Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Mutlu hafta sonları olsun...❤️
Varyemez Varyemez biz de eşimle oturduk, hesap kitap yaptık. Eşim mutfak ve faturalar kısmıyla ilgilenecek, ben de kızımın eviyle ilgili taksitler, birikim ve diğerleri.
Hedefimiz birikime dokunmamakti, çok şükür öyle de oldu.
Hatta ufak ufak kenarı atmaya da gayret ediyorum.
Bu ay bir gezi turumuz var, parası ödenmişti. Orda yapılacak ekstra harcamalar için de tedarigimizi yaptık.
Ayrıca fırsat bulursam şehir dışına yeğen ziyaretim var, yol parası ve hediyelik derken nereden baksan 1500 civarı gider.

Bu ay da harcamali, hangisi değil ki...🤷

Merhaba mutlu huzurlu pazarlar 😊

Erkenden kalktım
Çamaşırları astım ,kahvaltımı yaptım evi süpürüyorum, nankör ev işlerini hiç sevmiyorum ama mecbur yapılacak 🤣🤣🤣
Merhaba günaydın 😀maşallah bir sürü iş yapmışsın.Oğlum evde onun uyanmasını bekledim .Daha yeni kahvalti sofrasından kalktık😁Yarın iş var ben keyif yapıyorum.Neyse birazdan kalkar işlere baslarım.Yapmasakta olmuyor .Bu arada asansörünüz hayırlı uğurlu olsun .Güle güle kullanın Evin değerinide arttırır .İyiki yaptırdınız.😊

Merhaba günaydın 😀maşallah bir sürü iş yapmışsın.Oğlum evde onun uyanmasını bekledim .Daha yeni kahvalti sofrasından kalktık😁Yarın iş var ben keyif yapıyorum.Neyse birazdan kalkar işlere baslarım.Yapmasakta olmuyor .Bu arada asansörünüz hayırlı uğurlu olsun .Güle güle kullanın Evin değerinide arttırır .İyiki yaptırdınız.😊
Teşekkür ederim canım
En azından 2 senedir yaptıralım diyorum nasip bu seneye imiş ,hayırlısı artık 😊

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar

Bugün maaşları sordum müdür beye ilk etapta %16 lık kısmı alacağımızı söyledi yaklaşık sonraki 10 gün içerisinde de geri kalan kısmı alacakmışız Allah bereket versin

Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar

Bugün maaşları sordum müdür beye ilk etapta %16 lık kısmı alacağımızı söyledi yaklaşık sonraki 10 gün içerisinde de geri kalan kısmı alacakmışız Allah bereket versin
Günaydın 😊 Bizim muhasebeye bakan arkadaşta maaşları yaptı dün gösterdi . Yüzde 16 daha alacaksınız dedi.

Kac gündür boynum tutuktu.Yaklaşik on gündür .Geçen hafta yillik izin almis evdeydim Dün işe başladım ama çok kötüydüm.Baktim bugünde öyle acile gittim Kas gevşetici iğne yaptılar ikide hap içtim pamuk gibi oldum çok şükür 😊Sağlık gibisi yok

Kac gündür boynum tutuktu.Yaklaşik on gündür .Geçen hafta yillik izin almis evdeydim Dün işe başladım ama çok kötüydüm.Baktim bugünde öyle acile gittim Kas gevşetici iğne yaptılar ikide hap içtim pamuk gibi oldum çok şükür 😊Sağlık gibisi yok
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Cok gecmis olsun bendede boyun ve belde duzlesme var spor iyi geliyor agrilara

X