Aldıkların bereketli olsun canımHayırlı sabahlar kızlar
Dün gece yine hepsiburadada indirim yakaladım 32li 3 paket tuvalet kağıdı 202 TLye geliyordu.
Aslında anneme almıştım. 1 yıllık stoğu vardı.
Ama bu fiyatada kaçırmak istemedim
Annemin stoğuna 3 paket daha ekledim
Amin, cümlemizinkiAldıkların bereketli olsun canım
Ben de indirimlere denk geldikçe kağıt ürünleri,makarna ,mercimek ,şeker şampuan, sıvı yağ, tereyağ, tavuk eti, nohut, fasulye vs stokladım
Ben deAmin, cümlemizinki
Çoğu insanın tercih ettiği bir şey değil.
Fakat ben seviyorum stoklu gitmeyi.
Böyle daha çok birikim yapabiliyorum ben
Merhaba canım ben borclu olduğum için birikim sayılmaz diye yazmiyordum ama borcu bitirme motivasyonu da lazımMerhaba hanımlar herkese iyi akşamlar
Konunun ilk sayfasına tablo ekledim 2024 yılı ilk 6 aylık birikimlerimi takip etmek adına
Katılmak isteyen olursa listeye ekleyebilirim
Hoşgeldin canımMerhaba canım ben borclu olduğum için birikim sayılmaz diye yazmiyordum ama borcu bitirme motivasyonu da lazım
Listeye beni de ekleyebilirsin.Hedef mi belirliyoruz ?
6 aylık süreçte toplam 6 adet 22 ayar Gr ve 19.500 TL borcumu ödemeyi planlıyorum.Kiram Şubat'ta artıyor kaç olacak bilmediğimden fazlası olur mu kestiremiyorum.
Bu arada Aralık ayında aldığım ek dersle 22 ayar 2 Gr altın aldım Ocak ayında gelecek olan bir paraydi Ocak ayına sayılır mı bilmiyorum
8 cumhuriyet altını olacaktı yanlış olmuşHoşgeldin canım
Motivasyonu üst seviyede tutmak adına tabiki de önemli
Ben bir ara kendi kendime her ay borçlarımı kapatırken bildirim yapıyordum derken 1 çeyrek altın,6 cumhuriyet altını ve 5400 euro borcumu 2 senede ödedim
o ara 3 5 gr altın bile almak nasip olmuştu
Param cumhuriyet altını almaya yetmeyince tl olarak kalmasın diye düşündüğüm zaman gram altın almıştım onlar da benim birikim haneme eklendi
Çok şükür borçlar bitti gitti.
Rabbim güzel günlerde yeniden kavuştursun.Günaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Ben yine erkenciyim bugün nasipse oğlan yolcu
Birazdan muhallebili kadayıf tatlısı yapma niyetim var
Elimden geldiğince yavrucuğum ev yemeklerine doysun istiyorum ,gurbette yaşamak zor onlar için
Allah sağlıkla bu günleri de atlatmayı nasip etsin
Amin, Allah razı olsun canımRabbim güzel günlerde yeniden kavuştursun.
Ayın 6 sı gibi sanırımKredi kartı güncel borcum 6350 tl elimden geldiğince hesap kesim tarihine kadar kredi kartını kullanmamaya özen gösteriyorum
Evet ayın 6 sında kesiliyorAyın 6 sı gibi sanırım
benim kartım ile aynı diye hatırlıyorum
çok harcamam oldu bu ay ( bana göre tabii, başkasına sorsan farkı düşünür)
kartımı evde bırakıp çıkardım bir aralar ben, az nakit alırdım ona ne yeterse artık.
Fakat özellikle kuzu olunca harcanıyor ki o da gereksiz deyip almaz.
Kuzucuğun üniversiteyi kazansın da zaten onlar için kazanıyoruz onlar için biriktiriyoruz ve de harcıyoruzYıllık hedefimi hesaplıyorum.
Bir rakam oluştu gibi fakat bu yıl harcamalarımız artacaktır.
İnşallah Allah nasip ederse kuzum üniversiteyi kazanırsa birikimlerden harcamalar olacaktır.