Günaydın hayırlı cumalar ablacım ve kıymetli tropik misafirleriGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Pazartesi günü ayrıldım canımGünaydın hayırlı cumalar ablacım ve kıymetli tropik misafirleri
Takımdan ayrılmışsın dün gördüm bi sorun yoktur inşallah?
Gözünüz aydın ablacım Allah sağlıkla kavuştursun inşaallahGünaydınlar efendim.
Şehir dışından ablam geliyor bugün.
Hatta zili çaldı, çalacak.
Anacığım heyecanla bekliyor.
Koca kızını 1.5 yıldır görmedi...
Hakkında hayırlısı olsun ablacım seni orda görmek iyi geliyordu bana ve çoğu arkadasa. Aranızda yaşananları okumadım bu hafta yoğunum geçmişe bakamıyorum kal gündür. Sen bu kararı alırken zaten her yönüyle düşünmüşsündür ve kararın sana mutluluk getirmiş daha ne olsun. Bireysel farklılıklar hayatım her alanında mevcut saygı duymak lazım kötü niyetli değildir eminim iki taraf da ama böylesi daha hayırlı demek kiPazartesi günü ayrıldım canım
Benim beslenme tarzım takımdakilere uymadı kendi beslenme tarzıma göre hedefim olan haftalık 300 500 gr civarında kiloyu zaten veriyordum hem de aç kalmadan
Karnım tok ruhum tok tıkır tıkır baya da kilo veriyordum
Ama bazıları beslenme tarzıma sürekli hadsizce müdahale edip durdu bence o tip terbiyesizliklere çok bile dayandım
Bin kere söylediğim halde tutturmuşlar takım yarışı tamam eyvallah ama sağlığımı kaybetmeden bu şekilde devam etmek bana iyi geliyor siz cuma günleri tartıdaki benden gelecek sonuca bakın diyorum ısrarla kendileri gibi beslenmeyi telkin ettiler
Nihayetinde bundan 4 hafta önce bazılarının gönlü olsun diye beslenme düzenimi değiştirdim çöpe giden 2 hafta oldu
Ben onlara söyledim kendime göre bir düzenim var bunun dışına çıkmak beni hemen etkiler toplaması zaman alır diye ( yeme içme uyku aktivite vs )
Madem takım yarışması ise kendini gözlemlemiş ve size bunu ifade eden biri var karşınızda niye dinlemiyorsunuz değil mi ?
Hayır efendim illa kendileri gibi davranmaya zorluyorlar takım yarışması diye
Ben hızlıca kilo verip sonra da verilen kiloları geri alıp sürekli gel gitler yaşayarak deyim yerindeyse havanda su dövmek istemiyorum
Acelem yok arkamdan atlı kovalamıyor kendime 1 yılda fazlalıklarımdan kurtulmak için süre tanımışım
Amacım sağlıklı bir şekilde dengeli beslenerek fazlalıklarımdan 1 yılda kurtulmak bu kadar basit
Ve kendimi yeterince net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum orada
Ama bal gibi de anladıkları halde anlamamaya odaklandılar
Ben de hiç derdimi insanlara anlatmaya çalışmamayı tercih ettim
40 yaşından sonra hayata genel bakışım bu yönde nerede olursa olsun
Insanlar arası saygıya hep öncelik verdim ama en çok da saygısız bencil insanlarla imtihan oldum
Son durum kararımdan çok memnunum
mutlu ve de huzurluyum en önemlisi de bunlar .
Yaaaa yerim ben onu nanaklarından sıktırırımGünaydınlar efendim.
Şehir dışından ablam geliyor bugün.
Hatta zili çaldı, çalacak.
Anacığım heyecanla bekliyor.
Koca kızını 1.5 yıldır görmedi...
Canım benim sağolasınHakkında hayırlısı olsun ablacım seni orda görmek iyi geliyordu bana ve çoğu arkadasa. Aranızda yaşananları okumadım bu hafta yoğunum geçmişe bakamıyorum kal gündür. Sen bu kararı alırken zaten her yönüyle düşünmüşsündür ve kararın sana mutluluk getirmiş daha ne olsun. Bireysel farklılıklar hayatım her alanında mevcut saygı duymak lazım kötü niyetli değildir eminim iki taraf da ama böylesi daha hayırlı demek kiyakışıklı menülerden mahrum kaldık desene
Nerde nerde bakimCanım benim sağolasın
Ben yakışıklı menülerimi beslenme günlüğüme koyuyorum orada bulabilirsin
Nerde nerde bakim
Aldıklarını güle güzel günlerde kullan canımIyi geceler kizlar
Bugün kendime 600tl lik mini bir alışveriş yaptım 2 pantolon 3 tunik ve 2 uzun tişört aldım gomleklerin altına giymek için. Aslında bu yoktu içimden geldi
Hep şıkır şıkır giyinmeyi severim bu sefer spor biseyler aldım bol pantolonlar ve keten tuniklerumarım pişman olmam
Cocuklar icin din bilgisi öğrenebilecekleri yaz okuluna bakiyorum minimum 1000tl tutar 2si için.
Günaydın ablaGünaydın şekerler...
Tesekkur ederim ablacimAldıklarını güle güzel günlerde kullan canım
Güle güle kullanIyi geceler kizlar
Bugün kendime 600tl lik mini bir alışveriş yaptım 2 pantolon 3 tunik ve 2 uzun tişört aldım gomleklerin altına giymek için. Aslında bu yoktu içimden geldi
Hep şıkır şıkır giyinmeyi severim bu sefer spor biseyler aldım bol pantolonlar ve keten tuniklerumarım pişman olmam
Cocuklar icin din bilgisi öğrenebilecekleri yaz okuluna bakiyorum minimum 1000tl tutar 2si için.
Tesekkur ederimGüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?