Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

merhaba arkadaşlar...

çok gelemiyorum, umarım herkes iyidir :)

@elecda seni burada görmek ne güzel... :) teker teker yuvaya dönüyoruz, amacını aşmayan, günah/sevap reklamı yapılmayan, masum, birikim-tüketim paylaşımlarının yapıldığı bir topik olmuş, maşallah... :))

dün bir kaç çeyrek aldım, hem hediyelik, hem birikim için.... mart 2020 de 495 e alırken pahalı dediğim çeyrek, dün 640 tl. idi... Allah sonumuzu hayr etsin...
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun.

Temmuz ayının ilk market alışverişini yaptım 92 TL
Alacaklarımin hiçbiri gelmedi kk sağolsun 😁
Stogum yok hiç...
Bu haftanın 150 sinden düşeceğim
stoğumu da kısmetse bu ay ortası yaparım

güzel günlerde yensin inşallah... :)

benim oğlanlar anneannaneye gitti, mutfak masrafı neredeyse bitti... :)) kayınvalide de sağolsun, bu ara sık sık kargo gönderiyor, meyve, sebze, çerez, yağ, zeytin, reçel vs. hepsi de organik, ya kendi yaptıkları, ya da yaptırdıkları, ben de millete dağıtıyorum, çok fazla gönderiyor zira... :)

benim oğlanlar anneannaneye gitti, mutfak masrafı neredeyse bitti... :)) kayınvalide de sağolsun, bu ara sık sık kargo gönderiyor, meyve, sebze, çerez, yağ, zeytin, reçel vs. hepsi de organik, ya kendi yaptıkları, ya da yaptırdıkları, ben de millete dağıtıyorum, çok fazla gönderiyor zira... :)
Bereketli olsun canım
Huzurla tüketin 🙂
Amin kızlar teşekkür ederim 🙏☺️

M Meyraa- hoşgeldin 🤗

Maaşallah ne güzel

Bugün inşallah yeğenim gelirse gelinimiz in yanına gideceğim baş sağlığına, kuzeni 3 hafta önce vefat etti.
Yarın en küçük yiğenimin doğum günü 1. yaşında hediye almıyacağım para veririm. Kutlama olmaz. Yemeğim dünden var yanına ayran, turşu yeter.Evi toparlamam lazım.
Mekânı cennet olsun inşallah
Kalanlara sağlıklı ömürler olsun inş

altın bu, mutlaka iner de, çıkar da, ama uzun vadede kaybettirmez, uzun vade düşündüğüm için, fiyata bakmadan alıyorum... :)
son yaşananlardan sonra bankadan gram al-sat işini bırakıp, bir müddet fiziki devam etme kararı aldım.... saklama sıkıntısı var, onu da ofisteki kasayla çözdüm, banka kasalarına da güvenmiyorum, elimin altında olmalı her daim, ve elbet, her duruma karşı da, elimde nakit de bulunduruyorum bir miktar... :)
Bereketli olsun altınlarınız, kasa güzel çözüm, altınlarımı istediğim zaman sevmek isterim :confused:

Hanımlar Allah cümlenizden razı olsun inşallah. Önemli olan iyi olarak hatırlanmak anılmak.Mübarek cuma akşamında tüm ölmüşlerimize rahmet.
Bizlere ve sevdiklerimize sağlık sıhhat, afiyet, huzur, muhabbet, evlerimize Halil İbrahim bereketi versin inşallah.Amin.

X