Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Aynen canım ki kaç yıllık öğretmen o da haftaici haftasonu ful çalışınca ancak oluyor,yoksa nerdee
Maaş miktarı da benden bayağı farklı Allah bereket versin Varyemez Varyemez ben 15 yıllığım.Allah sağlık ve huzurla emeklilikleri de görmek nasip etsin

Son düzenleme:
Haftalık 500 TL bayağı fazla bize,siz kaç kişilik ailesiniz bilmiyorum da...
Bu arada okul açılmayinca ek ders olmayacak mı haber takip edemiyorum bu ara..ek ders olmazsa napariz
Bilmiyorum ki her ihtimali düşünmek istiyorum valla iki çocuk var işte şu ana kadar annemle babamda bizdeydi hep altı kişi idik 500 az oluyordu bazen bu her ihtimale karşı koyduğum limit artarsa artani altına :KK75:

Ek ders olursa komple kendimiz için olan birikime atacağım inslalah çocuklar okula başlayana kadar
Onlar başlarsa 1500 okula ödüyoruz
İnşallah ödenir, ödenirse ben de yok sayıp maaştan ayirdigim birikim miktarının üzerine ek yaparım

Haftasonu kurs vs olursa miktar o kadar olabiliyor canım benim ekdersim 500 u geçmiyor ama kurs falan vardır muhtemelen onda
O zaman başka tabi.. pandemi öncesi benim de iki ayrı kursum vardı kurs başına 700 du.
Çıplak ek ders +nöbet sandım da
Dışarda işlerim vardı ayrıntılı yazamadım
Branş öğretmeniyim başka zümrem yok bazı yıllar haftada 25 bazen 28 saat dersim oluyor
Hafta içi ve haftasonu kursları oluyor bu sene Hafta sonu kursu almamıştım
Ama gene de 1700 1800 arası ekders aldım

Hafta sonu kurs veren bir başka branştan arkadaş 2300 tlden fazla ekders alıyordu

Ek gösterge 3000 1. derecenin 2 . Kademesindeyim
Maaşım 4900 küsurdu temmuzda 5200 civarı oldu ama vergi dilimine girdim

Selam kızlar
Ped ve bulaşık kurulama bezi 18tl
Eczanede 31tl
Dondurma 22.50tl
Harcadım,
80tl ye yakın kaldı cüzdanımda stokluk alayım diyorum yarın
A101 de ped, pamuk, konserve mısır indirimi gördüm, uğrayayım varsa alayım sıfırlasın param
Maaş yatar nasıl olsa yeni haftaya başlarım inş

Selam kızlar
Ped ve bulaşık kurulama bezi 18tl
Eczanede 31tl
Dondurma 22.50tl
Harcadım,
80tl ye yakın kaldı cüzdanımda stokluk alayım diyorum yarın
A101 de ped, pamuk, konserve mısır indirimi gördüm, uğrayayım varsa alayım sıfırlasın param
Maaş yatar nasıl olsa yeni haftaya başlarım inş
Aldıkların bereketli olsun canım 🙂

X