- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Merhabalar, çok şükür...Merhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...
Herkes afiyettedir inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, çok şükür...Merhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...
Merhabaİyiyiz çok şükür.Ara tatil olduğu için oğlum geldi .10-12 gün kalacak.Onun dışında iş güç koşturmaca aynıMerhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...
Gözün aydınMerhabaİyiyiz çok şükür.Ara tatil olduğu için oğlum geldi .10-12 gün kalacak.Onun dışında iş güç koşturmaca aynı
Merhaba canım ben olsam banka ile ilişiğimi bir an önce kesmeye bakarım .Merhaba hanımlar
Sizlere danışmak istediğim bir konu var da fikirleriniz önemli.5 yılı kalan ev kredisine ara ödeme yapmak 60 bin civarı 2 yılı siliyor banka sizce mantıklı olur mu yoksa o parayı başka şekilde mi değerlendirmeli. 50 bin kadar da faizini siliyor bu şekilde yaparsak.
Yoksa direk altın falan alıp unutmalı mı parayı. Ödeyebilme gücümüz var çok şükür ama 5 yıl bunu ödemektense dedim ara ödeme mi yapsak?
Evet benim fikrim de bu yönde inşallah temelli kurtuluruz.teşekkür ederimMerhaba canım ben olsam banka ile ilişiğimi bir an önce kesmeye bakarım .
Faiz döngüsü insanın hayatını bereketsizleştiriyor ,karar senin canım
Inşaallah canım Allah yardımcın olsunEvet benim fikrim de bu yönde inşallah temelli kurtuluruz.teşekkür ederim
Amin...Günaydın hanımlar Allah her daim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Depremde hayatını kaybedenlere de hayatta kalanlara da bizlere de Rabbim rahmet ve merhamet etsin
Sağol iyiyiz çok şükür allah bir daha yaşatmasin çok kötüydü yayorgun anneanne ablacım nasılsın, geçmiş olsun
Amin ablacım Rabbim hepimizi dünyada da ahirette de korusunSağol iyiyiz çok şükür allah bir daha yaşatmasin çok kötüydü ya
Ablacım sana özelden mesaj gönderemedimSağol iyiyiz çok şükür allah bir daha yaşatmasin çok kötüydü ya
Açtım bir bak istersenAblacım sana özelden mesaj gönderemedim
Ve aleyküm selam ablacımSelamlar...
Kimseler yazmamış.
Kızlar, oturduğumuz yere 50 km kadar uzaklıkta Orhaneli tarafında 15 dönümlük bir meyve bahçesi var. 720 bin diyorlarmis. Bahçede 120 tane de kiraz ağacı varmış. Bakalım bugün eşim bu işlerden anlayan arkadaslariyla birlikte bakmaya gidecek. İleride Coluga çocuğa illaki yarar. Ben bir konteyner veya tinyhouse falan koyup bize de yarasın, arada kafa dinlemeye gidilecek konumda olsun istiyorum. Veya güneş panelleri koyup elektrik üreten şirketlere kiraya verip, pasif gelirimiz olsun... O gelirle de çocukların yarinindan almadan gezelim, yiyelim içelim. Bakalım nasip...
Fiyat uygun, inşallah yeri de güzeldir. Ki pazarlık da yapılır. Yeter ki düşündüğümüz şeylere uygun olsun.
Yağmurdan dolayı gidemediler. Nasipse bu hafta içinde gidip bakacaklar...Amin, hayırlısı inşaallah...Ve aleyküm selam ablacım
Inşaallah gönlünüze göredir de Rabbim nasip eder ,şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Niyetiniz hayr akıbetiniz de hayrolsun .Bence çok güzel bir fikir