• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah razı olsun canım 🤗
Amin ecmain ablacım 🥰
Üzülme kız spor oldu bana da 🤣
Peynir etkinliğimden kareler en az 4 - 5 saat sonra dilimleyip tuzlayacağım 2 - 3 gün de o şekilde buzdolabında duracak sonra kabın içerisine yerleştirip peynir altı suyu ile buluşturacağım salamura olmak üzere 😊
Şaaahane görünüyor agız tadıyla yemek nasip olur inşallah🥰🥰

Bi süre korumak da lazım 🥰

Merhaba canım🥰
Evet canım ya sindire sindire süreçte ilerlemek istiyorum aç kalmadan açlık krizlerine girmeden

Önümüzdeki günlerde günlük yiyecek miktarını biraz azaltıp arada detokslar yapmayı düşünüyorum nasipse

Verdiğim kiloyu ne zamandır koruyorum artık sanki diyete başlamış gibi bir disiplin altına almak kendimi 5 - 6 kilo daha verdim mi tamamdır bence 😉

Evet canım ya sindire sindire süreçte ilerlemek istiyorum aç kalmadan açlık krizlerine girmeden

Önümüzdeki günlerde günlük yiyecek miktarını biraz azaltıp arada detokslar yapmayı düşünüyorum nasipse

Verdiğim kiloyu ne zamandır koruyorum artık sanki diyete başlamış gibi bir disiplin altına almak kendimi 5 - 6 kilo daha verdim mi tamamdır bence 😉
Yoksunluk sendromuna girmeden hallediyorsun ne güzel
Dün ben YouTube yemek hikayelerinden çıkmadım resmen🤣🤣

Back