Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin canım amin
Rabbim senden de razı olsun

Bugün yaptığım yemekler yarın da yeter (etli yaz türlüsü, pirinç pilavı)
Cumartesi eşim nöbetçi
Kendime semizotu pişiririm,kıza da sevdiği birşey, zaten kahvaltıyı geç yapıyor, arada kahve, çerez, tek öğün yemek yiyor.
Pazar taze fasulye olabilir, kismet olursa hafta sonu bahçeden getirmiştim

İndirim kampanyalarını takip edersen bulursun.
Burda da aynı sıcaklar ve ter. Bu günlerde geçecek diyelim.

Ben de uzun vadeli yatırım yaptığım için altını hemen hemen her seviyeden alıyorum ama gene de alacağımız zamanlarda biraz daha uygun fiyata alırsak fena olmaz

Ben komşunun tabağını iade ettim derken kapı çaldı bu sefer patatesli kuzu eti getirmiş
Yarın birgün kalburabastı mı yapsam 3 kaşık tatlısı tarifi gördüm onu mu denesem
3 kaşık tatlısını sık sık yaparım eğer aynı tarifse üzerine ev yapımı meyve soslarimdan dökerim,yalancı bı trilece olur

Tarifi verebilir misin canım?
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı tozşeker
3 kaşık süt
3 kaşık sıvı yağ
3 kaşık irmik
3 kaşık un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Üzeri için

1 su bardağı toz şeker
3 su bardağı süt

*tarif bu ama en önemli nokta borcam büyük olmayacak küçük boy olacak
*İkinci önemli nokta şerbet kaynatilmayacak ocakta süt ılıyıncaya şeker eriyinceye kadar karıştırıp altı kapatılacak
*tatlı fırından çıkınca bir iki dakika sonra yani ilk sıcağı geçtikten sonra şerbeti dökülecek
***Hiç bir tarifte görmedim ama ben bu tatlıyı yapınca üzerine meyve sos döküyorum çok güzel oluyor,baslangicta bir iki dilime yapıp tadına bakın isterseniz damak tadınıza uyarsa tümüne uygularsiniz
Afiyetle yiyin

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…