Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Benim de yoktu ama bikac yıl önce oturdum dedim on yıldır çalışıyorum ve bu yerde bı şeyim yok.sinirim bozuldu ve birikime başladım.yine kurslar filan verdim, sınavlara katıldım.Kariyla birlikte 19 bin değerinde eurom olmuştu.cok keyifli oluyor ve kendini güvende güçlü hissediyorsun.Bir başlayınca belli bir noktaya gelince o alışkanlık kazanılıyor ve para harcamak istemiyorsun artık :) Ne kadar kar ettiğini takip etmek de çok zevkli mutlaka biriktir canım pes etme
Evet bu sefer pes etmek yok 💪benim de hesapta biraz altın var bende karını görünce şaşırıyorum gerçekten TL çok değer kaybetti 🙄

Ben de bı kirli çıkılara bir de birikimci hatunlara gittim geldim😁😁 Varyemez Varyemez bu konularda baya fikir sahibi elimizdekinin kıymetini bilelim dedim kendi kendime 😁ben birikim topiklerini kesfedeli bı yıl bile olmadı.Okurken çok keyif alıyorum neden geç keşfettim.
CanTorun CanTorun ikisi için de üzüldüm ya keşke eşleri tarafından kıymetleri bilinse her kadının kim yuvası bozulsun ister ki,Allah yardımcılari olsun

elecda elecda hoş geldin😍senin topik de benim hayatıma çok güzel noktalardan dokundu.Bu vesileyle ben de sana tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

X