• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah kabul etsin arkadaşım. Menün de çok güzelmiş. Bu aralar hiç yemek yapasım gelmiyor benim ancak şöyle salçalı bir tencere yemeği çekiyor canım :) ne yapsam bilemedim. Oruçlu iken hevesle istekle kurulan sofraların tadı da çok başka, heyecanı da. Bu sebeple Ramazan ayını çok seviyorum. Bir de oruçlu olunca yaşamın bi anlamı var , yemeğin bir anlamı var ' geliyor bana. Daha amaçlı daha kıymetli geliyor sofralar.
Allah razı olsun canım benim çok çoookkkk teşekkür ederim 😘🤗🌺
Allah nasip etsin de hep oruç tutayım istiyorum
Hayırlısı Inşaallah
Allah nasip etsin sağlıkla huzurla

Kuzum iyi çok şükür ama bugün bende başladı, her yerim ağırıyor… 😭
Allah acil şifalar versin versin canım
Ahhh yanımda olacaktın senin hastalığa benim bugünkü işkembe çorbası sıcak sıcak bir de sarımsaklı sirkeli ne iyi gelirdi 😘

Bizim buraların deyimiyle üzgünlüğünü alıverirdi

Ahhh yanımda olacaktın senin hastalığa benim bugünkü işkembe çorbası sıcak sıcak bir de sarımsaklı sirkeli ne iyi gelirdi 😘

Arabaşı onun ilacı ablacım 🤣
Münir özkul ile Adile naşitin sahnesi geldi aklıma
Limon /sirke 🤣🤣🤣

Allah razı olsun canım benim 🥰

Kelle paça, arabaşı tamam da işkembe yiyebilir miyim bilemiyorum 🫢

Her yerim ağrıyor ve ben yoldayım, küçük oğlumun yemekli semineri var, bir an önce eve gidip yatmak istiyorum, tabi bu ağrılarla uyuyabilirsem 😭
Eve gidince nane limon kaynat bi de parol varsa ibucoldC iç yat inşallah sabaha daha iyi olursun canım benim 🥺

Back