Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin inşallah,kenarda olmasa iki ay kimden bulacaktik bu zamanda iyi kötü biriktirdim onu yedik bitti gibi birşey,şimdi bir ay olmadi eşim calisali eskisi gibi geliri yok işi düşük Rabbim kolaylik versin herkese.simdi tekrar o tasarruf lu doneme geçmem lazım dedim kenara para lazim bakalım ne kadar biriktirebilirim.

Bu ay en son kalan paralarımi 4yarim altın yaptım harcamayim diye,öyle yapmazsam harcanıyor bi şekil.

S Sirinhanim biz pazara da, markete de mecburen gidiyoruz. Pazar sabah erken saatlerde cok sakin oluyor. Belediye pazar alaninin 4 giris noktasina dezenfektan koymus, yine ayni noktalarda maskesi olmayana maske veriyor. Tezgahtaki urunlere dokunmak yasak. Aldiklerimizi da 4-5 saat balkonda tutuyoruz, gerisi Allah'a emanet...
Markete de sakinse giriyoruz, yoksa erteliyoruz. Sabah saatlerinde onlar da tenha oluyor.

Pazara gittim geldim 48 tl harcadım

Bu hafta için ayırdığım 150 tlden kaldı 102 tl
Akşam üzeri marketten yoğurt alırım çocuklar için onlar kendim için yaptığım yemiyor
Bir de yarın yerel bir markette un indirime giriyor orada da harcama yaparım

Markete gittim
Ben yoğurt ve yufka almak için gitmiştim güya
Ama indirimdeki ürünleri görünce lazım olur nasılsa diye aldım 87.25 tl harcadım
Bugün toplam 135.25 tl harcadım
Yarın daha un filan almaya gideceğim benim haftalık 150 tl harcama limiti şimdiden iflas etti

Sozde ben de az harcayayim diyordum ama özellikle yerel marketlerde indirim farkettim onlardan almalıyım

Bugün yerel marketin büyük indirim günü

Ortalık tıklım tıklımdı kasada 300 tl lik 400 tl lik ödemeler havada uçuşuyordu

Normalde fiyatları oldukça yüksek olan bir yer

Ayrıntısına girecek olursam
1 kg nohut
1 kg beyaz peynir (dün de peynir almıştım ama ben börek ve poğaçalarda lor kullanmıyorum) 22.90 tl den 17.90 tl ye düşmüş fiyatı
4 tane 4 kg lık un
1 kg Nişasta
Çikolata çeşitleri(1 adet nestle damak ve 5 adet nesguik çikolatalı gofret)
İçim süzme peynir 500 gr
5 kg lık şeker
Kağıt havlu 12 li familia

Normal tutar 168.35 tl
İndirim bedeli 36.25 tl
Ödenen 132.10 tl

Haftalık 200 tl yi bitirmedim, zaten daha hafta da bitmedi

İhtiyaç olmasın harcanmasın da ihtiyaç olunca yapacak birşey yok
Kazanıyoruz yaşadığımız müddetçe de kazandıklarımızı harcayacağız
Önemli olan israf etmemek

Bugünkü stoklar da beni epey idare eder nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…