Aa senin nasıl olacak hakikatenİnşallah ya.Uzaktan ya da yüz yüze bir şekilde çalışacağız ne de olsa.Benim 1.sinif..Birlerle uzaktan nasıl olacaksa artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa senin nasıl olacak hakikatenİnşallah ya.Uzaktan ya da yüz yüze bir şekilde çalışacağız ne de olsa.Benim 1.sinif..Birlerle uzaktan nasıl olacaksa artık
Dün bir arkadaşla konuştum,o da birinci sinif.. 1.4.8.12.siniflar 21 eylülde yüz yüze eğitim diğerleri uzaktan olacakmış dediAa senin nasıl olacak hakikaten ☹
Ben haber i bende duydum mantıklı aslındaDün bir arkadaşla konuştum,o da birinci sinif.. 1.4.8.12.siniflar 21 eylülde yüz yüze eğitim diğerleri uzaktan olacakmış dedi
Ben öyle olmasını tercih ederim.Birlerle okulda olmak istiyorumBen haber i bende duydum mantıklı aslında
Kurs verince oluyor hafta içi hafta sonuEk ders 1800 nasıl oluyor ki canım,benim 5 hafta olan ay 1290+nöbet ile Max 1500 e yuvarlayayim.Ben mi hatalı hesap yapıyorum.Branssin sanırım branşta farkediyor mu o kadar ya
Öyle olabiliyor canım evet.Sadece ek ders zannedenler öğretmenler 7000 kazanıyor sanabilirlerdiKurs verince oluyor hafta içi hafta sonu
Aynen canım ki kaç yıllık öğretmen o da haftaici haftasonu ful çalışınca ancak oluyor,yoksa nerdeeÖyle olabiliyor canım evet.Sadece ek ders zannedenler öğretmenler 7000 kazanıyor sanabilirlerdi
Maaş miktarı da benden bayağı farklı Allah bereket versin Varyemez ben 15 yıllığım.Allah sağlık ve huzurla emeklilikleri de görmek nasip etsinAynen canım ki kaç yıllık öğretmen o da haftaici haftasonu ful çalışınca ancak oluyor,yoksa nerdee
Bilmiyorum ki her ihtimali düşünmek istiyorum valla iki çocuk var işte şu ana kadar annemle babamda bizdeydi hep altı kişi idik 500 az oluyordu bazen bu her ihtimale karşı koyduğum limit artarsa artani altınaHaftalık 500 TL bayağı fazla bize,siz kaç kişilik ailesiniz bilmiyorum da...
Bu arada okul açılmayinca ek ders olmayacak mı haber takip edemiyorum bu ara..ek ders olmazsa napariz
İnşallah ödenir, ödenirse ben de yok sayıp maaştan ayirdigim birikim miktarının üzerine ek yaparımEk ders olursa komple kendimiz için olan birikime atacağım inslalah çocuklar okula başlayana kadar
Onlar başlarsa 1500 okula ödüyoruz
Haftasonu kurs vs olursa miktar o kadar olabiliyor canım benim ekdersim 500 u geçmiyor ama kurs falan vardır muhtemelen onda
Dışarda işlerim vardı ayrıntılı yazamadımO zaman başka tabi.. pandemi öncesi benim de iki ayrı kursum vardı kurs başına 700 du.
Çıplak ek ders +nöbet sandım da
İnşallahİnşallah ödenir, ödenirse ben de yok sayıp maaştan ayirdigim birikim miktarının üzerine ek yaparım
Bereket olsun.Bugün pazara gittim hanımlar
115 lira gitti
Bereketli olsun afiyetle yiyinBugün pazara gittim hanımlar
115 lira gitti
Aldıkların bereketli olsun canımSelam kızlar
Ped ve bulaşık kurulama bezi 18tl
Eczanede 31tl
Dondurma 22.50tl
Harcadım,
80tl ye yakın kaldı cüzdanımda stokluk alayım diyorum yarın
A101 de ped, pamuk, konserve mısır indirimi gördüm, uğrayayım varsa alayım sıfırlasın param
Maaş yatar nasıl olsa yeni haftaya başlarım inş