- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.269
Bereketli olsun.Bizim mutfak masrafı değişiyor .Şimdiye kadar hiç toplama yapmadım ama en az 5000 gidiyordur.Misafir geldiğinde ya da özel günler olduğunda bu rakam daha fazla artıyor.Misafir geldiği zaman bir günde 1500-2000 TL harcıyorum.Aklımda kalan tavuk vs almıştım bir günde 800 tl vermiştim ondan birkaç gün sonra cumartesi günü misafir gelmişti onada mutfak masrafı 1300 tl harcamıştım.Amin, tesekkurler
Mutfak butceniz ne kadar sizlerin? Ordan arttira biliyormusunuz?
Kız için her ay 1 gram altın ya da 1 çeyrek altın alsan onun yerine nasıl olur acaba ?Herkese Merhaba kızlar
Sabah kızı göz muayenesine götürdüm
Çok şükür temiz çıktı
Üstümden bir yük kalktı sanki.
Kız için BES yaptırmıştık doğduğunda. İleride üniversite parasını çıkarsın diyorduk.
Aylık 1500 TL ödeniyordu.Bir baktım çok az birikmiş.
Böyle giderse bırak okul parasını yol parasını bile çıkarmaz.
Onu 3000e çıkardım az önce. Bir kaç ödensin sonra dahada artıracağım
Kredi kartının bir iki taksitini ödeyelim.
Sonra ayrıca her ay karttanda bir çeyrek almaya karar verdim
Aynen bende stoklu alırım.Özellikle kurubakliyatlar bulgur vb,tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı,bulaşık deterjanı ve tableti,buzdolabı poşeti,fırın kağıdı,sıvıyağ ,zeytinyağı,salça,tereyağı,tavuk,kıyma vb.Amin, cümlemizinki
Çoğu insanın tercih ettiği bir şey değil.
Fakat ben seviyorum stoklu gitmeyi.
Böyle daha çok birikim yapabiliyorum ben
Ben fiziki altın harici bir yatırım aracını uygun bulmuyorum aslında.Kız için her ay 1 gram altın ya da 1 çeyrek altın alsan onun yerine nasıl olur acaba ?
İmkanın varsaCocuklar icin birikim bende istiyorum. Her 3 ayda bir cocuk parasi geliyor. Eksikleri ordan harcaniyor. Onu kenara atmaya baslasamda iyi olur
Bende öyleAynen bende stoklu alırım.Özellikle kurubakliyatlar bulgur vb,tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı,bulaşık deterjanı ve tableti,buzdolabı poşeti,fırın kağıdı,sıvıyağ ,zeytinyağı vb.
Hem istediğim an elimde ürün bulunmuş olur hem daha uyguna alınmış olur.Dondurucum dolu olur. Yazdan kışlıklar konservelikler hazırlanmaya başlanır sonbaharda kurubakliyatlar stoklanır .Kışın rahat ediyorum.Buda bir çeşit birikim.
Stoklu gitmek candır yahuİmkanın varsa
Kenara atsan o para hiç yokmuş gibi davransan. Çok güzel olur
Bende öyle
Stok demek ben demek derim hep
Esim ile anlasip ona gelenide kenara atalimİmkanın varsa
Kenara atsan o para hiç yokmuş gibi davransan. Çok güzel olur
Bende öyle
Stok demek ben demek derim hep
Geçen sene bazanın altı hep tuvalet kağıdı doluydu.Sonradan fiyatlar bi arttı .Kağıt ambalaj türevleri özellikle .İyiki almışım.3 çeşitte 6-7 kiloluk toz çamaşır deterjanı almıştım epey gider.İki sene önce siyahlar için aldığım perwoller hala bitmedi son iki tane kaldı.5 kiloluk sıvı sabunlar yeni bitti.Banyo sabunları ,el sabunları,mutfak temizleyicileri yağçöz vb var iyiki almışım.Stoklu gitmek candır yahu
Ülkemizdeki enflasyon canavarıyla kendi çapımızda mücadele etmeye çalışmanın bir yoludur ,fiyatların ikide bir değiştiği ortamda bugün alınan kardır
Bir de ev tam takır kuru bakır olmayınca, elini attığın elinin altında olunca benim için hem kolaylık hem de moral oluyor
HarikaGeçen sene bazanın altı hep tuvalet kağıdı doluydu.Sonradan fiyatlar bi arttı .Kağıt ambalaj türevleri özellikle .İyiki almışım.3 çeşitte 6-7 kiloluk toz çamaşır deterjanı almıştım epey gider.İki sene önce siyahlar için aldığım perwoller hala bitmedi son iki tane kaldı.5 kiloluk sıvı sabunlar yeni bitti.Banyo sabunları ,el sabunları,mutfak temizleyicileri yağçöz vb var iyiki almışım.
Markete inince gördüğüm rakamlara inanamıyorum.Şimdiki çamaşır deterjanı fiyatı aldığım zamanki rakamın kaç katı olmuş
Tam stokçuyumHarika
Bizler mutfağının arka odası kiler olan evlerde büyüdük,Stoklu gitmek candır yahu
Ülkemizdeki enflasyon canavarıyla kendi çapımızda mücadele etmeye çalışmanın bir yoludur ,fiyatların ikide bir değiştiği ortamda bugün alınan kardır
Bir de ev tam takır kuru bakır olmayınca, elini attığın elinin altında olunca benim için hem kolaylık hem de moral oluyor
gözlerime inanamadım 2124 tl miŞaka değil Photoshop değil bizzat bizim evin faturası (fatura tutarına dikkat) 2024e giriyoruz derken meğer 2024 bize girmiş gülsek mi ağlasak mı :)
Canım doğalgaz faturası bugözlerime inanamadım 2124 tl miev değil dükkan işletiliyor sanki bu nasıl fatura .iyi bir zam yemişsiniz.Size böyle geldiyse bize kimbilir kaç gelmiştir.Korktum valla.Bizim evde herşey elektrikli ocaklar dahil yandım ki ne yandım.Ev aidatı gibi fatura
sağol canım aşağısını okumamışım.2124 ten sonra dondum kaldım aşağısına bakmadımCanım doğalgaz faturası bu
Olsun ama gene de fazla öyle değil mi ?sağol canım aşağısını okumamışım.2124 ten sonra dondum kaldım aşağısına bakmadım
Nerede yaşıyorsunuz?Şaka değil Photoshop değil bizzat bizim evin faturası (fatura tutarına dikkat) 2024e giriyoruz derken meğer 2024 bize girmiş gülsek mi ağlasak mı :)