- 15 Nisan 2017
- 13.289
- 15.686
Ben inşallah temmuzda 7 Gr hedefliyorum hesabını yaptımPeki kızlar Temmuzda başlayalım bildirime
Listeye katılmak isteyenleri belirleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben inşallah temmuzda 7 Gr hedefliyorum hesabını yaptımPeki kızlar Temmuzda başlayalım bildirime
Listeye katılmak isteyenleri belirleyelim
Muhteşem olur ablacımVaryemez bence temmuz ayindan itibaren birikimleri bildirelim...o zamana kadar topik de bir duzene oturur. ne dersin bilmem.
O halde hayirli olsun. Helalinden, bol ve bereketli birikimlere...Muhteşem olur ablacım
Amin amin inşaallah ablacımO halde hayirli olsun. Helalinden, bol ve bereketli birikimlere...
Evet bu sefer pes etmek yok benim de hesapta biraz altın var bende karını görünce şaşırıyorum gerçekten TL çok değer kaybettiBenim de yoktu ama bikac yıl önce oturdum dedim on yıldır çalışıyorum ve bu yerde bı şeyim yok.sinirim bozuldu ve birikime başladım.yine kurslar filan verdim, sınavlara katıldım.Kariyla birlikte 19 bin değerinde eurom olmuştu.cok keyifli oluyor ve kendini güvende güçlü hissediyorsun.Bir başlayınca belli bir noktaya gelince o alışkanlık kazanılıyor ve para harcamak istemiyorsun artık :) Ne kadar kar ettiğini takip etmek de çok zevkli mutlaka biriktir canım pes etme
Hoşgeldin canımHeelllooo
Hoşbuldum ablaHoşgeldin canım
Cennet kokulu nasıl?
Maşaallah Barekellah Allah'ım nazarlardan korusun MeleğimHoşbuldum abla
Cennet kokulunun kusmuğu bile mis kokuyor ya verene kurban
Siz nasılsınız herkes nasıl topikteki
Aminn bütün yavruları
Günaydın kızlar huzur dolu bir gün olsun
Gunaydin hanimlar...
GünaydınGünaydınlar, huzurumuz bol olsun, dolaşık işlerimiz yoluna girsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımBen de bı kirli çıkılara bir de birikimci hatunlara gittim geldim Varyemez bu konularda baya fikir sahibi elimizdekinin kıymetini bilelim dedim kendi kendime ben birikim topiklerini kesfedeli bı yıl bile olmadı.Okurken çok keyif alıyorum neden geç keşfettim.
CanTorun ikisi için de üzüldüm ya keşke eşleri tarafından kıymetleri bilinse her kadının kim yuvası bozulsun ister ki,Allah yardımcılari olsun
elecda hoş geldinsenin topik de benim hayatıma çok güzel noktalardan dokundu.Bu vesileyle ben de sana tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Hoş buldumBen de o konuya şimdi bir bakayım dedim ama bulamadım
Hoşgeldiniz bu arada
Hoş buldum canımelecda hoş geldin canım.