• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar 😍

Bugün maaş günü geçen haftadan kredi kartı borcumu ve faturaları ödemiştim

Maaşımı olduğu gibi birikime attım
Bir müddet tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum önümde bir takım işler var binaya asansör yaptıralım derlerse altın alıp bozdurmak istemiyorum şu an yüksek fiyattan
Asansör işi olmazsa da sonbahara doğru altın fiyatlarında gerileme olursa topluca altına çeviririm tl yi nasipse hayırlısı artık 🙂
Merhaba abla😍
Bereketli olsun😘

Varyemez Varyemez bereketli olsun canım 😉
Ben gidecekleri gönderdim kalanların hesabını henüz yapmadım yoğun bir gün yapınca yazacağım inşallah.1 Gr bile olsa alırım bu ay netlestireyim de😊
Niloyatospikk Niloyatospikk hoşgeldin 🤩

Benim de maaş yattı bugün, kredi kartına yatırdım bir miktar. Kalan kısımla da hisse senedim vardı elimde ona ekleme yaptım.🥰

Ben gidecekleri gönderdim kalanların hesabını henüz yapmadım yoğun bir gün yapınca yazacağım inşallah.1 Gr bile olsa alırım bu ay netlestireyim de😊
Allah razı olsun canım
Maaşın bereketli olsun 🥰
Benim de maaş yattı bugün, kredi kartına yatırdım bir miktar. Kalan kısımla da hisse senedim vardı elimde ona ekleme yaptım.🥰
Bereketli olsun canım 🥰

Hoşbuldum bugünki aldıklarımı yazmak istemedim motivasyonum düşecek diye ben de bundan sonra tasarruf yapmak istiyorum aslında bayadır yapıyordum da ne olduysa şu tam açılmada alışverişe çıktım olan oldu

Hoşbuldum bugünki aldıklarımı yazmak istemedim motivasyonum düşecek diye ben de bundan sonra tasarruf yapmak istiyorum aslında bayadır yapıyordum da ne olduysa şu tam açılmada alışverişe çıktım olan oldu
Uzun süre alışveriş yapmayınca insan kendini kaybediyor bazen
Olan olmuş artık önümüzdeki maçlara bakalım🥰

Hımm güle güle güzel günlerde kullan canım
Bazen arada öyle şeyler olur önemli olan alışkanlık haline dönüşmesin 😊
Sağol canım ama hiç bu kadar yaptığım yoktu üstelik minimalizme geçmiş biri olarak yaşam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak çok şey aldım hiç ihtiyacım yok iken

Çok moralim bozuk ya aşırı abarttım bikaç gündür bayadır böyle birşey yapmıyordum
Olan olmuş artık geçmişe odaklanıp gelecekten çalmaya gerek yok bence kullan keyifle 🥰
Zaten farkındasın gereksiz harcama olduğunun. Bundan sonra frenlersin kendini😍

Sağol canım ama hiç bu kadar yaptığım yoktu üstelik minimalizme geçmiş biri olarak yaşam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak çok şey aldım hiç ihtiyacım yok iken
aedenli aedenli 'ye katılıyorum olan olmuş
Artık aldıklarını uzunca bir süre kullanmaya bundan sonra sıkı birikimci olmaya odaklanabilirsin😉🥰

Back