- 23 Ocak 2016
- 33.236
- 49.490
- 598
Olan olmuş artık geçmişe odaklanıp gelecekten çalmaya gerek yok bence kullan keyifle
Zaten farkındasın gereksiz harcama olduğunun. Bundan sonra frenlersin kendini
Sağolun kızlar dedikleriniz çok iyi geldi evvel ki gün de 188 tl artı 26 tl kredi kartı bayadır böyle yapmıyordum eşim de dedi iyice cıvkını çıkardın bu ara dediaedenli 'ye katılıyorum olan olmuş
Artık aldıklarını uzunca bir süre kullanmaya bundan sonra sıkı birikimci olmaya odaklanabilirsin
Yaparsın emin ol, bak ben buraya geldiğimden beri bişey alacaksam üç dört kere farklı zamanlarda düşünüyorum. Gerçekten lazım mı diye. Önceden alakasız alışverişlerim oluyordu benim deSağolun kızlar dedikleriniz çok iyi geldi evvel ki gün de 188 tl artı 26 tl kredi kartı bayadır böyle yapmıyordum eşim de dedi iyice cıvkını çıkardın bu ara dedibu topiğe katılıp yazarsam tasarruf yaparım inşallah
Ruhuna yatırım yaptın boşver bundan sonrasına bakSağol canım ama hiç bu kadar yaptığım yoktu üstelik minimalizme geçmiş biri olarak yaşam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak çok şey aldım hiç ihtiyacım yok iken
Ağzından bal damlıyor inan kiRuhuna yatırım yaptın boşver bundan sonrasına bak
İnşAllah ya motive ettiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah ben de tutumlu halime geri dönmek istiyorumYaparsın emin ol, bak ben buraya geldiğimden beri bişey alacaksam üç dört kere farklı zamanlarda düşünüyorum. Gerçekten lazım mı diye. Önceden alakasız alışverişlerim oluyordu benim dedediğim gibi önümüzdeki maçlara bakacağız
Bi de gelirinin bi kısmını kendine ayır mesela ortalama harcaman ne kadar olacak, hesapla. Kalanı bi yere bağla bu da önlüyor gereksiz masrafı
İyi yapmışsın ablacım dikkat et hasta olmaMerhaba kızlar bu aralar üst üste havalar kapalı olunca bugün evin içinde termometre 21 dereceyi gösterdi
Doğalgazı yaktım
Konya nasıl soğuk mu ?İyi yapmışsın ablacım dikkat et hasta olma
Mesajın bildirim araya kaynamış ablacım kusura bakma lütfenKonya nasıl soğuk mu ?
Çok şükür çok iyiyim canımSen nasılsın nasıl gidiyor
Afiyetle yiyin ablam, bereketli olsunBugün okul çıkışında pazara gittim
Şeftali kiraz çilek kabak bezelye kabak nane ve süt aldım 120 tl harcadım
Naneleri 5 bağ aldım kurutmak için
Sütü 10 lt aldım peynir yapmak için
Bezelye de 6 kilo civarında idi dondurucuya koymak için
Ohh baya güzel bi uğraş olmuş ne yediğini bilirsin en azındanÇok şükür çok iyiyim canım
Bugün evde kendime bir meşguliyet buldum peynir mayasıyla ne zamandır peynir mayalamak istiyordum
Pazara gidip 10 lt süt aldım şu an onu pastörize etme ve mayalama işiyle uğraşıyorum
Allah razı olsun canımAfiyetle yiyin ablam, bereketli olsun
Üzüldüm .Ohh baya güzel bi uğraş olmuş ne yediğini bilirsin en azındanben dün marketten oeynir aldım bozuk çıktı bi daha geri iadeye gittim
Bereketli olsun canımCanımVaryemez 1 Gr altın aldım bugün
Amin canım sağolAllah razı olsun canım
Üzüldüm .
Bereketli olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?