Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımHayırlı uğurlu olsun Varyemez .Allah tamamına erdirsin.
Evet haklısın canımHayat çok pahalıydı şimdilerde el yakar oldu herşey maalesef.güzel indirimleri fırsat oldukça birbirimize söyleyelim mi?bazen insan haberdar olmayabiliyor.ben de elimden geldiğince yedekli gitmeye çalışıyorum.salça,şeker,makarna,yağ,deter-jan,bulaşık deterjanı,kağıt ürünleri,biraz peynir ve kaşar aldım
Allah razı olsun canımHakkında hayırlı olsun Varyemez çok sevindim. Bir ara vazgeçtin diye hatırlıyorum ama oğlanlar büyüyor, aynı evde bir ses bir nefes olur sana inşallah huzurla yaşarsınız.
Canım okuduğum kaynaklarda aşure günü alışveriş yapmanın faziletine denk gelmiştimDoğru mu anladım?
aşurelik nohut buğday v.b alıp bereketi bolluğu getiriyor diyorsun.
Ne güzel bir ritüel öyle ise
Hatırlarım; çok yüksek alsak mı beklesek mi diye konuşulurken sen alınmış alınmıştır der atardın bir köşeye altını
arkadaşlar aa bu fiyattan bilezik mi alınır dediklerini hatırlıyorum.
(mersin burması gr fiyatı 368 tl idi
Bu arada oğullarından büyük olan sınava önümüzdeki yıl mı girecek?
Bereketli olsun canımMigrosta çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanlarında indirim varmış.ben omo ve rinso aldım.koydum kenara.
çok haklısın alınmış alınmıştır.Canım okuduğum kaynaklarda aşure günü alışveriş yapmanın faziletine denk gelmiştim
Internetten de araştırılabilir
Ben her yıl muharremin 10. günü alışveriş yapmaya özen gösteririm
Evet kesinlikle birikim yatırım araçları konusunda alınmış alınmıştır ayrıca bugün yarından ucuz diyorum artık
Büyük oğlum bilgisayar mühendisliği okuyor geçen yıl ingilizce hazırlık okudu 1. Sınıfa geçti
Küçük oğlan 12. Sınıf oldu o girecek sınava
Allah razı olsun canımçok haklısın alınmış alınmıştır.
bugün aldığımız düne göre pahalı ama yarına göre ucuz olacağı kesin.
maaşallah kuzulara Allahım zihin açıklığı versin ikisine ve tüm kuzulara
Benim kuzum da giriyor bu sene sınava,Allah razı olsun canım
Allah bütün evlatlarımızın yolunu bahtını açık etsin
Amin canım Allah zihin açıklığı versinBenim kuzum da giriyor bu sene sınava,
inşallah gönüllerine göre olur her şey
İnşallah , güzel hayırlı ve huzurla geçirecekleri bir ömrün başlangıcında olurlarAmin canım Allah zihin açıklığı versin
Seneye bu vakitler hayırlı haberleri paylaşıyor olmayı diliyorum