Allah yardımcın olsun Özrengin. Biriktirirsin inşallah. Fiziki altını evde mi saklıyorsun? Ben evde tutmaktan çekiniyorum, kasadan daha cok çekiniyorum :)Bugün aldım elime kağıdı kalemi
2024 yılı için tahmini birikim planı yaptım Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin Amin
Deftere notumu aldım bakalım hedefi gercekleştirebilecek miyim ?
Niyet hayır akıbet de hayrolsun diyorum...
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun Özrengin. Biriktirirsin inşallah. Fiziki altını evde mi saklıyorsun? Ben evde tutmaktan çekiniyorum, kasadan daha cok çekiniyorum :)
işte bayılıyorum bu plan program yapmanaBugün aldım elime kağıdı kalemi
2024 yılı için tahmini birikim planı yaptım Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin Amin
Deftere notumu aldım bakalım hedefi gercekleştirebilecek miyim ?
Niyet hayır akıbet de hayrolsun diyorum...
Hayırlısı uğrasın kapınaBugün dükkândaki kiracıyı aradım borcunu ödeyip anahtarı teslim edeceğini söyledi haydi hayırlısı
Akşam üzeri borcunun bir kısmını ödedi geri kalanı da ödeyip gider inşaallah
Bu çıktıktan sonra hayırlı bir kiracının gelmesini diliyorum
Amin Allah razı olsunHayırlısı uğrasın kapına
hayırsızı uzak olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim düşüncen için çok mahcup oldum ,sevindim,memnun oldum karışık duygulara saldın beni .Ve bir bereket var diye düşünüyorum Sende
yani şöyle diyeyim, bir el var üzerinde koruyan kollayan, önce o kollayanın gücü ve kulunun inancı diye düşünüyorum.
umarım anlatabildim
ve sanırım yıllardır açıp okumak feyz almak bu yüzden
Allahım hepimizden razı olsun inşallah,Allah razı olsun canım benim düşüncen için çok mahcup oldum ,sevindim,memnun oldum karışık duygulara saldın beni .
Rabbim hepimize iman selameti versin ,dünyada ve ahirette hepimizin her daim yar ve yardımcısı olsun ,bizlere af ,afiyet ve mağfiretiyle muamele etsin.Amin
Sebzeler hem taze hem uygun fiyatlı ayrıca en güzeli asıl üretenden alıyor olmakBugünkü harcamalar
Market 627 tl
Sebze meyve 128 tl ( kabak ,taze fasulye, salatalık, kavun )
Bizim burada kendisi üretip satan kişiler var onlardan aldım
Evet gerçekten çok şanslıyız hamd olsunSebzeler hem taze hem uygun fiyatlı ayrıca en güzeli asıl üretenden alıyor olmak
Amin canım çok aminAllahım hepimizden razı olsun inşallah,
ruhu kalbi güzel olandan, içinde merhameti öldürmeyenden,
Bereketli olsun canımDün anneciğime biraz alışveriş yaptım,
2 kg kadar , kıyma, kuşbaşı ve kemikli et biraz peynir ve kahvaltılık
ödediğim rakam 1.630 tl.
bu rakam ile ayı geçirirdik...
Bereketli olsun canım
Maalesef aldı fiyatlar başını gitti
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Düzenli bir geliri olmayanları düşünüyorum çoğunlukla, çok üzülüyorum