Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

20200701_145220.jpg
20200701_145129.jpg

Ekmekler hazır 😀

Abla ben de peynir ekmek kavun ya da karpuzu çok severim 😋😋😋
Yazin benim yemegim genelde boyle...Domatesi dograyip, uzerine peynir ufalarim, bir de z.yagi gezdiririm ohh miss...
Esim sicak soguk dinlemez. Dun aksam tutturdu Bursa Kebabi diye. Dedim ben imkansiz yiyemem, sen git istersen. Oyle de icine sinmiyor. E o da yemesin, cok mu lazim. Gencler, cocuklar yesin...

Semtimizde bugun giyim pazari var. Esime kapri esofman, alt pijama, kendime de yazlik pijama takimi ve ust penye bakmam lazim. Ama sicaktan gozumuz yemiyor. Fiyatlar hakkinda da hic bir fikrim yok. Gecen yaz kapri esofman 30 tl idi, uzun esofman 40 tl.
Koprunun altindan cok sular akti, kimbilir fiyatlar nereye cikti...🤷‍♀️

Uzuuun bir gündü,
Yeni evin elektrik aboneliği alınmadı, umarım bu hafta hallolur,
Kahve yaptım, kafamı dinlemek isterken, kızım geldi istekleri varmış, Şu parfüm nasıldır vs,,,,
Oglumun oturdugu evimizin elektrik aboneligi 2 ay surmustu. Ne sorun cikmisti hic hatirlamiyorum. Gerildigimi hatirliyorum ama...😖
Tez zamanda yoluna girer insaallah...🤲

Semtimizde bugun giyim pazari var. Esime kapri esofman, alt pijama, kendime de yazlik pijama takimi ve ust penye bakmam lazim. Ama sicaktan gozumuz yemiyor. Fiyatlar hakkinda da hic bir fikrim yok. Gecen yaz kapri esofman 30 tl idi, uzun esofman 40 tl.
Koprunun altindan cok sular akti, kimbilir fiyatlar nereye cikti...🤷‍♀️
Ya Allah diyip çıkarsın ablacığım işiniz rast gitsin inşallah ❤️.

Bu dediğini ben de yapıyordum bütünlere pek dokunmadan bozukluklarla harcama yapmayı
Sanki gözden çıkan o bozuk paralarla yapılan alışverişler bedavaya gelmiş gibi oluyordu 😀
Evet evet,
Bugün markette 15.20 tl tuttu
20tl 20krs verdim
Tüm 5tl aldım (soruyorlar da bozuk var mı diye kasiyerler)

selam canlar :) anca foruma girebiliyorum Malum cocuklar,is güc derken.
Evdeki bütün bozukluklari bi araya topladim üzerinede 10 lira ekledim.
Bu gün sifir harcama,50 lira benzine ayirdim 40 lira da cüzdanimda duruyor cumaya Kadar alis veris yapmayi düsünmüyorum,her sey var evde.dünden kalan kiymali bezelyem var aksama yanina pilav ve yogurtlu kabak salatasi ve meyve.Aksam yarin icin yemek pisirip koymam lazim,disarida islerim var kolaylik olur en azindan.
Selam, size Hoş geldin demiş miydim :işsiz: :KK200:

X