Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ablacımGunumuz hayra...
Ben kahvaltiyi hazirlarken esim pazar duzdu geldi...91 tl harcamis, ustu doooogru kumbaraya.
Bu hafta su ana kadar 212 tl harcanmis. Marketten kahvaltiliga dair bir kalem urun yok. Istek denebilecek sadece iki sise soguk cay var.
Kahvaltiliklarimiz haftaya da yeter. Buna ragmen 200 tl'yi astik. Gecinmek gittikce zorlasiyor. Bu pahalilikta cogunlugun beslendigini dusunmuyorum. Sadece ustun koru karnini doyuruyor.
Imkani olan dar gelirli es dost ve akraba ziyaretinde, pasta borek goturecegine, cay, seker, sut, yogurt, peynir, deterjan vs goturse emin olun daha makbule gecer...
Allah hanemize huzur, kesemize bereket versin...
Aylar oldu kizima demistim oyle. O da oyle goturmeye basladi, gercekten makbule geciyormus anne diyor.Amin ablacım
Gerçekten çok doğru bir tespit
1 kg peynir ortalama 25 tl
1 kg çay 30 tl
1 kilo şeker 5 tl den fazla diğerlerini saymaya bile gerek yok
Aslında ziyaretlerde bu şekilde götürülen ürünler yadırganmamalı
Ohh afiyet şifa olsun inşallahBu aksam acili melemen ve buz gibi karpuz yiyecegiz. Ohh miss...
Ellerine sağlık canım. Kuru fasulye bizim evde de yaz kış hep sevilerek yenilir.Akşam menüm
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
3 kaşık tatlısı
Abla ben sana mı gelsem ya acılı menemen çok sevdiklerindem bir de karpuzla bayılırımBu aksam acili melemen ve buz gibi karpuz yiyecegiz. Ohh miss...
Basim ustune, gel tabi...Abla ben sana mı gelsem ya acılı menemen çok sevdiklerindem bir de karpuzla bayılırım
Allah razı olsun ablacımBasim ustune, gel tabi...
HarikaKardeşim diyet yapmış doktor kontrolünde baya bir kilo vermiş söylemiyor şu kadar diye şubattan beri görüşmemiştik yüzü küçülmüş, bel boşluğu, gıdığı falan baya gitmiş amanın dedim vücudunun yarısı nereye gitmiş darısı bana. Amin. Bana da kendine bol olan etek, gömlek, pantolon, pardesü, tuniklerini verdi kısa günün karı dedim aldım. Benimde biran önce toparlamam gerek.
Merhaba canımH Hayatsuuuu merhaba neredesin arkadaşım umarım bir sıkıntı yoktur. Kendine iyi bak.
Annem hasta ziyaretlerine giderken hediye olarak hep cay-seker, sut vs tarzi seyler gotururdu. Bu benim garibime giderdi; niye evlerinde yok mu, biz sadece cicek gotursek daha iyi olmaz mi derdim kucukken. Annem de, “belki cikip almaya gucleri yetmemistir” diye cevaplardi o zamanlar. Simdi yas aldikca bu cevabin kiymetini anlamaya basladim. Daha dogrusu buyuklerin gorgusunun bizim gorgumuzden millerce iyi anlamda uzakta oldugunu anladim. CanTorun siz de guzel bir noktaya deginmissiniz, annemin sozleri cinladi kulagimda resmenGunumuz hayra...
Ben kahvaltiyi hazirlarken esim pazar duzdu geldi...91 tl harcamis, ustu doooogru kumbaraya.
Bu hafta su ana kadar 212 tl harcanmis. Marketten kahvaltiliga dair bir kalem urun yok. Istek denebilecek sadece iki sise soguk cay var.
Kahvaltiliklarimiz haftaya da yeter. Buna ragmen 200 tl'yi astik. Gecinmek gittikce zorlasiyor. Bu pahalilikta cogunlugun beslendigini dusunmuyorum. Sadece ustun koru karnini doyuruyor.
Imkani olan, dar gelirli es dost ve akraba ziyaretinde, pasta borek goturecegine, cay, seker, sut, yogurt, peynir, deterjan vs goturse emin olun daha makbule gecer...
Allah hanemize huzur, kesemize bereket versin...
Nerelerdesin neler yapıyorsun?Merhaba canım
Sıkıntı yok okuyorum ben hepinizi
Sağol sorduğun için