Maşallah birikim açısından iyi de yine de yüksekmiş :)Merhaba hanımlar bugün maaş günü malum Allah bereket versin
ayda kişi başına 5000 tl verdiğimiz günü de bugün itibariyle tamamladık çok şükür
6 kişiyiz 5 kişiden topluyordukMaşallah birikim açısından iyi de yine de yüksekmiş :)
Birikim için çok iyi miktar6 kişiyiz 5 kişiden topluyorduk
Hatta 10000 tl olsa mı diye de düşündük ,düşündüm
Diğerleri çift maaş ben tek olduğum halde
Önümüzdeki sene adam başı 5 gr altın ya da 1 cumhuriyet altını olsun diyorum
Hakkında hayırlısı olsun ablacimMerhaba günaydın hanımlar
Indirimleri takibe devam
büyük oğlanın okulunun ücretleri açıklanmış benim payıma düşen senelik 60000 tl hayırlısı olsun
Allah bütün evlatlarımıza zihin açıklığı versin
Ufukta evlilik var seneye nasipse...
Evleneceğim kişi evi tuttu evin içindeki kiracı öğretmen hanım çıkınca evi boyatıp evin eşyalarını alıp döşeyecek
Benden herhangi bir talebi yok sadece benimle evlen diyor
Benim evimin düzeni aynen kalacak
Oğlanlar meseleyi anlayışla karşıladılar
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allah razı olsun canım benimHakkında hayırlısı olsun ablacim
sevgiliGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Ekdersler yatırılmış Allah bereket versin
Çok teşekkür ederim canım hoşgeldin elimden geldiğince buraya vakit ayırmaya çalışıyorum ama son yıllarda çeşitli nedenlerle ihmal ettimsevgiliVaryemez yıllardır takip eder okurum seni,
oğlunun fen lisesine girişini falan hatırlıyorum :)
tertipli, düzenli, planlı, programlı ,akıllı, özverili, kendini ve çocuklarını kollayan bir kadın olarak seni takip eder sever saygı duyardım :)
tıpkı huzurlu bir bir an ister gibi sayfanı açar okur neler biriktirmişsin, neleri stoğa atmışsın, neler pişirmişsin, kimlerle baş etmişsin :)
Her ekonomi forumunu açtığımda önce senin sayfana bakardım.
bu aralar yazmaya ara vermiş olsan da seni takip etmek keyif veriyor.
unutmadan yeni adımların inşallah güzellikler ve huzura doğru götürür seni :)
sevgiyle...
Allah kabul etsin pişireceğin aşureleri, eminim lezzetli olacaktır.Dün aşure günüydü malum o mübarek günde alışveriş yaptım .Bugün de A 101 de peynir indirime girmiş 3 bidon aldim 2 günde çoğunluğu stok olacak ürünler
aldım .
Makarna ,nohut, toz şeker, pişirme torbası,zeytin, vanilya, şampuanlar, tavuk ,deodorantlar, maden suları v.s gibi ürünler
Canım bu yıl aşure yapıp dağıtmayı düşünmüyorumAllah kabul etsin pişireceğin aşureleri, eminim lezzetli olacaktır.
aldığın peynir nasıl acaba merak ettim.
stoğa attığına göre daha önceden kullandığın olmalı.
Daha önceki yıllarda bir yerlerden sipariş verirdin internetten sanırım.