Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredesin canım?Herşey çabuk bozuluyor burda,
Unu 5 değil 2 kg aldım,
2.50 kgluk bulgur almıştım bozulmuştu
Benim mutfagim sicak oluyor. Baklagil ve un turu seyleri bittikce aliyorum. Yoksa ne kadar dikkat etsem de bocekleniveriyor.Herşey çabuk bozuluyor burda,
Unu 5 değil 2 kg aldım,
2.50 kgluk bulgur almıştım bozulmuştu
Benim önceki evde de güve kelebeği minik kahverengi buğday böcekleri oluyorduBenim mutfagim sicak oluyor. Baklagil ve un turu seyleri bittikce aliyorum. Yoksa ne kadar dikkat etsem de bocekleniveriyor.
Nefes almakta zorlanilan sehir. En azindan ben oyle olmustum.Antakya, rutubet ve sıcak
Ben Samsun 'da okudum üniversiteyiAntakya, rutubet ve sıcak
stok icin ayri bir bütce tutsan? Aldiklarindan stoklarin fiyatini cikarsan bence 150 yi tutduruyorsunEvdeki işlerimi de halledip
Markete maden sularının parasını ödemeye gittim
14.95tl
Böylece dün bugün toplam harcanan 282.30 tl
Haftalık 150 tl hedefi tutmadı
Zaten alınan da düşününce haftalık alışveriş değil...
Asmincim anca dediğin şekilde olacakstok icin ayri bir bütce tutsan? Aldiklarindan stoklarin fiyatini cikarsan bence 150 yi tutduruyorsun
yani bencede sürekli aldigin ürünler indirimdese almalisin. Bende bütcelerle calisdigim icin, indirim bütcemde varAsmincim anca dediğin şekilde olacak
Aslında dünden beri harcadığım paranın içinden ortalama 60 - 70 tl si haftalık mutfak harcamasıyani bencede sürekli aldigin ürünler indirimdese almalisin. Bende bütcelerle calisdigim icin, indirim bütcemde var
Günaydın hoşgeldin canım hayırlı sabahlar işinde gücünde kolaylıklarGünaydın ben geldüüm