- 21 Haziran 2023
- 17
- 27
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve aleyküm selam hayırlı akşamlarSelamın Aleyküm hayırlı akşamlar
Bende katilabilirmiyim bu serüveneVe aleyküm selam hayırlı akşamlar
Ne demek hoşgeldinizBende katilabilirmiyim bu serüvene
Teşekkür ederimNe demek hoşgeldiniz
Biraz kendinden bahseder misin?Teşekkür ederim
Oncedende sohbet ederdik eski ismim polo hatirladinmiBiraz kendinden bahseder misin?
Hatırladım canımOncedende sohbet ederdik eski ismim polo hatirladinmi
Elhamdülillah şükür iyiyim sağlığına duaciyim canHatırladım canım
Nasılsın?
Allah her daim iyilik güzellik afiyetler versin canımElhamdülillah şükür iyiyim sağlığına duaciyim can
Çok şükür çok iyiyim şimdilikSen nasılsın
Rabbım daha iyi etsin canimÇok şükür çok iyiyim şimdilik
Allah hepimizi iyi etsin, yavrun nasıl?Rabbım daha iyi etsin canim
Canım burada gün filan yapmıyoruz ama ilk sayfaya başlarken herkes aylık kendi gelirine göre ne birikim yapıyorsa onu bildirim yapıyorduHer ay ne kadar aliyoruz
Rabbım kolaylık versin .Benim 2 tane 22 gramlık bilezik 1 tam altın 1 çeyrek 5 tanede gram altın borcu varCanım burada gün filan yapmıyoruz ama ilk sayfaya başlarken herkes aylık kendi gelirine göre ne birikim yapıyorsa onu bildirim yapıyordu
Benim dükkan alırken aldığım döviz ve altın borçlarımı ödemek için motivasyon olsun diye kendi kendime bildirim yapmaya devam ediyorum
Şu ana kadar 5400 euro ve 5 cumhuriyet 1 çeyrek altın ödedim 15 ekim 2021 den bu yana
Kalan borç 3 cumhuriyet altını
Allah ödeme kolaylığı versin canımRabbım kolaylık versin .Benim 2 tane 22 gramlık bilezik 1 tam altın 1 çeyrek 5 tanede gram altın borcu var
Amin inşallahAllah ödeme kolaylığı versin canım