Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun çil çil altın olsun.Bu arada cuzdan kumbaraya 45 tl ile siftah yaptim. 25 tl'si esimden...Boyle 5,10,20 koyunca sonradan butunluyorum...
Maşallah, ellerine sağlık.
Yazin benim yemegim genelde boyle...Domatesi dograyip, uzerine peynir ufalarim, bir de z.yagi gezdiririm ohh miss...Abla ben de peynir ekmek kavun ya da karpuzu çok severim
Allah kolaylık versin, hangi şehirde yaşıyorsun.gecmis olsun, ben de ikinci kizimdan sonra sicaga gelemiyorum,ne giysem terliyorum,daraliyorum,yapis yapis bir de nem oranida yüksek olunca daha kötü.calisinca daha zor.
Gule gule harcasinlar. Biz harclik vermeyi tam unuttuk, torun yetisti...Oğlanlara bugün 70 er tl verdim
Güle güle harcasınlar
İnşaallah torun sevmek bana da nasip olur ablaGule gule harcasinlar. Biz harclik vermeyi tam unuttuk, torun yetisti...
Allah razı olsun canımMaşallah, ellerine sağlık.
Amin...Allah isteyen her kuluna evlat, sonrasinda torun sevgisi nasip etsin.İnşaallah torun sevmek bana da nasip olur abla
Hey masallah!
Allah razı olsun ablacımHey masallah!
Oglumun oturdugu evimizin elektrik aboneligi 2 ay surmustu. Ne sorun cikmisti hic hatirlamiyorum. Gerildigimi hatirliyorum ama...Uzuuun bir gündü,
Yeni evin elektrik aboneliği alınmadı, umarım bu hafta hallolur,
Kahve yaptım, kafamı dinlemek isterken, kızım geldi istekleri varmış, Şu parfüm nasıldır vs,,,,
Ya Allah diyip çıkarsın ablacığım işiniz rast gitsin inşallah .Semtimizde bugun giyim pazari var. Esime kapri esofman, alt pijama, kendime de yazlik pijama takimi ve ust penye bakmam lazim. Ama sicaktan gozumuz yemiyor. Fiyatlar hakkinda da hic bir fikrim yok. Gecen yaz kapri esofman 30 tl idi, uzun esofman 40 tl.
Koprunun altindan cok sular akti, kimbilir fiyatlar nereye cikti...
Onumuzdeki hafta insaallah. Aksam uzeri hem cok kalabalik, urunler de secilmis olur...Ya Allah diyip çıkarsın ablacığım işiniz rast gitsin inşallah ❤.
İnşallah hayırlısı olsun.Onumuzdeki hafta insaallah. Aksam uzeri hem cok kalabalik, urunler de secilmis olur...
Evet evet,Bu dediğini ben de yapıyordum bütünlere pek dokunmadan bozukluklarla harcama yapmayı
Sanki gözden çıkan o bozuk paralarla yapılan alışverişler bedavaya gelmiş gibi oluyordu
Selam, size Hoş geldin demiş miydimselam canlar :) anca foruma girebiliyorum Malum cocuklar,is güc derken.
Evdeki bütün bozukluklari bi araya topladim üzerinede 10 lira ekledim.
Bu gün sifir harcama,50 lira benzine ayirdim 40 lira da cüzdanimda duruyor cumaya Kadar alis veris yapmayi düsünmüyorum,her sey var evde.dünden kalan kiymali bezelyem var aksama yanina pilav ve yogurtlu kabak salatasi ve meyve.Aksam yarin icin yemek pisirip koymam lazim,disarida islerim var kolaylik olur en azindan.