Merhaba ablaMerhaba hanımlar
Bugün maaş günü geçen haftadan kredi kartı borcumu ve faturaları ödemiştim
Maaşımı olduğu gibi birikime attım
Bir müddet tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum önümde bir takım işler var binaya asansör yaptıralım derlerse altın alıp bozdurmak istemiyorum şu an yüksek fiyattan
Asansör işi olmazsa da sonbahara doğru altın fiyatlarında gerileme olursa topluca altına çeviririm tl yi nasipse hayırlısı artık
Allah razı olsun canımMerhaba abla
Bereketli olsun
Hoşgeldin canımBüyük yatırım istemiyorum elimdekiler gitmese yetecek topiğin faydası oluyor mu acil katılmam lazım
HoşbuldumHoşgeldin canım
Hoşbuldumbugünü yazmasam baya bi israf yaptım yarından itibaren tasarrufa geçeyim
Allah razı olsun canımVaryemez bereketli olsun canım
Ben gidecekleri gönderdim kalanların hesabını henüz yapmadım yoğun bir gün yapınca yazacağım inşallah.1 Gr bile olsa alırım bu ay netlestireyim de
Niloyatospikk hoşgeldin
Bereketli olsun canımBenim de maaş yattı bugün, kredi kartına yatırdım bir miktar. Kalan kısımla da hisse senedim vardı elimde ona ekleme yaptım.
Amin inşallah hepimizinAllah razı olsun canım
Maaşın bereketli olsun
Bereketli olsun canım
Amin ecmain inşallahBereketli olsun canım
Hoşbuldum bugünki aldıklarımı yazmak istemedim motivasyonum düşecek diye ben de bundan sonra tasarruf yapmak istiyorum aslında bayadır yapıyordum da ne olduysa şu tam açılmada alışverişe çıktım olan olduVaryemez bereketli olsun canım
Ben gidecekleri gönderdim kalanların hesabını henüz yapmadım yoğun bir gün yapınca yazacağım inşallah.1 Gr bile olsa alırım bu ay netlestireyim de
Niloyatospikk hoşgeldin
Uzun süre alışveriş yapmayınca insan kendini kaybediyor bazenHoşbuldum bugünki aldıklarımı yazmak istemedim motivasyonum düşecek diye ben de bundan sonra tasarruf yapmak istiyorum aslında bayadır yapıyordum da ne olduysa şu tam açılmada alışverişe çıktım olan oldu
Neler aldın mesela ?Hoşbuldum bugünki aldıklarımı yazmak istemedim motivasyonum düşecek diye ben de bundan sonra tasarruf yapmak istiyorum aslında bayadır yapıyordum da ne olduysa şu tam açılmada alışverişe çıktım olan oldu
Hiç ihtiyacım yokken 140 TL ayakkabı aldım dünden beri harcadığım para 400 TLNeler aldın mesela ?
Çok moralim bozuk ya aşırı abarttım bikaç gündür bayadır böyle birşey yapmıyordumUzun süre alışveriş yapmayınca insan kendini kaybediyor bazen
Olan olmuş artık önümüzdeki maçlara bakalım
Hımm güle güle güzel günlerde kullan canımHiç ihtiyacım yokken 140 TL ayakkabı aldım dünden beri harcadığım para 400 TL
Sağol canım ama hiç bu kadar yaptığım yoktu üstelik minimalizme geçmiş biri olarak yaşam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak çok şey aldım hiç ihtiyacım yok ikenHımm güle güle güzel günlerde kullan canım
Bazen arada öyle şeyler olur önemli olan alışkanlık haline dönüşmesin
Olan olmuş artık geçmişe odaklanıp gelecekten çalmaya gerek yok bence kullan keyifleÇok moralim bozuk ya aşırı abarttım bikaç gündür bayadır böyle birşey yapmıyordum
Sağol canım ama hiç bu kadar yaptığım yoktu üstelik minimalizme geçmiş biri olarak yaşam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak çok şey aldım hiç ihtiyacım yok iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?