Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kizlaarr
Bugün Allah kısmet ederse evimize dönüyoruz çok yorulduk evi özledik
Harcamalar miiiiiofff evdeki hesap tabiki de yine çarşıya uymadı

Diyetttt bozuldu aslında cok dikkat ettim ama son iki 3 gündür ölümüne yiyorum eve gidince baya dikkat etmek istiyorum

Ayın onbeşinde sağlam bı hesap kitap yapmalıyım.Eve dönünce de iyi bir mutfak alışverişi malum günlerdir evde değiliz .

Çok altını olanlar yaşadı peki ya benim gibi yeni başlayanlar
Ben ne altın yatırımcısı olsam da bu durumdan hiç memnun değilim
Tl nın değerli olmasından yanayım çünkü altın yükseldikçe paramızın değeri düşüyor
Altını ev araba arsa dükkan alacak olsam satarken yüksek olmasını isterim ama o iş henüz benim için olmayacağına göre altının yükselişi bana yaramaz

Selamlar arkadaşlar. Ben de işteyim. Dün iş çıkışı ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyordum ki dondurucuya attığım mantılar geldi aklıma. Hemen mantı yapıp yanına biraz salata, turşu ve içecek ile geçirdik. Ama bubaksam ne yapsam diye düşünüyorum şimdi. Aslında akşamdan genelde yemeklerimi yaparım. A arkadaşlar oturmaya geldi dün akşam, aynı apartmanda oturuyoruz, o sebbeble yapamadım.
Bu akşam birşeyler bulmam gerek.

Merhaba hanimlar.
Ana yarisi teyzem, kismi felc gecirdi. 68 yasinda ve herkesin her isine kosan, gelinlerine torunlarina fazla fedakarlik eden bir kadin... Gereksiz aldigi yuklerin altinda ezildi kaldi.
Dualariniza talibiz...
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Merhaba hanimlar.
Ana yarisi teyzem, kismi felc gecirdi. 68 yasinda ve herkesin her isine kosan, gelinlerine torunlarina fazla fedakarlik eden bir kadin... Gereksiz aldigi yuklerin altinda ezildi kaldi.
Dualariniza talibiz...

Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin...

Bir anda her şey değişir, insanoğlu nE kadar aciz, hiç farkında da değil...

Merhaba hanimlar.
Dualariniza talibiz...

Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin...

Bir anda her şey değişir, insanoğlu nE kadar aciz, hiç farkında da değil...

Merhaba hanimlar.
Dualariniza talibiz...
cok gecmis olsun canim , umarim cabuk düzelir yine. Hizir yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…