Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugünkü alışverişim
Şampuan ,bulaşık deterjanı, mayonez , tost peyniri, hindi sosis stok için aldım.

Cüzdan kumbaramdaki para ile 55 Euro aldım
Böylelikle euro borcumdan kalan 400 Euro 😀😀
Sonsuz kere hamd olsun Allah'ım 🤲😍
Bereketli olsun. Borcu bitirion maşallah az kaldı.

Cok iyi peki bankadan borcla degil elden mi veriyorsun? Bu devirde kaldi mi oyle? Temelden aldigin ev bitmistir kiraya mi verdin?
Temelden aldığım eve kendim yerleştim içine sıfırdan eşyayı da aldım döşedim yalnız kalıyorum.

Yaşım 45 Allah'a sonsuz kere hamd olsun beni razı olmadığı yerlerden borçlanmaya mecbur etmedi hep kişilerden borçlandım, 25000 tl annem borç verecekti euro olarak alırım hak geçmesin öyle kabul ederim dedim 2400 Euro ona borçlandım, 1 çeyrek altın 8 adet de cumhuriyet altını küçük oğluma borçlandım

Şu an kalan borcum 8 cumhuriyet altını ve 400 euro

Temelden aldığım eve kendim yerleştim içine sıfırdan eşyayı da aldım döşedim yalnız kalıyorum.

Yaşım 45 Allah'a sonsuz kere hamd olsun beni razı olmadığı yerlerden borçlanmaya mecbur etmedi hep kişilerden borçlandım, 25000 tl annem borç verecekti euro olarak alırım hak geçmesin öyle kabul ederim dedim 2400 Euro ona borçlandım, 1 çeyrek altın 8 adet de cumhuriyet altını küçük oğluma borçlandım

Şu an kalan borcum 8 cumhuriyet altını ve 400 euro
Ne guzel. Yalniz kaliyorum derken?? Evliydin en son buralari okudugumda insqllah dusundugum olmamistir. Olduysa da hayirlisi olsun. Anladim canim. Oglun fen lisesini kazanmisti bitirdi de sana borc mu verdi? Masallah

Ne guzel. Yalniz kaliyorum derken?? Evliydin en son buralari okudugumda insqllah dusundugum olmamistir. Olduysa da hayirlisi olsun. Anladim canim. Oglun fen lisesini kazanmisti bitirdi de sana borc mu verdi? Masallah
2019 yılının ağustos ayında resmen olmasa bile cismen evliliğe noktayı koydum resmen koymama oğlanlar şimdilik razı değiller.

Büyük oğlan fen lisesi son sınıfta bu yıl
Küçük oğlan da fen liseli oldu o da 10 . Sınıfta
Borcu küçük oğlandan aldım, sıkı birikimcidir kendisi 🤭

2019 yılının ağustos ayında resmen olmasa bile cismen evliliğe noktayı koydum resmen koymama oğlanlar şimdilik razı değiller.

Büyük oğlan fen lisesi son sınıfta bu yıl
Küçük oğlan da fen liseli oldu o da 10 . Sınıfta
Borcu küçük oğlandan aldım, sıkı birikimcidir kendisi 🤭
Anladim. Hakkinda hayirlisi olsun. O zamanda cok anlasamiyordunuz ama birlikteydiniz. Nasil biriktin boyle bu kadar? Birazcik tuyo yazar misin ben yetistiremiyorum disardan yemek soyluyorum bazen disari gidiyoruz birde yanlis yatirimlar yaptim. Al sattan bankaya cok para kaptirdim vok akillica davranamadim. Ama cok sukur 2 ev aldik ve birikim yapiyorum simdilik.

Anladim. Hakkinda hayirlisi olsun. O zamanda cok anlasamiyordunuz ama birlikteydiniz. Nasil biriktin boyle bu kadar? Birazcik tuyo yazar misin ben yetistiremiyorum disardan yemek soyluyorum bazen disari gidiyoruz birde yanlis yatirimlar yaptim. Al sattan bankaya cok para kaptirdim vok akillica davranamadim. Ama cok sukur 2 ev aldik ve birikim yapiyorum simdilik.
Hiç önemli değil canım benim için önemli olan hayatta sağlık ve iç huzuru

Kadın olsun erkek olsun aklını kiraya vermiş narsist kişilikten en güzeli uzak durmak
Yıllardır ailesi yuvayı bozmak için uğraştılar sonunda başardılar tabi bu başarıysa ve onlara ne kazandırdıysa vebalden başka nihayetinde hakkımın sorulmasını Allah'a bıraktım. Şu ana kadar gördüklerim bile bana yetti görmediklerim acaba nasıl gerçekleşiyor ilahi sistemde Allah biliyor 😀

Soruna da şöyle yanıt vereyim birisi de sormuştu da farklı bir platformda onu ekliyeyim

Eklentiler

• 20220308_161219.jpg
    20220308_161219.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 112
Çok uzun ve lüzumsuz bir hikâyesi olan borç alacak meselesi bugün bitti nasılsa seneler sonra para pul olunca bugün ödediler belki de ara ara böyle haksızlıklar ahirete yatırım olacak 🤭

X