Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın,
Vaka sayısı il dışı gelişler nedeniyle arttı, artıyor,pandemi hastanesi dolu şuan, odalarda çift kişi yatırmaya başlandı,
Akraba ziyareti yapmıyoruz bu bayramda
Kalkıp çiçekleri sulamalıyım, çamaşır yıkamalı, kahvaltı hazırlamalıyım,
Ekmek kızartıp, birazını da yumurtalı zorla yapayım, bayatlar bitsin,
Lahmacun içi hazırlayayım öğle için de,

Günaydın. KV karın mumbar yapmış bizi çağırdı. Gitmek de istemiyorum. Uzun süre konuşmuyordum. Barıştıktan sonra çok sıkı olmak istemiyorum, mesafeli olmak hep daha iyi. Ama acayip ısrar ediyor. Gelemem dedim işlerim çok eşim için o gelir isterse dedim ama biliyorum arayacak sık sık. Bakalım ne yapabilirim.

Israrı sevmem
Ne yaptın merak ettim
Mesafe iyidir bence de

Hava serinledi balkona çıktım
Kadının biri kurt köpeğiyle a101 e girdi
Bana süt getiren çocuğa telefon açtım durumu anlattım çocuğa buradaki arkadaşlarını arattırdım hemen dışarı çıkardılar kadını köpeği

Memlekete geldiğimden bu yana 185 TL ile birkaç eksik aldım,eksiye düşmüştüm onu kapattım,195 TL kaldı.Haftaya sınav ücreti gelirse süper olcak.Biraz kalabaligiz,kız kardeşim yegenlerim var,erkek kardesimin bebeği var gelinimize ihtiyaç alsın diye bir miktar para vermek istiyorum,komşu akrabalardan da yeni doğum yapanlar var hepsine biseyler yapmam gerekiyor ne zaman ne yapacağım bakalim

Dün 13.25 tl harcadım
Bugün harcama yapmadım

Vermem gereken kişilere verdiğim bayram harçlıkları ve de bazı alıp götürdüğüm şeyler sayılmaz çünkü onları kendime ayırdığım harçlıktan hallediyorum

Kızlar doğal taşlardan kullanan var mı aranızda ya da çevrenizde alternatif tıp gereci olarak?
Tabiki şifa Allah'tan Rabbimin yarattığı diğer şeyleri sağlığımız için nasıl kullanıyorsak taşları da o şekilde kullanabiliriz diye düşündüm.

Geçen hafta toplam 263.60 tl harcadım

Açılımı şu şekilde;

1 -haftalık mutfak harcaması 125.15 tl

2-stok 128.45 tl ( 5 kilo pirinç, 32 li tuvalet kağıdı, 12li kağıt havlu, tahin ,1.25 lt ×5 adet ayçiçek yağı)

3- Kış hazırlığı 10 tl

Canim iki seyi merak ettim :
1.aycicek yağını az az 5 adet almak yerine neden 5 lt 10 lt fln almadin öyle daha ucuz olmaz mi ?
2.pirincler stokta beklerken böceklenmiyor mu ?(Ben kendi stok listeme yazmadım da boceklenirse diye )

Canim iki seyi merak ettim :
1.aycicek yağını az az 5 adet almak yerine neden 5 lt 10 lt fln almadin öyle daha ucuz olmaz mi ?
2.pirincler stokta beklerken böceklenmiyor mu ?(Ben kendi stok listeme yazmadım da boceklenirse diye )

Merhaba canım

Yağı 5 ya da 10 lt indirimde yakaladığımda alıyorum.
yağda litre fiyatını 8 tl nin altında yakalamaya çalışıyorum
Aylar önce 10 lt lik yağ almıştım 73 tl ye
Yeni açtım sayılır.
Bu aldıklarım a 101 de 10 tl nin üzerine alışveriş kampanyasından 1.25 lt 17.95 ten 9.95 tl ye satılıyor litresi 7.96 tl ye geliyor.

Pirinç geçen aylarda 5 kilo almıştım ondan 2 kg lik bir kap içinde var.
Biraz anneme de vermiştim

Böceklenme sorunu yaşamadığım için yine 5 kiloluk aldım kilosu 6 tl ye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…