- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
Amin canımGünaydınlar, huzurumuz bol olsun, dolaşık işlerimiz yoluna girsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımGünaydınlar, huzurumuz bol olsun, dolaşık işlerimiz yoluna girsin inşallah
Teşekkür ediyorum
Hoş geldin, nasılsın?.Selam Ben de geleyim araniza ☺
sene sonuna kadar , yaptigimiz kücük meblagali 4 ayri taksitimizi sifiirlamak istiyorum insallah. Bi gün oturup bi plan ve hasaplama yaptim. Temmuz sonu itibariyle kizim okula baslicagi icin Ana okuluna ödedigim miktari anaokulu devam ediyormus gibi düsünüp kenara atmak niyetim.
Son nur kac aydir esim mutfaga markete cok harciyor engel olamiyordum. Durumum vahim oldugunu görünce kendi dedi bi böyle olmaz diye . Ödewcekleri ödeyip kalani cekicem. Kartla ödeme yapmak istemiyorum duruma hakim olabilmek acisindan.
Bakalim duruma göre alisverisimdem arttirabilirsem ne güzel olur. Bol birikimli günler.
Ve aleykumselam canım hoşgeldinSelam Ben de geleyim araniza ☺
sene sonuna kadar , yaptigimiz kücük meblagali 4 ayri taksitimizi sifiirlamak istiyorum insallah. Bi gün oturup bi plan ve hasaplama yaptim. Temmuz sonu itibariyle kizim okula baslicagi icin Ana okuluna ödedigim miktari anaokulu devam ediyormus gibi düsünüp kenara atmak niyetim.
Son nur kac aydir esim mutfaga markete cok harciyor engel olamiyordum. Durumum vahim oldugunu görünce kendi dedi bi böyle olmaz diye . Ödewcekleri ödeyip kalani cekicem. Kartla ödeme yapmak istemiyorum duruma hakim olabilmek acisindan.
Bakalim duruma göre alisverisimdem arttirabilirsem ne güzel olur. Bol birikimli günler.
Hosgeldin... Kartla odeme yapildiginda kontrolu yitirenlerdenseniz, en akillicasi nakite donmek. Paraya dokunup, gorunce daha zor harcaniyor...Selam Ben de geleyim araniza ☺
Kumbara cuzdan veya cuzdan kumbara...Kagit paralari biriktirdigim eski bir cuzdan. Aklima eseni, aklima estigi kadarini koydum.CanTorun daha önce yazdığınız bir yazıda cüzdan kumbarası diye bir ifade kullanmıştınız. Cüdanda kalan parayı, ayrıca kumbaraya mı atıyorsunuz?
Ben de ay sonu cüzdanımda kalan tüm kağıt paraları açılmayan bir kumbaraya atıyorum. Öyle bir şey sandım:) Sizinki de güzelmiş:)Kumbara cuzdan veya cuzdan kumbara...Kagit paralari biriktirdigim eski bir cuzdan. Aklima eseni, aklima estigi kadarini koydum.
Oyle de yapmistim ama o dolana kadar paramin eridigini dusundum. Altina cevirmek daha mantikli geldi...Ben de ay sonu cüzdanımda kalan tüm kağıt paraları açılmayan bir kumbaraya atıyorum. Öyle bir şey sandım:) Sizinki de güzelmiş:)