Amin ecmain ablacımAllah razı olsun canım
Üzülme kız spor oldu bana daÜzüldüm
Şaaahane görünüyor agız tadıyla yemek nasip olur inşallahPeynir etkinliğimden kareler en az 4 - 5 saat sonra dilimleyip tuzlayacağım 2 - 3 gün de o şekilde buzdolabında duracak sonra kabın içerisine yerleştirip peynir altı suyu ile buluşturacağım salamura olmak üzere
GünaydınSen nasılsın?
Kızın nişan hazırlıkları ne durumda ?
Allah kolaylıklar versin canım tatlı telaşelerGünaydın
Valla zaman var dedik hep netlestiremedik bir şeyleri
Stresli ve gergin, heyecan karışık durumlar
Ablam napıyon nasılsınAllah kolaylıklar versin canım tatlı telaşeler
Çok şükür iyiyim ben deİyiyim tatlım sen nasılsın?
Ne kilon var şekerim ?Çok şükür iyiyim ben de
Kilolarla uğraşıyoruz işte
Mezun olmaya 1 kg kaldı ablaNe kilon var şekerim ?
Şimdilik koruyorum kilo vermeye çalışmıyorumMezun olmaya 1 kg kaldı abla
Esasında şu an kendi açımdan fazla zayıfım ama 52.8 olunca spora ağırlık verip sağlıklı kilo alacağım
Senin nasıl gidiyo
Ve aleyküm selam canım nasılsın?Selam kızlar
SelamlarSelam kızlar
Bi süre korumak da lazımŞimdilik koruyorum kilo vermeye çalışmıyorum
Merhaba canımSelam kızlar
Evet canım ya sindire sindire süreçte ilerlemek istiyorum aç kalmadan açlık krizlerine girmedenBi süre korumak da lazım
Merhaba canım
Yoksunluk sendromuna girmeden hallediyorsun ne güzelEvet canım ya sindire sindire süreçte ilerlemek istiyorum aç kalmadan açlık krizlerine girmeden
Önümüzdeki günlerde günlük yiyecek miktarını biraz azaltıp arada detokslar yapmayı düşünüyorum nasipse
Verdiğim kiloyu ne zamandır koruyorum artık sanki diyete başlamış gibi bir disiplin altına almak kendimi 5 - 6 kilo daha verdim mi tamamdır bence
Beslenme günlüğü tuttuğum topikte paylaştığım yiyecek içeceklere baksana aç kalmam mümkün mü ?Yoksunluk sendromuna girmeden hallediyorsun ne güzel
Dün ben YouTube yemek hikayelerinden çıkmadım resmen
Yakışıklı öğünlerle kalınmıyor tabii aç, yavaş yavaş sindirerek gidiyorsunsenBeslenme günlüğü tuttuğum topikte paylaştığım yiyecek içeceklere baksana aç kalmam mümkün mü ?
Sen gelinlik giyeceksin tabiYakışıklı öğünlerle kalınmıyor tabii aç, yavaş yavaş sindirerek gidiyorsunsen
Bizim acelemiz var
Allah yardımcısı olsun emeklerinin karşılığını almasını diliyorumYarın kızım üniversite sınavına girecek inşallah,
Heyecanlıyız ve de stresli...
Sizde durumlar nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?