Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allah'ım şimdi tv de haberlerde gördümSakarya'daki havai fisek fabrikasindaki patlama, canimizi yakti. Allah olenlere rahmet, yaralilara sifa, ailelerine sabir versin. Gecmis olsun Sakarya, gecmis olsun Turkiye...
Cok korkunc goruntuler, bakamiyorum...Aman Allah'ım şimdi tv de haberlerde gördüm
Hala patlamalar devam ediyor
Allah rahmet eylesin ölen vatandaşlarımıza, kalanlarına sonsuz sabırlar versin
Teşekkürler canımBereketli olsun
Ben de acaba kış hazırlıklarını mı yapıyor acaba diye düşünmüştüm, yanılmamışım
Kış uzun sürüyor tam yaz geldi geliyor derken geriye hemen kış gelmiş
Hayırlı olsun abla. Allah bereketini artırsınBugun altin hesabindaki paramin tamamina yakinini sistemden cektim ve fiziki altina cevirdim...
Simdiden sonra fiziki altin ve gerektigi kadar fiziki dovizle ilerleyecegim...
Amin canim. Azar azar bosalttim hesabi...Hayırlı olsun abla. Allah bereketini artırsın
Hayırlı olsunAmin canim. Azar azar bosalttim hesabi...
Ayin 20'sinde de 6 senedimin tamamini odeyip, ev borcunu kapatacagim.
Sonra da 2 mt yatip, 4 mt uyanacagim. ( anneannemin lafi)
Borcsuzum, kafam rahat...
Cok sukur, bin sukur.
Elime para gectikce, biriktirdikce onden onden odedim zaten. Bugun benim gelirime ihtiyac duymuyoruz cok sukur ama yarin ne olacagi belli degil.Hayırlı olsun
Benim de en sevdiğim fiziki sarı sarı altinlar
En güzeli borçsuz olmak,kafa da rahat oluyor.
Biz de enime yatar boyuma kalkarım deriz abla o misalAmin canim. Azar azar bosalttim hesabi...
Cok sukur, bin sukur.
Maşallah size.Elime para gectikce, biriktirdikce onden onden odedim zaten. Bugun benim gelirime ihtiyac duymuyoruz cok sukur ama yarin ne olacagi belli degil.
Kisisel anlamda olasi zorluklara gardimi aldim...
Hic uzulmeyin, nasibinizde insaallah daha guzeli vardir.Maşallah size.
Ne güzel herzaman yarını da düşünerek hareket ediyorsunuz.
Biz de bu aralar arsa bakiyoruz bitanesini çok beğendik,şuan oturduğum mahallede.
Yalnız sahibi çok fazla istiyor.geçen ay 120 bin vermiş almamışlar,bize 180 söyledi.çok içimde kaldi,120 verseydi hemen alirdik.
Diğerlerini de ben beğenmedim,neyse daha iyileri karşımıza çıkar deyip konuyu kapattık,ama çok üzüldüm..hakkımızda hayırlıs
Teşekkür ederimHic uzulmeyin, nasibinizde insaallah daha guzeli vardir.
Sabir, gayret, sukur ve dua...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMaşallah size.
Biz de bu aralar arsa bakiyoruz bitanesini çok beğendik,şuan oturduğum mahallede.
Yalnız sahibi çok fazla istiyor.geçen ay 120 bin vermiş almamışlar,bize 180 söyledi.çok içimde kaldi,120 verseydi hemen alirdik.
Diğerlerini de ben beğenmedim,neyse daha iyileri karşımıza çıkar deyip konuyu kapattık,ama çok üzüldüm..hakkımızda hayırlıs
Allah karşına hayırlı nasipler çıkarsın canımMaşallah size.
Amin canim. Azar azar bosalttim hesabi...
Cok sukur, bin sukur.
Kolay gelsin canım,Ne olsun temizlik,ev çocuklar
Yavaş yavaş da kışlık hazirliklarina başlicam.
3 kg taze fasulye ayıkladım 4 poşet kış için birazini da akşama yapacam.biraz daha alıcam yetmez bu bize.
Ayrica bende haftalik 250 tl tutturmaya çalışıyorum bugün cuma ve daha 90 lira bütçem var yalniz yarin pazar var anca yeter.
Bakayım hemenKızlar a 101 in yeni indirim katalogları yayınlanmış , oldukça güzel indirimler var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok sağolun hanımlarAllah karşına hayırlı nasipler çıkarsın canım