Bilezik de ısciliksiz olanlardan aldim bikac kez. Al sat arasında kayip olmasin diye...Şu an bankadan alırken vergi de var. En uygun ve içinizi rahat ettirecek şekilde alinizHaklısın canım uzun vadeli yatırım planlıyorum inşallah onun için bilezik yapmayı düşündüm taşıması kolay en azından ne bilim külçe altın tasimasi yada evde saklamasida ayrı sıkıntı olur .
Bu bankada altın hesabına da hiç içim ısınmadi benim ondan istemiyorum
Ben fiziki altın olarak biriktirmeye bu yıl başladım kuyumcu ile konuştum ayrıca okuduğum farklı sitelerdeki yorumlarda da yatırımlık olarak en iyi fiziki altın olarak külçe altın tavsiye ediliyor.Canım bu kulce altınları bozdururken çok fazla zarar etmiyorsun dimi , ben bitane bilezik aldım şimdi tekrar ufak ufak birikim yaptigim paraylada ceyrekmi alsam yoksa senin aldığın gibimi alsam
Ufak ufak birikritip sonrasında bozdurup bilezik yapmayi düşünüyorum tekraradan
Bankada vergi % 1Hanımlar merhaba,2 aydır birikim yapmaya başladım. Banka hesabından gram altın alıyorum. %1 vergi geldi ama acaba fiziki altın alımlarında da var mı aynı oranda vergi yoksa sadece bankalarda mı var?
Bankada vergi % 1
Kuyumcuda kuyumcunun insafına kalmış
Birkaç kuyumcudan fiyat alırsın
Rica ederimTeşekkür ederim
İnşaallah canımYarın maaş günü, umarım birikim günü de olur
Bereketli olsun...Bugün maaşımdan 3000 tl yi birikime ayırdım .Allah bereket versin.
Üç haftadır felan takip ediyorum bu sayfayı ve iki sayfa daha var çok ozenmeden kenara atardim iyi kötü bir senedir,Erkenden kalktım ,çamaşırları katlayıp yerleştirdim .
Kahvaltımızı yaptık.
Bugün nasipse pazara gideceğim.
Kumbaraya 300 tl attım.
Akşam menümde mantı yoğurt içecek var
Hoşgeldin canım bereketli olsun altınların daÜç haftadır felan takip ediyorum bu sayfayı ve iki sayfa daha var çok ozenmeden kenara atardim iyi kötü bir senedir,
Sizin ve arkadaşların yazdıklarını gördükce gaza geldim biraz param vardı duruyordu bu ay 4tane yarım aldım,üç haftadır kumbaraya düzenli atıyorum bakalım ne kadar birikecek çok büyük değil ama kumbara dolunca acicam inşallah,
Hastalık nedeniyle kaç aydır pazara gitmedim çok kalabalık oluyor para işi çok dönüyor diye,haftalık marketten kartla alıyorum.
Evin mutfak hariç isleride hep duruyor canım istemiyor bugün bakalım ne olacak.
Teşekkür ederim 5senedir felan iyi tasarruf yapıp para biriktirmistim altın alırdım o birikimle ev aldık kiraya veriyoruz,ev aldıktan sonra son bir senedir saldım niyeyse biraz fazla harcadım eskisine göre iki ayda eşim calisamadi benim gelir ve cepten yedik,marketi çoğu zaman esim yapar yada evde sıkılınca ben firsatim olursa beraber gideriz dün yaptık mesala,pazara gidilir mi artık sizce hasta bitmedi ama kararsız kaldım,marketten de hızlıca çıkarız insan tedirgin oluyor.Hoşgeldin canım bereketli olsun altınların da
Senin adına sevindim gaza geldiğine
Kendi adıma da güzel duyguların gelişmesine vesile olabildiysem ne mutlu bana