40 500 olmuşŞimdi baktım 19700 ödediğiniz rakam 40.500 toplam kazanç diyor .
Tamamı altın değilde yarışı hisse olsaymis demekki daha çok kazandıracakmis. 9500 e 115000 .19700 e 40 500 arada çok fark varŞimdi baktım 19700 ödediğiniz rakam 40.500 toplam kazanç diyor .
40500 değilde 250 000 civarı olabilirmisTamamı altın değilde yarışı hisse olsaymis demekki daha çok kazandıracakmis. 9500 e 115000 .19700 e 40 500 arada çok fark var
Borsadaki fonlarda öyle hisse fonları vardı bes için ayrıca incelemedim oda aynı fonlardir herhalde
Ohh bereketli olsunAblam bugün almış 39500 tl olarak
Allah razı olsun canım benimOhh bereketli olsun
Biz üç kardeşiz iki tane erkek kardeşim var babam erkek kardeşlerime daha çok miras bırakmak istiyor bana büyük haksızlık yapıyor.üstelik kız çocuğu okutuyorum tek başıma bekar anneyim bunlara rağmen böyle söylüyor.Allah razı olsun canım
En güzeli ölüm hak miras helal deyip zamanında mal paylaşımını yapmak bu yaşananlardan çıkacak en güzel ders bence bu
Evlatlar arasına nifak sokmaktan başka birşey değilBiz üç kardeşiz iki tane erkek kardeşim var babam erkek kardeşlerime daha çok miras bırakmak istiyor bana büyük haksızlık yapıyor.üstelik kız çocuğu okutuyorum tek başıma bekar anneyim bunlara rağmen böyle söylüyor.
Bir sorunumuz yok aramızda ama cahil bir babam var malesef şimdilik sesimi çıkarmıyorum ama araştırıcam eğer mahkeme yolu ile hakkım var ise isticem ve eşit bölünmesini talep edicem.
Merhaba yorumunuzu okuyunca yazmak ıstedim öncelikle Allah kolaylık versin hayırlısını nasip etsin bizzat yakın arkadasımın dedesi noterden vasiyet yoluyla çocukları arasında eşit olmayan şekılde miras paylasımı yaptı yani oran olarak bıle ucurum öyle söyleyeyim. Ölümünün ardından mahkemeye verdıler noterden vasiyet olmasına ragmen kızları, istedıkleri sekılde paylasım yapılarak aldılar. Ama bu tarz mıras davaları malıyetlı oluyor yani yüzde olarak genelde avukat teklıf edıyormus atıyorum aldıgının yuzde 15i gibi.Biz üç kardeşiz iki tane erkek kardeşim var babam erkek kardeşlerime daha çok miras bırakmak istiyor bana büyük haksızlık yapıyor.üstelik kız çocuğu okutuyorum tek başıma bekar anneyim bunlara rağmen böyle söylüyor.
Bir sorunumuz yok aramızda ama cahil bir babam var malesef şimdilik sesimi çıkarmıyorum ama araştırıcam eğer mahkeme yolu ile hakkım var ise isticem ve eşit bölünmesini talep edicem.
Ablacım sana da miras yoluyla para gelmesine de çok sevındım kendi için oğulları için didinen bi annesin Allah yardımcı oluyor her türlüEvlatlar arasına nifak sokmaktan başka birşey değil
Allah amcaya bir an önce bu durumdan geri durdursun
Allah yardımcınız olsun canım
Allah razı olsun canım benimAblacım sana da miras yoluyla para gelmesine de çok sevındım kendi için oğulları için didinen bi annesin Allah yardımcı oluyor her türlü
Çok teşekkür ederim inşallah bende hakkımı almak istiyorum zamanı gelince.Merhaba yorumunuzu okuyunca yazmak ıstedim öncelikle Allah kolaylık versin hayırlısını nasip etsin bizzat yakın arkadasımın dedesi noterden vasiyet yoluyla çocukları arasında eşit olmayan şekılde miras paylasımı yaptı yani oran olarak bıle ucurum öyle söyleyeyim. Ölümünün ardından mahkemeye verdıler noterden vasiyet olmasına ragmen kızları, istedıkleri sekılde paylasım yapılarak aldılar. Ama bu tarz mıras davaları malıyetlı oluyor yani yüzde olarak genelde avukat teklıf edıyormus atıyorum aldıgının yuzde 15i gibi.
Çok sağolun teşekkür ederim amin.Evlatlar arasına nifak sokmaktan başka birşey değil
Allah amcaya bir an önce bu durumdan geri durdursun
Allah yardımcınız olsun canım
Ne demek sen benim örnek aldıklarımdasın hele haftasonu yavrularının sevdiklerini hazırlıyorsun ya nası hosuma gıdıyorAllah razı olsun canım benim
Güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı
Babanın Dedesi, 330 küsür hissedar, sonuçlanıp sizlere pay düşmesi,Bugün babamın dedesine ait bir miras davasının malların ihale ile satılması kararı verilen dosyanın neticesi geldi
Avukat mesaj atmış hemen bir katılım bankasından hesap açmam için para oraya yatırılacakmış
330 küsür hissedar vardı 10 yıl önce vekalet vermiştik ve hala da devam eden dava dosyaları var
Hayırlısı olsun
Allah hepimizin işini kolay etsin çözüm getirsin