Çok mantıklı canım ben de takip edeyim lt işi ayçiçek yağını. Pirinç bilemiyorum ama yağ alırım gıda stoğu icinMerhaba canım
Yağı 5 ya da 10 lt indirimde yakaladığımda alıyorum.
yağda litre fiyatını 8 tl nin altında yakalamaya çalışıyorum
Aylar önce 10 lt lik yağ almıştım 73 tl ye
Yeni açtım sayılır.
Bu aldıklarım a 101 de 10 tl nin üzerine alışveriş kampanyasından 1.25 lt 17.95 ten 9.95 tl ye satılıyor litresi 7.96 tl ye geliyor.
Pirinç geçen aylarda 5 kilo almıştım ondan 2 kg lik bir kap içinde var.
Biraz anneme de vermiştim
Böceklenme sorunu yaşamadığım için yine 5 kiloluk aldım kilosu 6 tl ye geldi
Pirinci böceklenme sorunu yaşasam bu kadar alamamÇok mantıklı canım ben de takip edeyim lt işi ayçiçek yağını. Pirinç bilemiyorum ama yağ alırım gıda stoğu icin
Merhaba canım nasılsın ?Selam kızlar
Sabah sabah epey harcama yaptım
Ivır zıvır, dışardan yemek (akrabam yeni eve tasinacak onun için temizlik malzemesi vs)
100tl
Köfte hazırladım, az sonra pişireceğim
Patates dahil evde pek bir şey yok, yarını bekliyorum
Ne olsun iyi şükürMerhaba canım nasılsın ?
Kolay gelsin afiyet olsun
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesinNe olsun iyi şükür
Arkadaşın annesi merdivenden düşmüş ölmüş, otopsi sonrası defnedilecek, haber bekliyoruz, gideceğiz
Sen nasılsın
Amin inşallah canımAllah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin
Arkadaşına da sabırlar versin
Hayat işte nerede ne zaman ne şekilde ölümün geleceğini bilmeden yaşıyoruz
Allah hepimize hayırlı ömür imanlı ölüm versin
Kesinlikle çok iyi fiyat.. annem 5 kg lik pirinç getirmişti içinden böcek çıkmıştı ondan tiksindim ama buzdolabında saklarsam bişey olmaz herhaldePirinci böceklenme sorunu yaşasam bu kadar alamam
Sorun olmayıp aldım için de normalde kilosunu yaklaşık 11 tl ye aldığım ürün 6 tl ye geliyor bence iyi fiyat
Malesef gittim. Çok aradı çünkü. Yemek hazır da sizinle içinde yaptım yediğimi söyledim ama israra dayanmak da ayrı zor. Gittik. Gerçekten evde ben çok yediğim için yiyemedim. Eşim yemek yedi. Çay içtik sonra eve geldim.Israrı sevmem
Ne yaptın merak ettim
Mesafe iyidir bence de
Ben kaçırdım sanırım,kim vefat ettiAfiyet olsun :)
Cenaze evinden şimdi geldik, yol sarstı sersem gibiyim, midemi tutsun diye ekmek atıştırdım sadece
Bereketli olsun canım.Cüzdan kumbaraya 150 tl koydum Allah bereket versin