- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
Amin inşallah,kenarda olmasa iki ay kimden bulacaktik bu zamanda iyi kötü biriktirdim onu yedik bitti gibi birşey,şimdi bir ay olmadi eşim calisali eskisi gibi geliri yok işi düşük Rabbim kolaylik versin herkese.simdi tekrar o tasarruf lu doneme geçmem lazım dedim kenara para lazim bakalım ne kadar biriktirebilirim.S Sirinhanim birikim yapmak zamanla aliskanlik haline geliyor. Kendi sahsima gelirimin tamamini o ay harcarsam huzursuz oluyorum. Az veya cok bir miktar mutlaka birikime aktarilmali. Ucu ucuna yasayanlarin adina tedirgin oluyorum. Tuzun kuru da o yuzden diyenler oluyor. Cocuklugumdan beri kendime mutlaka hareket alani birakacak kadar, kenari koymusumdur. Az veya cok orada nakit veya hemen nakite donusecek bir birikim olmali. Allah insani maddi konularda en sevdigine muhtac etmesin...
Bu ay en son kalan paralarımi 4yarim altın yaptım harcamayim diye,öyle yapmazsam harcanıyor bi şekil.S Sirinhanim birikim yapmak zamanla aliskanlik haline geliyor. Kendi sahsima gelirimin tamamini o ay harcarsam huzursuz oluyorum. Az veya cok bir miktar mutlaka birikime aktarilmali. Ucu ucuna yasayanlarin adina tedirgin oluyorum. Tuzun kuru da o yuzden diyenler oluyor. Cocuklugumdan beri kendime mutlaka hareket alani birakacak kadar, kenari koymusumdur. Az veya cok orada nakit veya hemen nakite donusecek bir birikim olmali. Allah insani maddi konularda en sevdigine muhtac etmesin...
A101 de orkidler indirimli lazımsa eğerAlınacak listem hazır bekliyor
Cam kaselerden aldım evet, çok seviyorum onları, orkid kullanamıyorum, kotexA101 de orkidler indirimli lazımsa eğer
Kahvaltılık kapaklı cam kaseler de indirimde
Kesinlikle ben de öyleyim mümkün olduğunca az nakit kalmaliBu ay en son kalan paralarımi 4yarim altın yaptım harcamayim diye,öyle yapmazsam harcanıyor bi şekil.
Ben de kotex e başlayınca orkidin cok rahatsiz edici olduğunu farkettim..Cam kaselerden aldım evet, çok seviyorum onları, orkid kullanamıyorum, kotex
Sozde ben de az harcayayim diyordum ama özellikle yerel marketlerde indirim farkettim onlardan almalıyımMarkete gittim
Ben yoğurt ve yufka almak için gitmiştim güya
Ama indirimdeki ürünleri görünce lazım olur nasılsa diye aldım 87.25 tl harcadım
Bugün toplam 135.25 tl harcadım
Yarın daha un filan almaya gideceğim benim haftalık 150 tl harcama limiti şimdiden iflas etti
Allah razı olsun canımStokları guzel tamamladin. Afiyetle tüketin
Bazen yerel de guzel indirim oluyor gercekten..Bugün biz de alacagiz
Haftalık 200 tl yi bitirmedim, zaten daha hafta da bitmedi