Her türlü hakkını alırsın,Biz üç kardeşiz iki tane erkek kardeşim var babam erkek kardeşlerime daha çok miras bırakmak istiyor bana büyük haksızlık yapıyor.üstelik kız çocuğu okutuyorum tek başıma bekar anneyim bunlara rağmen böyle söylüyor.
Bir sorunumuz yok aramızda ama cahil bir babam var malesef şimdilik sesimi çıkarmıyorum ama araştırıcam eğer mahkeme yolu ile hakkım var ise isticem ve eşit bölünmesini talep edicem.
Allah'a sonsuz kere hamd olsun,O' nun yardımından başka birşey değilBabanın Dedesi, 330 küsür hissedar, sonuçlanıp sizlere pay düşmesi,
Öncelikle mekanları cennet olsun zamanında düşünüp alıp bir kenara atanların,
İki güzel evlat yetiştiren size hayatta iken düşmesi üzerinizde bir koruyucu el olduğunu gösteriyor diye düşündüm bir an
Aldıkların bereketli olsun canımCumartesiden beri markete gitmiyordum ne güzeldi .Evde domates bitmiş diye markete girdim 700 TL bırakıp geldimdomates kıvırcık maydanoz 2.5 kilo vakumlu tulum peyniri ,lor peyniri,dört kalıp banyo sabunu ve el sabunu aldım paralari bıraktım geldim
Hayırlı sabahlar….Bugün 2075 tl den 3 gram altın aldım ,Allah bereket versin
Bugün il merkezindeki bir katılım bankasından hesap açtırdım ve parayı yatırdılar parayı maaş bankama eft yaptım
Geri dönüşte parayı çekip altın almak için ama banka şubesine gittiğimde para bugün hesabıma yatırıldığı için bugün çekemeyeceğimi söylediler
Nasipse yarın gidip parayı çekip altın almayı düşünüyorum hayırlısı
Banka müşteri hizmetlerini aradım durumuzu izah ettim .
Bereketli olsun canımHayırlı sabahlar….
Ne tevafuk, bugün ben de 2.070 den 3 gr altın aldım.. ofisteki elemanlar alıyordu, bana da alın dedim…
2024 yılında da birikimime fiziki altın alarak devam edeceğim gibi inşallah.. tek sorun nerede ve nasıl muhafaza edeceğim?
Paranı da hayırla, huzurla kullan inşallah canım…
Bereketli olsun ablacimBugün 2075 tl den 3 gram altın aldım ,Allah bereket versin
Bugün il merkezindeki bir katılım bankasından hesap açtırdım ve parayı yatırdılar parayı maaş bankama eft yaptım
Geri dönüşte parayı çekip altın almak için ama banka şubesine gittiğimde para bugün hesabıma yatırıldığı için bugün çekemeyeceğimi söylediler
Günaydın hayırlı sabahlarBugün 2075 tl den 3 gram altın aldım ,Allah bereket versin
Allah razı olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Bereketli olsun canım
Bereketli olsunVaryemez Merhaba,
Ben de bu yıl her ay 10 gr fiziki altın almaya niyet ettim. Acil durum fonu olarak birikim yapacağım. İki kızım da özelde okuyor. İşsiz kalma veya iş değiştirme gibi bir durum yaşarsam kullanmak istiyorum. Az önce gittim bu ayın altınını aldım.
Bereketli olsun canımVaryemez Merhaba,
Ben de bu yıl her ay 10 gr fiziki altın almaya niyet ettim. Acil durum fonu olarak birikim yapacağım. İki kızım da özelde okuyor. İşsiz kalma veya iş değiştirme gibi bir durum yaşarsam kullanmak istiyorum. Az önce gittim bu ayın altınını aldım.
Nasıl güzel bir görüntüDün 3 gr bugün de 16 gr derken toplamda 19 gram altın almak nasip oldu
Allah bereket versin kazançlarımıza, birikimlerimize, yatırımlarımıza...
Doğru mu anladım?Bizim miras meselesinde herkesin hissesi oranında paylaşım yapılmış
Bazı hissedarların kimine 29 milyon kimine 35 milyon gibi rakamlar pay edilmiş güle güle sağlık ve huzurla kullansınlar
Evet canımDoğru mu anladım?
29 mio ve 35 mio tek bir kişinin payı mı??