Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kendime bol yesillikli guzel bir kahvalti hazirladim, yedim. Ardindan kallavi fincanda kahve keyfi...
Bugun evi biraz temizliyeyim diyorum da, sicaktan gozum almiyor.
Her yaz cikardi ama, bu yaz isilikler basima bela oldu.
Kizim da dun aksam sag salim dondu cok sukur...
Aksam annem corba vardi onu icti, doydum dedi...
Ben de yogurtla ekmek yedim, canim istemedi.
Yemekler bu aksama kaldi...

Annem evden pek cikamadigi icin, gonlu olsun diye asure ayinda iki kere akrabalari toplardim. Kendi evindeyken onun evine, sonrasinda bize...
Bir kere anne tarafi, bir kere baba tarafi...
Hastaligimda bile hallettim hep. Gencler servisi ve apartman ici dagitmayi, sonrasinda evi toparlamayi yaptilar sag olsunlar...
Bu sene olmaz.
Iyice yalnizlasiyoruz.
Ben de yapip dukkana gondereyim, gelene gidene ikram etsinler diyorum.
Nasip...

Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah

Ben de dünkü pişilerin yanına acılı menemen yaptım kahvaltıya peynir zeytin bal bir yaş incir çay tamamdır dedim

Ben de dünkü pişileri yanında domates ve üçgen peynirle A101 çalışanlarına götürdüm
Nasipse aşureyi de komşularıma ve a101 elemanlarına veririm

Haftalık 500 TL bayağı fazla bize,siz kaç kişilik ailesiniz bilmiyorum da...
Bu arada okul açılmayinca ek ders olmayacak mı haber takip edemiyorum bu ara..ek ders olmazsa napariz

Ek ders 1800 nasıl oluyor ki canım,benim 5 hafta olan ay 1290+nöbet ile Max 1500 e yuvarlayayim.Ben mi hatalı hesap yapıyorum.Branssin sanırım branşta farkediyor mu o kadar ya

Haftalık 500 TL bayağı fazla bize,siz kaç kişilik ailesiniz bilmiyorum da...
Bu arada okul açılmayinca ek ders olmayacak mı haber takip edemiyorum bu ara..ek ders olmazsa napariz
Bence ekders olacak ,haftaya falan ders programları belli olur zaten,canlı ders ve ebadan ders takipleri için vs .

Tabi bu benim fikrim

Bence ekders olacak ,haftaya falan ders programları belli olur zaten,canlı ders ve ebadan ders takipleri için vs .

Tabi bu benim fikrim
İnşallah ya.Uzaktan ya da yüz yüze bir şekilde çalışacağız ne de olsa.Benim 1.sinif..Birlerle uzaktan nasıl olacaksa artık

Ek ders 1800 nasıl oluyor ki canım,benim 5 hafta olan ay 1290+nöbet ile Max 1500 e yuvarlayayim.Ben mi hatalı hesap yapıyorum.Branssin sanırım branşta farkediyor mu o kadar ya
Haftasonu kurs vs olursa miktar o kadar olabiliyor canım benim ekdersim 500 u geçmiyor ama kurs falan vardır muhtemelen onda

Haftasonu kurs vs olursa miktar o kadar olabiliyor canım benim ekdersim 500 u geçmiyor ama kurs falan vardır muhtemelen onda
O zaman başka tabi.. pandemi öncesi benim de iki ayrı kursum vardı kurs başına 700 du.
Çıplak ek ders +nöbet sandım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…