Başınız sağolsun Allah rahmet ve merhamet eylesinBugün inşallah yeğenim gelirse gelinimiz in yanına gideceğim baş sağlığına, kuzeni 3 hafta önce vefat etti.
Yarın en küçük yiğenimin doğum günü 1. yaşında hediye almıyacağım para veririm. Kutlama olmaz. Yemeğim dünden var yanına ayran, turşu yeter.Evi toparlamam lazım.
Günaydın bereketli olsun canımGünaydın Hanımlar,
Dün akşam maaş yattı. Eft saati geçtiği için ödemeleri şimdi yaptım. Ev kredisi ve kızımın okul taksitini ödedim. Bakıcı ablamızın maaşını ayırdım. Altın hesabından 10 gr altın aldım. Akşama ablanın maaşını çektiğimde kumbaram için de 200 lira çekeceğim.
Amin canım Allah razı olsun. Allah tüm vefat edenlerimize rahmeti ile merhamet eylesin.Başınız sağolsun Allah rahmet ve merhamet eylesin
Bereketli olsun.Günaydın Hanımlar,
Dün akşam maaş yattı. Eft saati geçtiği için ödemeleri şimdi yaptım. Ev kredisi ve kızımın okul taksitini ödedim. Bakıcı ablamızın maaşını ayırdım. Altın hesabından 10 gr altın aldım. Akşama ablanın maaşını çektiğimde kumbaram için de 200 lira çekeceğim.
Çok acı Allah ailesine sonsuz sabırlar versinAmin canım Allah razı olsun. Evet 38 yaşındaydı. Geride 3 çocuk genç eş kaldı. Allah sabırlar versin.
Amin. Kalp krizi sonucu öldü.Çok acı Allah ailesine sonsuz sabırlar versin
Ölüm sebebi nedir ?
Teşekkürler canımdurkan , basiniz sagolsun, Allah sabir Version geride kalanlara.
elecda , bereketli olsun aldiklarin.
Varyemez , ekmeklerin cok güzel görünüyordu eline saglik.
selam arkadaslar, Sabah erken isim vardi disarida. Indirim yakalamisken bi kac parca kizima ve yegenime kiyafet aldim. Toplamda 65 lira harcadim, cüzsanimda kalan 3,80 dogru kumbaraya attim.
Evde bir dolu isim var, ögleden sonra randevumuz var kizimin, eve gir cik orda bekle eve gel derken yoruluyor insan.
Güzel bir gün olsun
Teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun.durkan , basiniz sagolsun, Allah sabir Version geride kalanlara.
selam arkadaslar, Sabah erken isim vardi disarida. Indirim yakalamisken bi kac parca kizima ve yegenime kiyafet aldim. Toplamda 65 lira harcadim, cüzsanimda kalan 3,80 dogru kumbaraya attim.
Evde bir dolu isim var, ögleden sonra randevumuz var kizimin, eve gir cik orda bekle eve gel derken yoruluyor insan.
Güzel bir gün olsun
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin taksiratini affetsin.Kalp sorunu olduğunu biliyor muydu yoksa beklenmedik bişey miymişAmin. Kalp krizi sonucu öldü.
Geçmiş olsun, alınanlar da güle güle kullanılsın inşallahdurkan , basiniz sagolsun, Allah sabir Version geride kalanlara.
Güzel bir gün olsun
Amin. İnanın hiç bilmiyorum.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin taksiratini affetsin.Kalp sorunu olduğunu biliyor muydu yoksa beklenmedik bişey miymiş
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar...
çok gelemiyorum, umarım herkes iyidir :)
elecda seni burada görmek ne güzel... :) teker teker yuvaya dönüyoruz, amacını aşmayan, günah/sevap reklamı yapılmayan, masum, birikim-tüketim paylaşımlarının yapıldığı bir topik olmuş, maşallah... :))
dün bir kaç çeyrek aldım, hem hediyelik, hem birikim için.... mart 2020 de 495 e alırken pahalı dediğim çeyrek, dün 640 tl. idi... Allah sonumuzu hayr etsin...
Hoşgeldin canım
Çeyrekler bereketli olsun
İnşaallah altın güzel alım fırsatları verecek seviyeye gelir