Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikime ayırdığın parayı mı çekmen lazım?Yarin hesapdaki parayi cekemem lazim. Yoksa surekli kartdan øduyom,hesap karisiyor
Evet önce onlara tüm birikimlerin manası,Kuzucuğun üniversiteyi kazansın da zaten onlar için kazanıyoruz onlar için biriktiriyoruz ve de harcıyoruz
EkledimVaryemez canım,
bana 2024 hedefi için 15 Ata altın yazabilir misin lütfen.
yıl sonu toplamda planım bu şekilde
Evet hatırlıyorum çarşı pazar market harcamalarını yazdığında fiyatların uygunluğunu ve asıl en önemlisi doğal olanı alıp yiyebilmeni.Evet ayın 6 sında kesiliyor
Elbette her evin geliri gideri farklı tatlım
Bir de yaşadığımız yerin çarşı pazarının fiyatları da farklı oluyor
Benim ilçem oldukça ekonomik tam emekli memur kenti
Kesinlikle ihtiyaç fazlası alışveriş yapmamEvet hatırlıyorum çarşı pazar market harcamalarını yazdığında fiyatların uygunluğunu ve asıl en önemlisi doğal olanı alıp yiyebilmeni.
Fakat ne kadar uygun olsa da o uygunluğu bulup saçıp savurmadan paranın kıymetini bilebilmek en önemlisi..
Kazanacağız, harcayacağız, biriktireceğiz ,paylaşacağız ama hepsi ölçülü şekilde olmalıSanırım ben tüm hayatım boyunca harcamaya karşı dur diyebildim.
Üniversite yıllarımda Rahmetli Babacığımla konuşurdum içimden, şunu şuraya verdim vs gibi ( halbuki soran eden yokru ne harcadın diye)
Ve ben bana gelen paranın yarısını ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıma paylaşırdım.
Son yıllarda Ders vermeye başlayıp kendi ihtiyaçlarımı giderir hale gelmiştim.
Sonra yııllar boyu zor geçindiğim zamanlar oldu, fakat bu kendimle alakalı değil hep başkalarına vermekle , paylaşmakla alakalı idi.
Yaklaşık 15 yıl önce biraz olsun kenara atmaya başlayıp çok şükür bu günlere geldik.
Paylaşım konusu hala devam etse de beni hırpalamıyor Şükür Allahıma
Hem onu hemde mutfak alisverisi icin olani.Birikime ayırdığın parayı mı çekmen lazım?
Bankada muhafaza etmek istiyorsan birikime ayırdığını evde ajanda tutup o şekilde takip edebilirsinHem onu hemde mutfak alisverisi icin olani.
Yok bankadan kalsin istemiyorum kartdan harcama yapinca hesabim karisiyor. Tek hesabim var zaten.Bankada muhafaza etmek istiyorsan birikime ayırdığını evde ajanda tutup o şekilde takip edebilirsin
Bereketli olsun buzluk için yaptıklarınız ve sağlıklı huzurlu günlerde yiyinHayırlı geceler kızlar
Bugün annemle biraz buzluk için çalıştık.
Lahmacun ve peynirli pide için iç hazırlayıp fırına gönderdik.
Lahmacunu kız için yaptırdım. Ama peynirli pideyi bir misafir gelirse hazırda çeşit olsun diye düşünüp yaptırdım.
Varyemez senin yaşadığın ilçe ne kadar ucuzsa benimkide bir o kadar pahalı.
Lahmacun ve pideyi yaptırırken 1 tanesini 1 ekmek fiyatına yapıyorlar.
Kıymanın kilosu zaten olmuş 500 TL.
Pazar fiyatları desen dudak uçuklatıyor.
Ha hazır gidip satın almışsın yada kendin yaptırmışsın ikisininde maliyeti aynı burada
Bir lahmacun 65 TLden başlıyor
Ama en azından içinde ne olduğunu biliyorum vicdanım rahat oluyor.
Eş kişisinin ödedikleri beni bağlamaz
Ben günü sıfır harcamayla kapadım
AminBereketli olsun buzluk için yaptıklarınız ve sağlıklı huzurlu günlerde yiyin
Burada kıymanın kilosu 375 tl
Pazarımız hem uygun fiyatlı hem de köylünün kendi yetiştirdiği çoğunluğu
Bizim burada yoksa satıcı kişi müşteri bulamaz yerli halkın bir ayağı köyde kendi bahçe ya da tarlası vardır o nedenle bu durum genele olumlu yansıyor
Örneğin tereyağı kilosu 200 tl
5 litre süt 200 tl
1 kavanoz çam balı 170 tl
Balık tezgâhlarımızda levreğin kilosu 180 tl
1.5 litre şişede pekmez 200 tl
Sebze meyve de uygun hatta en uygunu
Allah herkese alım gücü versin
Benimki daha 19 aylık genel olarak yemek yemeye karşı bir çocuk zatenBende sifir harcama ile kapadim demek isterdim. Kendime birkac kitap aldim
Ben buzluga pek birsey yapmiyorum. Antika benim cocuklar,Taze olaca. Ayni yemegi ertesi gun yemezler
Anlıyorum canım daha dün de telefonda yeğenimle konuşuyorduk o çalışmak için başka bir şehre gittiAmin
Senin fiyatlar bizim burada hayal