Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

137.41 tl lik alışveriş yaptım geldim

Bu alışverişin içinde 2 kg lık torku kaşar var 1.5 kilosunu dondurucuya atarım
2 kilosu 59.95
Normalde kaşarların kilosu 34 ile 42 tl aralığında idi
2 tane yine 1.25 lik yağ aldım.

Yani demem o ki bu alışverişin 65 tl si stok malzeme

Çok mantıklı canım ben de takip edeyim lt işi ayçiçek yağını. Pirinç bilemiyorum ama yağ alırım gıda stoğu icin

Çok mantıklı canım ben de takip edeyim lt işi ayçiçek yağını. Pirinç bilemiyorum ama yağ alırım gıda stoğu icin
Pirinci böceklenme sorunu yaşasam bu kadar alamam
Sorun olmayıp aldım için de normalde kilosunu yaklaşık 11 tl ye aldığım ürün 6 tl ye geliyor bence iyi fiyat

Yarın pazardan sadece acı biber ve taze fasulye ihtiyacım var o da kış hazırlığı için.

Geçen salı günü aldığım herşey neredeyse olduğu gibi duruyor
Evde patates soğan olduğu halde a 101 de kilosu soğanın 1.25 tl patatesin 1.5 tl olduğu için yine aldım

Selam kızlar
Sabah sabah epey harcama yaptım
Ivır zıvır, dışardan yemek (akrabam yeni eve tasinacak onun için temizlik malzemesi vs)
100tl
Köfte hazırladım, az sonra pişireceğim
Patates dahil evde pek bir şey yok, yarını bekliyorum

Merhaba canım nasılsın ?
Kolay gelsin afiyet olsun

Ne olsun iyi şükür
Arkadaşın annesi merdivenden düşmüş ölmüş, otopsi sonrası defnedilecek, haber bekliyoruz, gideceğiz
Sen nasılsın
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin
Arkadaşına da sabırlar versin
Hayat işte nerede ne zaman ne şekilde ölümün geleceğini bilmeden yaşıyoruz
Allah hepimize hayırlı ömür imanlı ölüm versin

Dolaptaki patlıcanların bir kısmını yine balkona kurumaya bıraktım

Akşam menüsü için yapmayı düşündüklerim

Patlıcan ,kabak ve patatesten oluşan türlü
Tavuk incik
Komposto
Yoğurt

Pirinci böceklenme sorunu yaşasam bu kadar alamam
Sorun olmayıp aldım için de normalde kilosunu yaklaşık 11 tl ye aldığım ürün 6 tl ye geliyor bence iyi fiyat
Kesinlikle çok iyi fiyat.. annem 5 kg lik pirinç getirmişti içinden böcek çıkmıştı ondan tiksindim ama buzdolabında saklarsam bişey olmaz herhalde

Israrı sevmem
Ne yaptın merak ettim
Mesafe iyidir bence de
Malesef gittim. Çok aradı çünkü. Yemek hazır da sizinle içinde yaptım yediğimi söyledim ama israra dayanmak da ayrı zor. Gittik. Gerçekten evde ben çok yediğim için yiyemedim. Eşim yemek yedi. Çay içtik sonra eve geldim.

Yaklaşık 1 saat önce yemek pişirmek için mutfağa girdim yine sular yok çok şükür şimdi gelmiş

Benim B planını devreye koydum

İncikleri düdüklü tencerede pişiyorum
Makarna haşlıyorum bir taraftan
Bir de kabak kızartıyorum
Komposto
Yoğurt tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…