Aynen öyle canım asgari ücretin bence en az 35 40 bin tl olması lazım ki en azından insanca temek beslenme barınma ihtiyaçları karşılanabilsinKiraların ortalama 15000 20000 den başladığı büyükşehirler için çok az bir rakam .Hadi 10.000 olsun. Bir aileye 7000 TL yetmezki.Ailede en az iki kişi çalışacak birisi kira ödeyecek öyle gözüküyor.
Canım telefondan listeye seni ekleyemedim ama en kısa zamanda bir bilgisayar başına geçer ve eklerimMerhabalar,
Varyemez başka bir birikim sayfasında geçen hafta yorum yapmıştın,
seninle konuştum içimden bu sayfada hedef koyup bir kaç kişi bile olsak aylık birikimleri bildirsek diye.
Şimdi sayfanı açtığımda mutlu oldum, başlamışsın.
Zaten sen yazıyordun ay ay hatta her daim
kısacası 2024 bereketiyle gelsin inşallah başlayalım bakalım
Bu sabah Markete gittim çalışanların ellerinde bir tomar etiket vardı.Aynen öyle canım asgari ücretin bence en az 35 40 bin tl olması lazım ki en azından insanca temek beslenme barınma ihtiyaçları karşılanabilsin
Bir de piyasadaki fırsatçılarla adam akıllı mücadele edilmeli
Yoksa asgari ücret 100 bin tl olsun alım gücü artmadıktan sonra değişen birşey olmaz
Gerçekten fırsatçı sapıklar ,Allah ıslah etsin ne diyeyimBu sabah Markete gittim çalışanların ellerinde bir tomar etiket vardı.
Dün gece fiyatlar artmış etiket değiştiriyorlardı.
Onlar bile söylendi. Bu ne hız diye
Allah ıslah etsinGerçekten fırsatçı sapıklar ,Allah ıslah etsin ne diyeyim
Sempatik kız ikinci çocuğuna hamile olduğunu duydumHarcamalı bir gün oldu benim için.
100 TL kuaföre verdim
400 TLde markette harcadım. Anneme pilav tenceresi kızada oyuncak sepeti aldım.
Amin cnm çok teşekkür ederimSempatik kız ikinci çocuğuna hamile olduğunu duydumAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minik kızınıda öp bizim yerimize
Tamam canım, bereketli olsunSelam
Maasim geldi. Faturalar 4.unde cekiliyor.
Banka faiz filan cikarmazsa basina,kenara koyacagim miktar belli. Is cikisi halledip yazarim. Ocak ayina eklersinVaryemez
Mutfak masrafimiz cok. Ordan da biraz kismak istiyorum.
Birde hesapda olmayan ufak bir para gecti elime. Onuda kenara atacagim
Çok teşekkürler abla, hoşgeldin
Tüm birikimci kızlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum...
Bereketli olsun canımEşim çalışan emekli olduğu için 5000 TL alacak.Bugün parayı istermisin diye sordu ne yapayım dedi? Bende ihtiyacım var ama altın al dedim.1000 TL daha katıp çeyrek alabilirsin dedim 100 tl daha katıp o kadarlık gram almak istiyor.